Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie wyrazić ból

Mamo, Tato.jestem w ciąży i chcę wyjść za mąż, ona ma prawie 17 lat

Polecane posty

Gość gdzie wyrazić ból

Nie śpię, nie mogę zasnąć , moja córka dopiero jest w III klasie liceum i już jest za póżno na usunięcie ciąży , wiadomo że dla jej dobra zdrowia musi to dziecko urodzić ale gdzie jest ten, który to zrobił , zniknął , pojechał do Szkocji , zostawił mojej córce pamiątkę z wakacji , za chwilę córka musi szkołę przerwać , plany studiów dziennych już przepadły , zastanawiam się co w życiu jest ważne , zastanawiam się czy warto wyrażać swój ból co jest ważniejsze, czy poród bezbolesny mojej córki w wieku 17 lat, czy jej dyplomy i zaszczyty które by mogła dokonać drogą naukową , najwazniejsze, niech urodzi zdrowe dziecko , potem się będę martwił .

ale maiłes ambijce:-O nie zdłamsiłęs jej za bardzo??? moze daltego to sie stało!!??

Gość przykrosc
Wyzbiera sie. Kariera sie jej przesunie ale życie przed nią. Będzie miała cięzko - ale wierzę że da sobie radę. Troche sie jej przesunie i wydłuzy szkoła ale da sobie rade. Badzcie przy niej. Nie ona jedna jest w takiej sytuacji. Jak będzie cięzko zgłoscie się do jakiejś poradni...

Gość google Twoim przyjacielem
"jej dyplomy i zaszczyty które by mogła dokonać drogą naukową" - faktycznie, przegrała życie...:O

Gość gdzie wyrazić ból
plany ................. teraz już niech sobie córka radzi sama skoro jest dorosłą kobietą i powinna sama wiedzieć i zrozumieć , że dorosłość to jest odpowiedzialność za siebie i innych , skoro tak chciała to wybrała sama , mogła inaczej , jeżeli kiedyś zechce to pójdzie na politechnikę lub medycynę , teraz sama zadecydowała o własnym życiu .

Gość jestes moze z wlkp
? gdzie wyrazic bol - jestes z WLKP ?

Gość gdzie wyrazić ból
moderia już wiesz, że nie jestem gówniarzykiem , trochę już w życiu popracowałem , jeżeli jesteś lub masz coś do czynienia z dziennikarstwem lub prasą to mam ciekawy temat , mnie zawsze cieszy gdy widzę ten Twój tekst 'moderator śpi, można pisać bzdury'

Gość gdzie wyrazić ból
do chora z urojenia wiesz, czasem tu napiszę kilka slów , nie podszywam się i nie zaczerniam , piszę tu o swoich sprawach lub to co zauważę w życiu , wiele razy moje tematy były kasowane ale moim zdaniem nie zawsze moderatorki są tu winne , ich zadaniem jest czasem 'kopiuj i wklej' , chyba nawet forsy nie biorą za swoją pracę , informatycy tu rządzą na kafeterii i najczęściej oni oczyszczają 'hard disk' , czyli twardziele , nie mam pretensji do moderatorek , są tu bardzo potrzebne , jeżeli nie zrozumiałaś mojego tekstu to przeczytaj ponownie lub zapytaj mnie , nie jestem gówniarzykiem :)

Gość gdzie wyrazić ból
Moim zdaniem moderia jest extra moderatorką , tak czuję :)

Gość gdzie wyrazić ból
gdzie mieszkasz chora z urojenia , czy daleko od Polski ?

Gość rower z przerzutkami
a co to za straszny dramat ? przesunie się o parę lat i tyle; prawie każdy kiedyś ma dziecko - sąprofesorki z dziećmi , doktorki z dziećmi , noblistki z dziecmi - 3 lata i dziecko idzie do przedszkola , a matka może robic co chce i wspinać się po tej swojej drabinie; tylko trochę więcej dyscypliny - nie będzie może tyle popijawek w akademiku i włóczenia się nocami po mieście - ale z dobrodziejstw uczelni może jak najbardziej korzystać; byla u nas taka jedna na studiach , nawet nie zauważyłam , że była w ciąży , jakoś w czasie wakacji urodziła i studia skończyła bez żadnych urlopów , w ciągu 5 lat jak normalna i SUMIENNA studentka; a są i tacy studenci , co w ciąży nie byli , a po 8 lat studiują

Gość gdzie wyrazić ból
Już nic, tak się tylko zapytałem, przepraszam za pytanie , rano idę do pracy , trochę odpowiedzialności, więc muszę być OK .

Gość gdzie wyrazić ból
zarabiam ponad 4000 USD miesięcznie i szanuję ludzi i pracę , co to jest Biedronka ?

Gość Esperanzan
Za późno na ciebie

do amanta: może i mniej ryzykowne fizyczne, ale nie możesz sobie nawet wyobrazić bólu psychicznego :P

Gość Mama amanta
Ja nie mogłam :(

Nie mówię o jakiś wykolejonych puszczalskich :P Jesteś facetem i w życiu nie będziesz sobie wyobrazić nawet krzty wyzutów sumienia, które chodzą za taką kobietą :P

Gość chemia działa i tyle
Amant ty ośle:O, ciąże można usunąc tylko do 3 m-ca! Poxniej już nie:O.

Witaj:-) Wlasnie wczoraj ogladalam reportaz o najmlodszej matce w Niemczech,dziewuszka miala 11 lat,jak zaszla w ciaze,12 lat,jak urodzila...teraz ma 13 lat i pieknego,zdrowego chlopca o ktorego dba i sie troszczy:-),chodzi do szkoly i ma bardzo dobre wyniki w nauce.Wypowiadal sie dyrekor szkoly i dziewczyna jest bardzo zdolna i chce dac jej szanse na skonczenie szkoly i zrobienie matury:-)[najlepsze w tym,ze dziewczynka ta jest Polka]. Do czego jednak zmierzam... Mysle,ze nie powinnas sie teraz martwic o DYPLOMY swojej corki ,tylko zajac sie nia i wszystko robic,zeby nie czula sie samotna i smutna. Studia mozna zaocznie robic. Nalezy teraz pomyslec o malej istotce,ktora wkrotce przyjdzie na swiat,a reszte kwestii \"ojca\",\"prezentu z wakacji\",\"dyplomu\" trzeba odsunac na bok. Jestem pewna,ze z Twoja pomoca dacie rade...:-) Trzymam za Was kciuki i zycze wszystkiego dobrego.

amant, głowę to ty masz tylko po to, zeby deszcz do środka nie napadał :O Back to topic: jak pomożecie córce, to i studia skończy.

Gość rhghmh
moja kolezanka urodzila majac niecale 18 lat, a bylo to dosc dawno. wydoroslala. studia skonczyla bez problemu +ma swietny kontakt z dziecmi (juz ma dwoje) i bardzo ja podziwiam. ona twierdzi ze to byla najpiekniejsza rzecz jaka mogla jej sie przytrafic w zyciu i niczego nie zaluje. jej niektore kolezanki myslaly w tym czasie tylko o imprezach i zawalaly studia. nie ma reguly. ale ojca dziecka trzeba scigac. powodzenia i pozdrawiam

Gość rhghmh
amant jestes idiotą

\"://www.youtube.com/watch?v=-5CqbHWRs9U 10:31 chemia działa i tyle Amant ty ośle, ciąże można usunąc tylko do 3 m-ca! Poxniej już nie. \" Ale bzdury:P.Słyszałem że w Holandii do 5 a Chinach nawet do 9 miesiąca skrobią:classic_cool::P.A wy widać chcecie mieć kłopoty z świętą trójcą:P.