Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FukMDev

Czy kobieta może kochć dwóch na raz???

Polecane posty

Gość FukMDev

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest kocha sie kogos 2,5roku robilem dla niej wszystko (teraz wiem ze za duzo). Po tym czasie zerwała ze mna powiedziala ze nie kocha, ale czy moze jeszcze pokochac klucimy sie co tydzien i godzimy ona chce sie spotykac jako przyjaciele ja tez (ciagle mam nadzieje ale tego nie okazuje). Ona spotyka sie ze swoja dawna miloscia (ale nigdy z nim nie byla olał ja), teraz ona mowi ze chce sie na nim zemscic rozkochac go w sobie i zostawic ale ja wiem ze ona do niego cos czuje. Nie wiem jak to rozpoznac czy bedzie chciala ze mna jeszcze byc czy z nim??

Gość Praktyczna Pani
Zrob tak samo, rozkochaj jakas byla w sobie i juz.

Gość Praktyczny Pan
Nazwa tematu bardzo prowokuje :>

Gość FukMDev
ale czy to tak moze byc ze ona ma w sercu dwuch mnie i jego??

Gość Praktyczna Pani
Jestem za poligamia.

Gość FukMDev
co zeby sie wszyscy ze soba bzykali by sie szybko znudzilo

Gość FukMDev
licze na jaka dluższa wypowiedz ktora mnie ocuci

Gość Praktyczna Pani
Kobieta z racji mozliwosci posiadania kilkorga dzieci MUSI byc zdolna do kochania kilku obiektow jednoczesnie.

Gość FukMDev
hmmm a jak poczuje ze jakis jak to nazwałaś obiekt moze stracic tylko co tu zrobić nie chce być z jakąś dziewczyną tylko po to i pozniej ja zranic bo ja wiem ze zakocham sie dopiero w dziewczynie ktora mi urodzi dzieci (chyba ze takiej nie bedzie). Marze zeby to byla ta sama. Na niej jedynej mi tak zależalo.

Gość Wrom
Ciebie nie kocha, ale jesteś jej potrzebny bo nie lubi być sama jak jakaś desperatka. Natomiast na jego punkcie ma obsesję, nienawidzi go za odrzucenie, jednak szczerze wątpię aby zdołała go w sobie rozkochać - przy takim charakterze co najwyżej może z nim się przespać. Nic poza tym.

Gość Praktyczna Pani
Nie przejmuj sie. Jak bedziesz starszy minie Ci to i bedziesz zdolny do bycia z kilkoma kobietami naraz.

prawdą jest, że doceniamy coś/kogoś dopiero wówczas jak to stracimy; Ty jesteś \"pod ręką\" - ...już jesteś, więc nie widzi sensu starania się- powinieneś trochę ostudzić kontakty z nią - niech wie, że może Ciebie stracić (o ile traktujesz powyższe w kwestii \"związku\") natomiast odrzucenie kobiety przez mężczyznę, wjeżdża bardzo na jej ambicje; poza tym kobiety to też łowczynie - a jak wiadomo, zakazany owoc smakuje najlepiej, dlatego nie wierzę, że ona chce się na ex tylko zemścić :O

Gość FukMDev
robie wszystko zeby sie z nia nie spotykac pokluce sie o byle co. Ale ona ma taki charakter ze moze mnie sprawdzac czy mi ciagle zalezy jaki ona ma w tym interes?? A jak sie z nim prześpi to juz ona nie ma opcji powrotu nawet nie chcialbym wogole o niej slyszec.

Gość FukMDev
I co zrobić zeby nie być "pod jej ręką" jak się dowie że mam dziewczyne to bedzie wiedziała ze robie to tylko po to zeby moc ja odzyskac

nie no, tak drastyczne środki odradzam - bo ewe. skrzywdzicie 3 osobą; poza tym - przeciągnąć za bardzo nie można. zwyczajnie, niech wasze kontakty nie bedą takie \"zażyłe\"; nie miej zawsze dla niej czasu - czasem przekładaj spotkanie-wyjdź gdzieś z jakąś koleżanką; niech zacznie być o Ciebie zazdrosna itp.

Gość FukMDev
już opadam z sił chcialem zrezygnowac ale dzieki za pomoc napewno sprobóje narazie ide w kime pa