Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagagaga

chłopy ,zaraz mi to przeczytać!!!!

Polecane posty

Gość gagagaga

to zrozumiecie kobiete co znaczy jak mówi Tak=Nie Nie=Tak Może=Nie Przykro mi= Jeszcze pożałujesz Potrzebujemy=Ja chcę To twoja decyzja=Właściwa decyzja powinna już być oczywista Rób, co chcesz=Później za to zapłacisz Musimy porozmawiać=Muszę ponarzekać Oczywiście...zrób to=Nie chcę abyś to robił Nie jestem zdenerwowana=Oczywiście, że jestem zdenerwowana, ty idioto! Jesteś..taki męski=Mógłbyś się ogolić i okropnie się pocisz Jesteś dziś wieczorem niezwykle troskliwy=Czy seks to jedyne, o czym umiesz myśleć? Stwórz romantyczną atmosferę, zgaś światło=Mam obwisłe uda Ta kuchnia jest taka niewygodna=Chcę nowy dom Chcę kupić nowe zasłony=i...meble, wykładziny, tapety.... Powieś ten obrazek tam=NIE, miałam na myśli TAM! Kochasz mnie?=Mam zamiar poprosić cię o coś drogiego Jak bardzo mnie kochasz?=Zrobiłam dziś coś, co z pewnościa ci się nie spodoba Będę gotowa za minutkę=Zdejmij buty i znajdź sobie coś ciekawego w telewizji Czy mam grubą pupę?=powiedz mi, że jestem piękna Musisz się nauczyć porozmawiać=Po prostu zgódź się ze mną Słuchasz mnie?=[Za późno, już nie żyjesz] Czy to dziecko płacze?=Wstań z łóżka i pospaceruj z nim, aż zaśnie Nie krzyczę!=Oczywiście, że krzyczę, bo uważam, że to ważne.

Gość Ale prawdziwe
:D:D:D

Gość tekst stary i oklepany
od stu lat ukazuje sie to w babskich szmatlawcach typu: naj, sraj, claudia czy cosmo.

Gość sraj-nie słyszałam
kiedy wychodzi??!!

Gość eh jaie to stare...
ale wciaż PRAWDZIWE!!!!! no nie?>