Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona prosi o pomoc

Dziwna wydzielina

Polecane posty

Gość Zdziwiona prosi o pomoc

Prosze was kobitki o pomoc ostatnio zauwazylam ze leci mi z cipki cos co wyglada jak białko z jajka kurzego..co to jest???Prosze o powazne odpowiedzi!!!!!!!!!!!!

Gość pasterka
poważna odpowiedź: - jeśli są to białe strzępki podobne do serka i oprócz tego masz wszystko zaczerwienione i swędzi, nie pachnie nijak - to prawdopodobnie masz drożdżaki czyli popularną grzybicę. Nie ma rady wtedy - trzeba iść do lekarza, bo sama się nie wyleczysz, wszystkie leki są na receptę. Do czasu wizyty kup Clotrimazolum krem i smaruj oraz LaciBios Femina w kapsułkach do łykania - powinno złagodzić objawy i pomóc w szybszym wyleczeniu. - jeśli prócz tych strzępków nic innego nie doświadczasz - poobserwuj się kilka dni - być może jesteś w takiej fazie cyklu, że śluz zmienił swoją konsystencję - i nie ma czym sie przejmować ;)

Gość pasterka
a jeszcze jedno ;) może był jakiś seksik bez gumki i sperma z ciebie jeszcze wycieka?

Gość poczytaj troche
taki sluz wydziela sie w srodku cyklu w czasie owulacji

Gość prosze o pomoc...
no bo to nie jest biale ani nie pachnie nie jestem tez zaczerwieniona nigdzie...to jest przezroczyste i wyglada dokladnie jak bialko z jajka nieugotowanego;)

Gość do prosze o pomoc
hm, jeżeli nie ma zapachui, nie swędzi, nie piecze i nic się w ogóle nie dzieje, to może po prostu tak jestes skonstruowana, masz taki organizm, który produkuje tyle wydzieliny i już ;) no bo w takim wypadku to ja nie wiem... ja jak złapałam bakterie, to miałam taką białą wydzieline ale miała nieprzyjemny zapach, to faktycznie pierwsze co to poszłam do apteki i łykałam te probiotyki dla kobiet (np, takie różowe) i dostałam leki. to później jeszcze po skończeniu kuracji łykałam te bakterie mlekowe i wszystko wróciło do normy. jak się obawiasz, że to może być jakieś choróbsko, to może przejdż się jednak do lekarza i zrób posiew albo cytologie czyu cuś i będziesz miała jasność przynajmniej :)