Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkasjklasdfjlkasdjglkasjglkag

Moja niezrealizowana miłość

Polecane posty

Mój związek jest skończony a jej hmmm... Niestety zaangażowałem się za mocno a bardzo boję się zranienia. Strasznie bym cierpiał. Co sądzicie? Długie ale każdy lubi czytać cudzą korespondencję :) To są fragmenty naszej ostatniej rozmowy bez zbędnych szczgółów: on Bardzo Cię proszę, obiecaj mi jedno: Jeżeli z jakiegoś powodu nie będziesz chciała ze mną być, to powiedz mi o tym jak najwcześniej. Nie oszukuj mnie i nie zwodź. ona To Ci obiecujeAle na razie tak nie jest.Nie chce Cię zranićNawet jak stanie się tak ,ze nie będziemy razem,to nigdy nie będziesz mi obojętny on Dobra, nieważne. Widzę, że zaangażowałem się bardziej od Ciebie i chyba powinienem odpocząć... ona Kuba ja musze być pewna Ciebie,a siebie chyba najbardziej! ona jezeli tak uwazasz... ona wiem ze jesteś na mnie wściekły...za to ze nie moge podjąć jeszcze decyzji o rozstaniu z nim.Wiem i rozumiem!Moze nie chcesz czekać,tez zrozumiem,ale nie mów ze nic dla mnie nie znaczy znajomość z Tobą-----------------TY on Właśnie chodzi o to, że Ty chcesz się ode mnie odsunąć, czyli jakbyś już wybrała, a mój rozum podpowiada mi, że w takim razie powinienem odpuścić. Dla swojego dobra. ona Gdybym wybrała,to juz byś o tym wiedział. on A czuję co innego. Chcę się z Tobą spotykać i to jak najczęściej. Jutro. ona że nie może (przyp. Kuby) on OK. Ale czy to, kurwa takie dziwne, że chcę być przy Tobie?! ona Kochanie nie, to nie jest dziwne! ona tłumaczy się (przyp. Kuby) ona boi się życia(przyp. Kuby) ona dalej się boi (przyp. Kuby) ona próbuje się nie bać (przyp. Kuby) ona ... (przyp. Kuby) on Ja pierdolę, wytłumacz mi jedno, bo nie rozumiem Według mnie gdy się kocha to za skurwysyna niemożliwością jest pozostawienie tej drugiej osoby! Wytrzymaliście oboje!! Ja zdechłbym z tęsknoty po paru tygodniach!!! Nie przepraszam, przyjeżdżał... Dochodny! A teraz powiedz mi proszę coś, tak na dobranoc, co dla Ciebie znaczą słowa: kochający facet albo dobry związek? (z wieloma zmianami-przyp. Kuby) ona Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ona tylko się boje on Jasne. on ... (przyp. Kuby) ona ... (przyp. Kuby) on ... (przyp. Kuby) ona Czemu tak ze mną rozmawiasz? on Jak ona tak on A wiesz, jest wieczór to tak se pisze ona dobra on Przepraszam jeszcze raz on I jeszcze ona Tygrys-zły! on Ooo... Rozśmieszyłaś mnie _________________ Szczegóły - DELETED _________________ on Co jest kurwa?! Coś się kurwa stało?! Przecież na oficjalu, wszystko ładnie, pięknie, nie? on Co to za pierdolone ploty?! O chuj mu chodzi?! (kumplowi-przyp. Kuby) ona No właśnie ona tez nie wiem. ona Myśle ze (moja-przyp. Kuby) on Wiesz nieważne. W chuju mam. Nie dociekam, choć pewnie (moja-przyp. Kuby) on Nom. on I co z tego... on Pierdolę. ona nic tak tylko ... on Pierdolę to wszystko ona mnie tez? on chciałbym ona a jak? on oj chyba byś nie przeżyła on no ale cóż ona juz 4 dni tego nie robiliśmy... on o jebana! liczysz? on Też jakoś czuję, że wieki temu ona tak! on Ej, bo się nakręcam! on A po co... on O co tam jeszcze pytałaś? ona mi jest łatwiej liczyć,bo nie śypiam z nikim innym-ale to nie jest pretensja! Ja 23:27:01 ... (przyp. Kuby) ona pytałam jak byś się ze mną teraz kochał ona albo nie,masz racje,bo nie usne ona i tak mało sypiam. on Kurwa, jak Ci to powiedzieć. Traktuję ją mega-instrumentalnie, żeby się odpierdoliła i ja sobie odreaguję złość ona wiem Kochanie! ona nie mam o to zalu ona ale bajek dla niej nie piszesz? on Ale wiesz co? W chuj chętnie z tego zrezygnuję, jeśli będę miał jak spotykać się z Tobą on Albo pewność, że będziesz moja. on Bajek? Nigdy. ona nie jest Ci z nią dobrze w łóżku?Nawet jezeli to tylko seks z Twojej strony? ona NO TO DOBRZE,BO BAJKI SĄ MOJE on A tak, to chociaż tyle mam i nie do końca będę sobie w brodę pluł, jeśli odejdziesz. ona nigdzie się nie wybieram... ona no chyba ze zaraz do łóżka... on Wiesz mam tak, że im mniej czuję do kogoś, tym lepiej. Bo mniej się z tym kimś liczę (a nie tak jak zawsze) i mogę ostro zaspakajać własne potrzeby, niekoniecznie uważając. Dziwnie napisane, tłumacza trzeba ale chodzi o to, że niewiele do niej czuję. on Nie to co Ty do (swojego-przyp. Kuby) on A on do Ciebie ona wydaje mi się ze zrozumiałam ona nie wiem co on do mnie czuje ona ja moze przyzwyczajenie,a nie miłość ona czemu w to wątpisz,dla kogo wróciłam z... (przyp. Kuby) on Ostro przezajebiście Cię kocha i uwielbia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na rękach będzie Cię nosił i tak w kółko będziecie szli szczęśliwi w kierunku zachodzącego słońca w ciepły letni wieczór... ona Nie podoba mi się ta bajka... on Mam w zanadrzu wiele następnych ona to moze jednak zostaw je dla (swojej-przyp. Kuby) ona ide spać!Miłej nocy z (Twoją-przyp. Kuby) ona Fajnie? on Może przyzwyczajenie, ale raczej przeogromna dozgonna miłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ważne, że odwzajemniona. Grande Miłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czułość i braterstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma to jak uwrażliwienie na potrzeby drugiej strony. To co w życiu ważne, jak śpiewał Krzysztof Krafczyk. on No fajnie on Ach, takie żarty, Kochanie on Chciałbym mieć jeszcze kiedyś nastrój, by napisać Ci lepszą ona nie zmuszaj mnie do złośliwości.Tez potrafie ona chcesz? on Fajowo. Dawaj! on Nie no, jak chcesz. on Serio chciałbym napisać znowu fajną bajkę, nawet miałem ochotę on Jak chciałabyś się nazywać? ona a i nie zapomnij o śniadaniu,do łóżka,dla (niej!-przyp. Kuby) ona Tu świetnie zażartowała (przyp. Kuby) on Może jak wszystko się ułoży to ją przeczytasz. on Lubię Twoje poczucie humoru. Serio. ona ja Twojego jeszcze do końca nie znam ona ale moze z czasem się naucze on A to zaaaaaaaaaaaaajebiście dla mnie dużo znaczy. Stęskniłem się za takim. Tym bardziej będzie mi przykro jak mnie popierdolisz i wyjebiesz na śmietnik życia on Ale ze wszystkiego trzeba wyjść jak nie z podniesioną głową, to chociaż główką, czy coś on Chociaż nie, akurat do siebie pretensji mieć nie będę ona Następny celny żart (przyp. Kuby) on No, no kombinuj dziewczyno ona wiem tylko do mnie... on No, ostro bym się wkurwił. ona wiem! on Ale nie jestem dzieckiem więc i tak miałabyś dobrze ona i kolejny świetny żart (przyp. Kuby) on No on Kiedy (się spotykamy?-przyp. Kuby) ona nie traktuje Cię jak dziecko,poza tym dzieci nie potrafią robić takich rzeczy jak Ty!!!!! ona Żart następny, kurdę dobra jest (przyp. Kuby) on Ej, coś mam wrażenie, że niezłe gadu gadu odchodziło z (nim,-przyp. Kuby) nie? ona kiedy? on Na przykład wcześniej on Via internet ona nie,nie nasze rozmowy są od jakiegoś czasu są ograniczone on Że co? ona nie Nasze,tylko moje z mężem ona Nasze są długie,nie zawsze musimy duzo mówić a i tak jest przyjemnie... on A czemuż to są ograniczone? ona dobra ide spać,bo bez tłumacza zaraz nie da rady.Ha,ha,ha on Kurwa, jak fajnie gdy (moja-przyp. Kuby) śpi, budzą się demony... ona bo rozmawiam z (nim-przyp. Kuby),ale on nie rozumie ona powinieneś to znać on Ach, czyli tak jak ja on Rzeczywiście, na chuj Ci drugi (on-przyp. Kuby)... ona kurwa,nie oto mi chodziło ona przewiń i przeczytaj jeszcze raz on A może właśnie spoko? Jest przefantastycznie zajebisty, więc nigdy za wiele!!!!!!!!!!!!! on Chociaż gdzie mi kurwa do niego on Wiem o co chodziło... Tak, z (moją-przyp. Kuby) też. ona ja pierdole,nie wytrzymam... ona no on Od razu skumałem bystro, prawie jak (Twój-przyp. Kuby). Ale wiesz, że prawie robi wielką różnicę... ona BrawoZaczynają się złośliwości on Aga, Agusia moje Bóstwo co mnie pojebie... ona Śpij słodko...,przytul się do (swojej-przyp. Kuby) i baw się dobrze. ona o pojebaniu nic nie pisałam on Co Ty kurwa z tą (moją-przyp. Kuby)... Weź nie wkurwiaj on Nie pisałaś ale zrobisz ona Ty tez ona aha,to Ty juz wiesz co zrobie? ona fajnie on A ja kurwa nie rozumiem i nie zrozumiem, no może trochę zrozumię a trochę nie zrozumię, prawie jak Kubuś Puchatek. Prawie... ona to moze mi napisz,nie będe myśleć,zresztą i tak mi to nie wychodzi podobno... on nie bądz złośliwy ona nie mam ochoty czytać takich rzeczy! on I całe stado dzikich kurwa, najebanych, pijackich z pisiorami na wierzchu pedofilskich Hefalumpów! on Tak se piszę, Agusia. on Nic osobistego, emocje bardziej. ona jakoś nie łapie ona ale moze to przez zmęczenie... ona albo głupia jestem... ona dobranoc on A co do zrozumienia to, że ciągle słyszę, że niby zajebisty jestem od innych i Ciebie, w dodatku zakochany. O (nim-przyp. Kuby) nie koniecznie ale pewnie i tak wybierzesz jego. on Nie ma czego tam rozumieć, taka tam złość. ona Dobranoc ona bo powiesz za duzo on W ogóle co to za konkurs. Większe szanse miałbym w Miss World on A co za dużo? ona złośliwość to okropna sprawa on Nie, czemu? ona jezeli tak myślisz...nie mam juz na to wpływu on Słyszałem, że świadczy o inteligencji: Szczuka, Wojewódzki... on Skarbie, to takie obawy. ona idole? ona spoko! on Pragnienie mam inne. on Przecież ostro Cię kocham. ona zostaw sobie dla (swojej-przyp. Kuby)-złośliwości oczywiście on Za ostro, kurwa on Po co w ogóle? on Teraz. on Za wcześnie. ona Wiesz emocje nie są dobrym doradcą. ona co za wcześnie on Podobno. Ale ja lubię emocje. Wtedy czuję, że naprawdę żyję. on Za szybko się w Tobie zakochałem. ona czemu się znęcasz nade mną on \"Jakbyśmy byli szczęśliwi gdybym nie kochał Cię wcale\" on Co Ty gadasz? on Serio. on Nie takie jest moje zamierzenie. on Nie bierz wszystkiego do siebie. ona Dobranoc!Teraz juz serio! on Kurwa, teraz to się przejąłęm. on Może nie powinienem pisać nic. ona nic mi nie będzie ona Niezły żarcik (przyp. Kuby) on Mam nadzieję. Nie chciałem Cię urazić. ona ha,ha,ha on W sumie nie wiem czym. on (Swojej-przyp. Kuby) też tak mówiłem, ale ona wie swoje... ona to dobrze ze coś wie on Niewiele. Jest jak stłubia, kieruje się instynktem. ona pa,pa,pa on Musisz teraz prześlicznie wyglądać, taka biedna Agusia... ona CMOK on Dla mnie najpiękniejsza zawsze! on CMOK on Śpiąca Królewna on tak uroczo,z przekrwionymi oczami on No, pocałowałbym je jedno po drugim i ten nosek śliczny on Od razu poczułabyś się lepiej! _____________________ Szczegóły - DELETED _____________________ ona Kochanie ide do łóżka bo czuje się okropnie zle on czemu? ____________________ Szczegóły ____________________ To zmykaj. ...(przyp. Kuby) ona to pa! on Kurwa, ale chciałbym przezajebiście iść spać z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on Nawet nie wiesz ona ja tez bym chciała ona Kocham Cię Tygrysku! on Przytulić się do Ciebie od tyłu, poczuć Cię.... on Wiesz, że nie raz sobie to wyobrażałem? on I teraz również. Całkiem wyraźnie. ona nic nie pisz...bo nie usne... ona ja tez to widze. on Dobra, obiecuję. ona Spij słodko. on Choć ja tam wolę pisać z Tobą niż spać. on Tyle. on Akuku! W ten sposób wychdzę z monitora żeby podglądać jak słodko śpisz... on Ej, serio jak Cię stracę, to się wkurwię.

ona no chyba ze zaraz do łóżka... on Wiesz mam tak, że im mniej czuję do kogoś, tym lepiej. Bo mniej się z tym kimś liczę (a nie tak jak zawsze) i mogę ostro zaspakajać własne potrzeby, niekoniecznie uważając. Dziwnie napisane, tłumacza trzeba ale chodzi o to, że niewiele do niej czuję. on Nie to co Ty do (swojego-przyp. Kuby) on A on do Ciebie ona wydaje mi się ze zrozumiałam ona nie wiem co on do mnie czuje ona ja moze przyzwyczajenie,a nie miłość ona czemu w to wątpisz,dla kogo wróciłam z... (przyp. Kuby) on Ostro przezajebiście Cię kocha i uwielbia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na rękach będzie Cię nosił i tak w kółko będziecie szli szczęśliwi w kierunku zachodzącego słońca w ciepły letni wieczór... ona Nie podoba mi się ta bajka... on Mam w zanadrzu wiele następnych ona to moze jednak zostaw je dla (swojej-przyp. Kuby) ona ide spać!Miłej nocy z (Twoją-przyp. Kuby) ona Fajnie? on Może przyzwyczajenie, ale raczej przeogromna dozgonna miłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ważne, że odwzajemniona. Grande Miłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czułość i braterstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma to jak uwrażliwienie na potrzeby drugiej strony. To co w życiu ważne, jak śpiewał Krzysztof Krafczyk. on No fajnie on Ach, takie żarty, Kochanie on Chciałbym mieć jeszcze kiedyś nastrój, by napisać Ci lepszą ona nie zmuszaj mnie do złośliwości.Tez potrafie ona chcesz? on Fajowo. Dawaj! on Nie no, jak chcesz. on Serio chciałbym napisać znowu fajną bajkę, nawet miałem ochotę on Jak chciałabyś się nazywać? ona a i nie zapomnij o śniadaniu,do łóżka,dla (niej!-przyp. Kuby) ona Tu świetnie zażartowała (przyp. Kuby) on Może jak wszystko się ułoży to ją przeczytasz. on Lubię Twoje poczucie humoru. Serio. ona ja Twojego jeszcze do końca nie znam ona ale moze z czasem się naucze on A to zaaaaaaaaaaaaajebiście dla mnie dużo znaczy. Stęskniłem się za takim. Tym bardziej będzie mi przykro jak mnie popierdolisz i wyjebiesz na śmietnik życia on Ale ze wszystkiego trzeba wyjść jak nie z podniesioną głową, to chociaż główką, czy coś on Chociaż nie, akurat do siebie pretensji mieć nie będę ona Następny celny żart (przyp. Kuby) on No, no kombinuj dziewczyno ona wiem tylko do mnie... on No, ostro bym się wkurwił. ona wiem! on Ale nie jestem dzieckiem więc i tak miałabyś dobrze ona i kolejny świetny żart (przyp. Kuby) on No on Kiedy (się spotykamy?-przyp. Kuby) ona nie traktuje Cię jak dziecko,poza tym dzieci nie potrafią robić takich rzeczy jak Ty!!!!! ona Żart następny, kurdę dobra jest (przyp. Kuby) on Ej, coś mam wrażenie, że niezłe gadu gadu odchodziło z (nim,-przyp. Kuby) nie? ona kiedy? on Na przykład wcześniej on Via internet ona nie,nie nasze rozmowy są od jakiegoś czasu są ograniczone on Że co? ona nie Nasze,tylko moje z mężem ona Nasze są długie,nie zawsze musimy duzo mówić a i tak jest przyjemnie... on A czemuż to są ograniczone? ona dobra ide spać,bo bez tłumacza zaraz nie da rady.Ha,ha,ha on Kurwa, jak fajnie gdy (moja-przyp. Kuby) śpi, budzą się demony... ona bo rozmawiam z (nim-przyp. Kuby),ale on nie rozumie ona powinieneś to znać on Ach, czyli tak jak ja on Rzeczywiście, na chuj Ci drugi (on-przyp. Kuby)... ona kurwa,nie oto mi chodziło ona przewiń i przeczytaj jeszcze raz on A może właśnie spoko? Jest przefantastycznie zajebisty, więc nigdy za wiele!!!!!!!!!!!!! on Chociaż gdzie mi kurwa do niego on Wiem o co chodziło... Tak, z (moją-przyp. Kuby) też. ona ja pierdole,nie wytrzymam... ona no on Od razu skumałem bystro, prawie jak (Twój-przyp. Kuby). Ale wiesz, że prawie robi wielką różnicę... ona BrawoZaczynają się złośliwości on Aga, Agusia moje Bóstwo co mnie pojebie... ona Śpij słodko...,przytul się do (swojej-przyp. Kuby) i baw się dobrze. ona o pojebaniu nic nie pisałam on Co Ty kurwa z tą (moją-przyp. Kuby)... Weź nie wkurwiaj on Nie pisałaś ale zrobisz ona Ty tez ona aha,to Ty juz wiesz co zrobie? ona fajnie on A ja kurwa nie rozumiem i nie zrozumiem, no może trochę zrozumię a trochę nie zrozumię, prawie jak Kubuś Puchatek. Prawie... ona to moze mi napisz,nie będe myśleć,zresztą i tak mi to nie wychodzi podobno... on nie bądz złośliwy ona nie mam ochoty czytać takich rzeczy! on I całe stado dzikich kurwa, najebanych, pijackich z pisiorami na wierzchu pedofilskich Hefalumpów! on Tak se piszę, Agusia. on Nic osobistego, emocje bardziej. ona jakoś nie łapie ona ale moze to przez zmęczenie... ona albo głupia jestem... ona dobranoc on A co do zrozumienia to, że ciągle słyszę, że niby zajebisty jestem od innych i Ciebie, w dodatku zakochany. O (nim-przyp. Kuby) nie koniecznie ale pewnie i tak wybierzesz jego. on Nie ma czego tam rozumieć, taka tam złość. ona Dobranoc ona bo powiesz za duzo on W ogóle co to za konkurs. Większe szanse miałbym w Miss World on A co za dużo? ona złośliwość to okropna sprawa on Nie, czemu? ona jezeli tak myślisz...nie mam juz na to wpływu on Słyszałem, że świadczy o inteligencji: Szczuka, Wojewódzki... on Skarbie, to takie obawy. ona idole? ona spoko! on Pragnienie mam inne. on Przecież ostro Cię kocham. ona zostaw sobie dla (swojej-przyp. Kuby)-złośliwości oczywiście on Za ostro, kurwa on Po co w ogóle? on Teraz. on Za wcześnie. ona Wiesz emocje nie są dobrym doradcą. ona co za wcześnie on Podobno. Ale ja lubię emocje. Wtedy czuję, że naprawdę żyję. on Za szybko się w Tobie zakochałem. ona czemu się znęcasz nade mną on \"Jakbyśmy byli szczęśliwi gdybym nie kochał Cię wcale\" on Co Ty gadasz? on Serio. on Nie takie jest moje zamierzenie. on Nie bierz wszystkiego do siebie. ona Dobranoc!Teraz juz serio! on Kurwa, teraz to się przejąłęm. on Może nie powinienem pisać nic. ona nic mi nie będzie ona Niezły żarcik (przyp. Kuby) on Mam nadzieję. Nie chciałem Cię urazić. ona ha,ha,ha on W sumie nie wiem czym. on (Swojej-przyp. Kuby) też tak mówiłem, ale ona wie swoje... ona to dobrze ze coś wie on Niewiele. Jest jak stłubia, kieruje się instynktem. ona pa,pa,pa on Musisz teraz prześlicznie wyglądać, taka biedna Agusia... ona CMOK on Dla mnie najpiękniejsza zawsze! on CMOK on Śpiąca Królewna on tak uroczo,z przekrwionymi oczami on No, pocałowałbym je jedno po drugim i ten nosek śliczny on Od razu poczułabyś się lepiej! _____________________ Szczegóły - DELETED _____________________ ona Kochanie ide do łóżka bo czuje się okropnie zle on czemu? ____________________ Szczegóły ____________________ To zmykaj. ...(przyp. Kuby) ona to pa! on Kurwa, ale chciałbym przezajebiście iść spać z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on Nawet nie wiesz ona ja tez bym chciała ona Kocham Cię Tygrysku! on Przytulić się do Ciebie od tyłu, poczuć Cię.... on Wiesz, że nie raz sobie to wyobrażałem? on I teraz również. Całkiem wyraźnie. ona nic nie pisz...bo nie usne... ona ja tez to widze. on Dobra, obiecuję. ona Spij słodko. on Choć ja tam wolę pisać z Tobą niż spać. on Tyle. on Akuku! W ten sposób wychdzę z monitora żeby podglądać jak słodko śpisz... on Ej, serio jak Cię stracę, to się wkurwię.

ona aha,to Ty juz wiesz co zrobie? ona fajnie on A ja kurwa nie rozumiem i nie zrozumiem, no może trochę zrozumię a trochę nie zrozumię, prawie jak Kubuś Puchatek. Prawie... ona to moze mi napisz,nie będe myśleć,zresztą i tak mi to nie wychodzi podobno... on nie bądz złośliwy ona nie mam ochoty czytać takich rzeczy! on I całe stado dzikich kurwa, najebanych, pijackich z pisiorami na wierzchu pedofilskich Hefalumpów! on Tak se piszę, Agusia. on Nic osobistego, emocje bardziej. ona jakoś nie łapie ona ale moze to przez zmęczenie... ona albo głupia jestem... ona dobranoc on A co do zrozumienia to, że ciągle słyszę, że niby zajebisty jestem od innych i Ciebie, w dodatku zakochany. O (nim-przyp. Kuby) nie koniecznie ale pewnie i tak wybierzesz jego. on Nie ma czego tam rozumieć, taka tam złość. ona Dobranoc ona bo powiesz za duzo on W ogóle co to za konkurs. Większe szanse miałbym w Miss World on A co za dużo? ona złośliwość to okropna sprawa on Nie, czemu? ona jezeli tak myślisz...nie mam juz na to wpływu on Słyszałem, że świadczy o inteligencji: Szczuka, Wojewódzki... on Skarbie, to takie obawy. ona idole? ona spoko! on Pragnienie mam inne. on Przecież ostro Cię kocham. ona zostaw sobie dla (swojej-przyp. Kuby)-złośliwości oczywiście on Za ostro, kurwa on Po co w ogóle? on Teraz. on Za wcześnie. ona Wiesz emocje nie są dobrym doradcą. ona co za wcześnie on Podobno. Ale ja lubię emocje. Wtedy czuję, że naprawdę żyję. on Za szybko się w Tobie zakochałem. ona czemu się znęcasz nade mną on \"Jakbyśmy byli szczęśliwi gdybym nie kochał Cię wcale\" on Co Ty gadasz? on Serio. on Nie takie jest moje zamierzenie. on Nie bierz wszystkiego do siebie. ona Dobranoc!Teraz juz serio! on Kurwa, teraz to się przejąłęm. on Może nie powinienem pisać nic. ona nic mi nie będzie ona Niezły żarcik (przyp. Kuby) on Mam nadzieję. Nie chciałem Cię urazić. ona ha,ha,ha on W sumie nie wiem czym. on (Swojej-przyp. Kuby) też tak mówiłem, ale ona wie swoje... ona to dobrze ze coś wie on Niewiele. Jest jak stłubia, kieruje się instynktem. ona pa,pa,pa on Musisz teraz prześlicznie wyglądać, taka biedna Agusia... ona CMOK on Dla mnie najpiękniejsza zawsze! on CMOK on Śpiąca Królewna on tak uroczo,z przekrwionymi oczami on No, pocałowałbym je jedno po drugim i ten nosek śliczny on Od razu poczułabyś się lepiej! _____________________ Szczegóły - DELETED _____________________ ona Kochanie ide do łóżka bo czuje się okropnie zle on czemu? ____________________ Szczegóły ____________________ To zmykaj. ...(przyp. Kuby) ona to pa! on Kurwa, ale chciałbym przezajebiście iść spać z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on Nawet nie wiesz ona ja tez bym chciała ona Kocham Cię Tygrysku! on Przytulić się do Ciebie od tyłu, poczuć Cię.... on Wiesz, że nie raz sobie to wyobrażałem? on I teraz również. Całkiem wyraźnie. ona nic nie pisz...bo nie usne... ona ja tez to widze. on Dobra, obiecuję. ona Spij słodko. on Choć ja tam wolę pisać z Tobą niż spać. on Tyle. on Akuku! W ten sposób wychdzę z monitora żeby podglądać jak słodko śpisz... on Ej, serio jak Cię stracę, to się wkurwię.

Gość qoaq
Ale byś miał przechlapane, jakbym była na miejscu tej dziewczyny i przypadkiem natknęła się na ten topik. Oj....

Dlaczego? To jest anonimowy internet a ja jestem zakochany i niepewny jutra...

Gość qoaq
W internecie nigdy nie jestes anonimowy. Zapamiętaj to sobie:) A wklejanie rozmów to już szczyt. Pozdrawiam i rozumu życzę

Gość karolaaaaaf
o to ja się łacze. w zakochaniu. bezsenności i beznadziejnosci . ale nie jest u Ciebie tak krytycznie źle powiem Ci :) a mam inne pytanie.. tak na marginesie i nie na temat... czy faceci lubią romantyczne piosenki? czy jak tak sobie gniją w zakochaniu to tez sluchaja? np Ty?:

Gość odstaw ją
wtedy wróci. Do Ciebie. Chyba, żeby nie, ale to rzadko spotykane.

Taa... Bez przesady. Wkleiłem zedytowaną dla bezpieczeństwa rozmowę, żeby mógł ktoś lepiej przewidzieć jej zamiary. Wszystko.

Trudno byłoby mi ją odstawić... Mam też wrażenie, że muszę walczyć o nią przeciw jej facetowi.-------------------------------Tak, będąc mocno zakochanym działa na mnie więcej, nawet denne piosenki których wcześnniej nie dostrzegałem... Ale szczególnie ich nie szukam...

Gość pfffffff
ale prostak, co drugie słowo chuj - zal mi cie

Gość ty chłopie jestes
internetowym ekscibicjonista lubisz wywlekac do netu swoje osobiste sprawy i chcesz zeby jak najwiecej ludzi czytało ta wasza pisanine ze ktos ci da gotowa odpowiedz na twoj sercowy problem? smieszny jestes!!!! i głupia jest ta wasza rozmowa nie doczytalam do konca poprostu nudna ta rozmowa i nie chce sie tego dalej czytac

Dobra, rozsadna odpowiedz: Kazdy mysli inaczej, dla jednego najwazniejsze sa uczucia, dla kogos innego zeby nie ranic innych, ktos inny chce cos w zyciu osiagnac. Nie badzmy takimi egocentrykami a jesli juz nie umiemy kogos zrozumiec to przynajmniej starajmy sie go szanowac i jego decyzje a ja tu widze jedynie zapatrzenie w siebie

Gość r6dydy
jakby to ująć, oboje popaprani i widocznie lubią taplać się w emocjonalnym błocie - każde w jakimś związku, nieuczciwe wobec partnera, każde wczuwające się w nową miłostkę - czego zresztą symbolicznym objawem jest ten ekshibicjonizm na forum teraz autor da "dowody" swojego głębokiego, szalonego uczucia wylewaniem pomyj na niektórych internetowych dyskutantów... ale zieeeeeeew no cóż, jedni lubią zbierać znaczki, a inni spieprzać sobie i innym sferę emocjonalną, czerpiąc z tego swoistą przyjemność jedno jest pewne, Kuba i Agnieszka dobrali się znakomicie pod pewnymi względami, moim zdaniem bynajmniej nie według zalet

Gość Kuba XXXXX
Mało rozumiesz... \"Chuj\" to tylko środek wyrazu złości. W sumie to liczyłem tylko na jakąś radę, że ktoś zauważy coś co mi nieobiektywnemu umyka. Ale myśl sobie jak chcesz.

Gość Kuba XXXXX
Kuna, a ja czuję jedynie zapatrzenie w nią... Niestety. Fakt, taka rozmowa nie odda za wiele z naszego życia i tego jak ją znam. Wiem, że nie jest szczęśliwa próbując uszczęśliwiać innych, więc nie tędy droga. r6dydy, ja akurat jestem uczciwy wobec dotychczasowej partnerki, ale nie będę o tym pisać. Te dziadu, skoro miłość rozumiesz jako "spieprzać sobie i innym sferę emocjonalną", to skromne są twoje dokonania w tym temacie lub upśledzone z jakiegoś powodu. Powiem ci też, że mamy całkiem sporo tych samych zalet i dlatego między innymi tak bardzo mi na niej zależy.

Gość r6dydy
miłość nie może tłumaczyć nieuczciwości wobec osób takiego dramatu piszesz że jesteś uczciwy wobec jakiejś kobiety z którą jesteś, zatem informujesz ją o tym że, cytuję: "Traktuję ją mega-instrumentalnie, żeby się odpierdoliła i ja sobie odreaguję złość" jak i o tym że piszesz tak o niej do innej kobiety?

Gość r6dydy
no zauważyło się, zauważyło coś co tobie umyka, Kuba, że masz bajzel w uczuciach, popapranie emocjonalne, kombinujesz coś z dwiema kobietami naraz, w tym co najmniej z jedną meżatką, lejesz ślozy w internecie i rozczulasz nad sobą

Gość r6dydy
taaa... bajkopisarz

Gość pfffffffffffffff
Kuba XXXX: ALE Z TEGO BEŁKOTU NIEWIELE WYNIKA I NIE WIADOMO O CO CHODZI

Gość Kuba XXXXX
Zadziwiające ale jestem fair wobec mojej obecnej kobiety, tylko potrzeba trochę wyobraźni żeby to zrozumieć... Kombinuję z jedną kobietą i bardzo chcę żeby tak zostało. Co do uczuć to u mnie wszystko jasne: kocham jedną i staram się z nią być. pffffffffffffff, fakt rozmowa nie była zbyt merytoryczna...

Gość antyideaalkowa
kuba boisz sie ze ona powie i zachowa sie jak tamte inne, z przeszlosci.. i znowu przeszlosc kladzie cien na to co teraz. Ona nie powie: jeszcze cie nie kocham, za szybko itp i inne bzdety, bo Ona to nie One. Zapamietaj to prosze. To wiele ułatwi. Zobacz ile One wziely od niej, od Twojej ukochanje- sposob na zycie, usmiech i romantyzm. Moze juz starczy:)

Gość Kuba XXXXX
inezz, nie bardzo mogę o tym pisać, ale nie z miłości... Chcę być tylko z Agnieszką, ale to ona jeszcze nie jest gotowa.

Gość Kuba XXXXX
antyideaalkowa Nie byłem nigdy zraniony. Jedyne o co się mogę obawiać z przeszłości, to to by z czasem nie okazało się, że mój nowy związek upodabnia się do poprzedniego...

Gość antyideaalkowaaa
rozumiem ale wiedz o tym ze nie bedzie tak gdy bedziecie obydowje nie robic bledow z przeszłosci:) to tak wazne:)

moze nie jest gotowa a moze nie wie czego chce albo tez sama nie wie na kim tak naprawde jej zalezy

Gość r6dydy
hehehe, coraz bardziej mnie to bawi.. Kuba, no rzeczywiście trzeba bardzo dużo wyobraźni żeby zrozumieć że twoje pisanie o kobiecie z którą jesteś, że jest taka i owaka, że traktujesz ją przedmiotowo, że na niej odreagowujesz to jest wobec niej fair i żeby wyobrazić sobie że to jest tak fair że ona o tym wie, co o niej mówisz i do kogo. Trzeba wyobraźni ogromnej by pojąć że to jest także OK wobec tej Agnieszki i że ona nie widzi problemu. A Agnieszka jest nie gotowa do waszego związku, to jej zarzucasz?? A ty jesteś gotowy skoro jesteś z inną?? Jesteście tacy sami, oboje co najmniej niepoważni, zapatrzeni w siebie i swoje powykrzywiane odczucia i cóż, na tym szczęścia nie zbudujecie. To chore. Z chorym człowiekiem nie powinno się rozmawiać bo nie ma płaszczyzny porozumienia. Idę stąd, pora się otrząsnąć z tych wyczytanych plugawstw.

Gość Kuba XXXXX
OK. Moja dotychczasowa kobieta wszystko wie, rozumiesz? Tak jak Agnieszka. Czekam tylko na jej czyny, których jednak nie do końca jestem pewny, by zacząć lepsze życie.