Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga 24

jestem przerazona - mam dziwna gulke hmm kuleczke na wardze sromowej !!

Polecane posty

Gość Aga 24

dzis nie moge isc do ginejkologa a napewno pojde bo zwiariuje wczoraj dziwnie mnie swedzialo i chcialam sie podrapac ehh i poczulam to cos koszmar taka jakby gulka ktorta jak juz wspomnialam swedzi bardzo was prosze o pomoc co to moze byc ??!! watpie zeby to byl po prostu pryszcz w takim miejscu?? :/ no i jeszcze jedno wydaje mi sie ze sie od wczoraj powiekszyla RATUNKU to naprawde nie jest glupi zart :((((

Gość harcereczka
oj - spokojnie - może coś cię ugryzło? albo pryszcz się zrobil? albo zatarcie jest - wtedy się gulka taka robi która jest jak guzek - nigdy się ci takie na obrzeżu ucha na przykład nie zrobiło? takie rzeczy się robią i znikają i nie ma co panikować. do lekarza pewnie że pójdź - ale prawdowpodobnie zniknie ci to samo po 2 - 3 dniach :) posmaruj sobie Pimafucortem - nie będzie swędzieć :)

Gość Aga 24
buhahaa z ta ciaza pozamaciczna niezle :P hmm dzieki troszke mnie uspokoilyscie i tak musze poczekac do jutra zobacze czy sie zmniejszy oby ehhhh :(

Gość to napewno pryszcz
spróbuj go wycisnąć :-p

Gość nie wyciaskaj
latwo o zakazenie i bedzie sie potem papralo... samo zniknie albo nawet lepiej myj sie dokladnie czyms delikatnie odkazajacym np. rumiankiem - podobno wiecej mozna miec takich "wypryskow" jak sie nosi spodnie (to calkiem mozliwe bo ja je miewam bardzo czesto i nie nosze spodnic w ogole :) Pozdr

Gość mam lepszy sposób
to pewnie coś w rodzaju prosaka albo zaskórnika....też takie czasami mam :O od razu to wyciskam :O włąśnie dlatego żed swędzi