Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszkaaaaa

patentex oval?? prosze o opinie

Polecane posty

Gość szczera prawdaaaaaaaaaaaaaaa
Mam nieregularne cykle i nie wiem kiedy mam plodne a kiedy nie zadowolona?

A stosowanie kilku metod nie jest glupie bo gdy zawiedzie jedna to jest jeszcze druga rozumiesz?

Gość a ja stosuje
Rozwijając twój tok rozumowania to w dni niepłodne nie powiino sie uzywac zadnego zabezpieczenia, takze gumek! Tylko tak jak pisałam wczesniej, czase trudno jest okreslic czy owulacja juz była czy nie. Ja mam bardzo niereguralne cykle, obserwuje sluz i temp ale czasem jest ciezko to ustalic.

Czyli wg ciebie stosowanie prezerwatywy jest 100% antykoncepcja?

Gość a ja stosuje
A ty jak masz nieplodne to uzywasz jakiegos zabezpieczenia bo jesli tak to jest to bezsensu zgodnie z tym co napisałas wczesniej

Gość a ja stosuje
moje pytanie skierowane jest do Larycroft3

Gość LaryCroft3
jak niepłodne to przerywany czesto lecz prezerwatywa tez gdyz chce skonczyc se czasem. I nie jestem Ona tylko ON.

Gość LaryCroft3
szczera prawdaaaaaaaaaaaaaaa A stosowanie kilku metod nie jest glupie bo gdy zawiedzie jedna to jest jeszcze druga rozumiesz? ALe wy macie 3 metody, w plodne globulk plus prezerw to jeszcze mozna zniesc.

Hahaha to sie usmialam. Juz rozumiem skad te zale. Po co sie wypowiadasz na forum ktore nie jest dla ciebie????? W dodatku gadasz takie glupoty ze az czytac sie tego nie chce

Dobra nara nie bede z toba o tym dyskutowala bo to bez sensu.

Gość LaryCroft3
Zal mi Ciebie, pozjadalas wszystki rozumy i uwazasz ze stosowanie 10 metod antykoncepcji razem jest mądre. Powtarzasz se to przed snem i wkoncu w to wierzysz. Bardziej psychiatra by Ci sie przydał:O

Gość a ty zrozum
ze nie da sie okreslic na 100% czy sa dni plodne czy nie!!!

Gość LaryCroft3
dlatego zalecam uzywanie prezerwatywy gdy jestes niepewna co do dni

Gość szczera prawdaaaaaaaaaaaaaa
A ty wszystkowiedzacy po co wszedles na ten temat skoro autorka prosi o opinie o patentex oval? Sorry ale wole miec jakies pojecie o antykoncepcji , stosowac 3 metody naraz i nie zjasc w ciaze niz tak jak ty liczyc na szczescie :)

Gość TAKA SOBIE aNIA
ja stosowałam raz tylko i nie byłam zadowolona!!! Pieniło się strasznie i jeszcze przez następny dzień musiałam chodzić z wkłądką bo to wyciekało jeszcze ze mnie!!! Koszmar jak dla mnie!!! już nie wspomne o tym "plumkaniu" przy seksie

Gość emotional landscapes
właśnie dzis pierwszy raz spróbowałam patentexu i szczerze dziwię się opiniom o tym środku. wiadomo, na każdego działa inaczej, ale tego pienienia się, efektu plusssssza czy szczypania wcale u mnie nie było. miałam spore obawy jeśli chodzi o patentex właśnie ze względu na ten dyskomfort ale naprawdę - ze mnie nic nie wypływało, nawet tej pianki jakoś nie było. widac mój organizm dobrze to toleruje :D

Gość tabletka
WYPIERDLAJCIE WSZYSCY !

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.

Gość Ujukiopfsahbyy
A jeśli używa sie ich w dni plodne i tylko ich to mozna zajść w ciążę???

Gość gość
Just not!!

Gość gość
uzywałam przez kilka lat razem z gumkami, komfort raczej średni , za to ryzyko ciazy zerowe ;)

Gość gość
to wyżej to ja kiedys były jescze globulki kolpotex tez używałam, ale z tego co wiem dawno temu je wycofali. one były tansze chyba o połowe i miały dwie roznwe dawki srodka plemnikobojczego