Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelllaiaaa

na pierwszej randce sie oswiadczyl!

Polecane posty

Gość na pewno miał żonę
pomysl trochę, a i pewnie ma dzieci

Gość amelllaiaaa
on mowi ze nie mial zony ani dzieci i tak naprawde to obecnie ja nawet nie moge tego sprawdzic ale wydaje mi sie ze on mowi prawde-tylko dlaczego on nie ma ...w tym wieku

Gość amelllaiaaa
wiek mi nie przeszkadza, slowo daje starsi faceci sa chyba madrezjsi i maja wiecej cierpliwosci

Możesz dalej z nim chodzić ,ale Broń Boże -żadnych zaręczyn ,czy mieszkania u Ciebie ! Niech cię zaprosi na weekend do siebie ;zabaczysz czy czasem nie potrzebuje tylko sprzątaczki i pogotowia seksualnego ! A ślub to dopiero po roku-dwóch ! Ale pamiętaj-zawsze bądż niezależna i miej swoje mieszkanie i pieniądze .żebyś mogła się wycofać przy najmniejszych podejrzeniach! Mężczyżni zawsze bardziej szanują kobiety niezależne !

Gość musi być zdesperowany
Pewnie zdał sobie sprawę, że to ostatni dzwonek. Ale moim zdaniem jak facet do 40 roku życia jest kawalerem - to niech już tak pozostanie :-)

Gość skoro mieszka sam to niech Ci
ę zaprosi do siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Może znajdziesz jakieś dziwne rzeczy wskazujące, że ma dzieci lub miał żonę i zobaczysz czy oby na pewno jest taki bogaty. Wiesz teraz mozna mieć auto i dom na kredyt, więc uważaj, żebys długów za niego nie musiała spłacać

Gość no własnie mając kredyt
zgrywa bogacza

No to co że mogłaś zobaczyć:P?Napisałem wyraźnie że w nowym dowodzie nie ma stanu cywilnego wpisanego:O:P!!!!!A romantyczny jest wtedy jeżeli interesuje się tobą i tylko tobą i wiadomo że za 20 lat będzie to samo:P.A chrust jakiś dać to żadna sztuka dla bogacza:P.A mogę zapewnić że żaden facet co ma księżyc w i wenus w bliźniętach nie jest tak naprawdę romantyczny:P.Mój koleś to był romantyczny-bo próbował się zabić bo panienka go porzuciła:P.

dlugow to raczej nie bedzie musiala splacac bo przeciez nie musi zaraz za niego wychodzic...sama musi zdecydowac i wyczuc faceta ale na to trzeba czasu nie ma nic od razu.

Gość kiedyś wplątałam się w taki
związek, facet niby bogaty, a wszystko za długi, niby wolny, a rozwodnik, niby bezdxietny, a płacił alimenty. Zmykaj póki czas!

Gość amelllaiaaa
Dzieki Yogi-Mis za rady. Ja jestem teraz niezalesna i to fajne uczucie... Porobilismy zdjecia na naszej wycieczce i ja je ogladam starajac sie zrozumiec kim ten czlowiek jest, bo na zdjeciach czesto to widac...mam takie odczucie caly czas ze on bardziej mysli niz czuje-jak patrze na zdjecia-ale to mozliwe ze on spod znaku blizniat i dlatego wyglada na bardzo zadbanego faceta, wszysko takie dopracowane, ja wierze ze on nigdy nie mial zony, on ma w sobie sporo ze starego kawalera-ale dlaczego on sie nie ozenila, czy ktos zna faceta w tym wieku kto nigdy i jaki naprawde byl powod on odszedl z domu rodzinnego wczesnie i nienajlepszy ma zwiazek z ojcem moze dlatego nie chcial wlasnego domu

Gość amelllaiaaa
dzieki wam bardzo -to prawda ja ta naprawde nic o nim nie wiem nawet tego czy naprawde zamozny ani tego czy on naprawde nie mial nigdy zony-ludzie klamia i tak naprawde nie wiadomo-czas tylko moze pokazac

Gość stara kobitka
zrób dyskretny wywiad,wszystko mozliwe,ze mówi prawdę,sama mam dwóch kumpli kawalerów-jeden tez 47,drugi 51 lat,obaj duzo podróżowali po swiecie,robili studia i karierę w róznych krajach i jakos nie mieli czasu na życie prywatne.Teraz juz ustawieni wrócili do Polski i są nadal sami,jakos nie moga trafic na ta jedyną. A co do oswidczyn,to mój maż też zrobił to na pierwszej randce,trzy miesiące później byliśmy małzeństwem,jesteśmy razem 19 lat:)

dokladnei masz racje...nikt nie karze ci przeciez od razu konczyc znajomosci tylko badz czujna...a ze swoimi znajomymi sie zapoznal???? bo moim zdaniem dziwne jest ze ma 47 i jest kawalerem...duzo odwagi zycze i badz czujna ;-)

Lepiej napisz dokładnie w którym miejscu ten księżyc i wenus:classic_cool:.A słońce i reszta to gdzie:P?I nie pisz dupereli że nie powinnaś pisać o jego wieku bo to może nawet jest alfons:P.A chałupę to gdzie mieszka konicznie nawiedź w sposób niazapowiedziany i popytaj jego znajomych co o nim sądzą:classic_cool:.Do tego zażądaj wizyty w USC aby udowodnił że nie miał żony:classic_cool:.

Gość amelllaiaaa
stara kobitka a jak to bylo i czy jestescie szczesliwi i jak on wiedzial tak od razu, czy go zapytalas, co on na to? wiec to mozliwe aby tak szybko i wyszlo wam? bardzo sie ciesze! napisz cos o tym jesli nadal jestes na forum-bardzo prosze

Gość amelllaiaaa
jak to w ktorym miejscu ksiezyc i wenus? w bliznietach, czy to nie wystarczy to wiedziec-jakie miejsce?

Gość Amant Wszech Czasów kopia Odbi
Pewnie nie zagląda do kompa ; Bo nie ta kwadra księżyca w drugiej octawie Neptuna,ósmej dekadzie Plutona,no i te Bliżniaki zacienione ,a przysłonięte przez maszt ERY GSM !!! :D:D

Gość amelllaiaaa
Witaj Pandeczka! On z dnia na dzien bardziej sie mna opiekuje ale takze stara sie mnie poznac-naprawde wyglada na to ze to milosc-moze mnie jednak to w koncu wlasnie spotkalo...

Gość amelllaiaaa
Amant, witaj, czesciowo to astrologia, bardzo wazne ale ludzie sa tez rozni