Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tygrysie-oko

Szukam Cię wszędzie... może właśnie tu jesteś

Polecane posty

... i czekasz tak jak ja:) Więc jestem z uśmiechem dla Ciebie, slowem, które będzie Cię łagodnie kołysać pieszczotą, której pragniesz... Odezwij się więc...👄

Gość tęsknię za tym.........
👄

vxc... nie za szybko? nie mam pewności, że to wlaśnie Ty... a mam swoje sposoby, żeby Go poznać:) Jeśli się tu zjawi to obwieszczę wszystkim, że znalazłam:)

Gość nie znajdziesz
:P

Nie wiem, czy znajdę... czekam, bo jeśli tu jest, to na pewno zjawi się szybko:) Czekam, czytam i piszę listy, żeby mu dać, kiedy się odezwie. Jeśli nie, pójdę szukać dalej: w górach moze Go znajdę, w księgarni z naszą ulubioną książką... A teraz idę:)

Wrócę, może juz będzie czekał... A teraz inne, ważne sprawy czekaja na mnie:) Ale będę myślała, czekała i tęskniła...sama

Gość Twój Diego
...jestem...

Gość hurdler
żadne miejsce nie jest złe,żeby się odnaleźć.... a skąd widzieć,że to TY?

Normalny nienormalny... przykro mo ogromnie, ale to nie TY. Jego poznam juz po pierwszym zdaniu, pierwszym słowie. Czekam. Wczoraj przechadzałam się ulicami, patrząc czy gdzieś nie idzie. Niestey:( Może więc tutaj sie zjawi? A póki co green tea rozjaśni mój umysł, abym od razu wiedziała, że zjawił sie ON. Dobrego dnia:)🌼

I zagadka się rozwiązała!!! Znalazł się, co prawda na innym forum, ale już wiem, że jest. Mam nadzieję, że u mnie pojawi się niedługo;)