Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeYbe

w ktorym mies lub tyg odkrylyscie ze jestescie w ciazy??

Polecane posty

Gość BeYbe

dziewczyny jak to jest?? niektore twierdza ze w 3 miesiacu bo mialy okres krotki ale mialy inne w 4 jak to mozliwe???

Gość w drugim
od zapłodnienia, nie dostałam okresu, test od razu wyszedł

Ja czułam że jestem w ciąży już praktycznie od 2 tygodnia ... a w 5 tygodniu byłam już na 100% pewna :)

Gość BeYbe
to fajnie.. ja mam taka znajoma mlodsza odemnie miala 15 lat i nikt nie wiedzial ze jest w ciazy nawt ja a spotykalysmy sie czesto tyle ze ona była pulchna a jak jej sie przybrało to nikt praktycznie nie wiedzial jej mama dowiedziala sie jak juz urodzila a mieszkali pod jednym dachem rozumiecie ?? jej mama byla w szoku zapracowana kobieta no a ta moja kumpela dowiedziala sie w 3 miesiacu.. miala okres itd ma slicznego synka ale nie dorosla do bycia matkapodrzuca dziecko a sama idzie sie bawic ja juz z nia nie utrzymuje kontaktu mieszkamy na tym samym osiedlu a nikt oprocz mnie jej chlopaka i gin ie wiedzieli do konca 7 miesiaca ze jest w ciazy chodzily ploty ale ona mowila ze to nie prawda

Gość APRIL211
ja okolo 5 tyg zribilam test ciazowy i wyszedl pozytywnie potem na usg u lekarza byl 6 tydzien a okresu nie mialam.

Gość emnila
mojej mamy kolezanka tez byla w ciazy, nikomu nie mowila, a spala w jednym lozku z siostra a ta nic nie podejrzewala, moja mama z nia pracowala i tez nic nie widziala (?) teraz sa teke czasy, jak ktos troche przytyje to juz domysly ze w ciazy

moja tesciowa dowiedziala sie jak byla w 4 miesiacu, jak moja szwagierka zaczela ja kopac...serio! miala normlanie okresy, to byla jej 4 ciaza, nieplanowana

Gość BeYbe
no to ładnie.. a Evi juz Gzies czytalam Ciebie..choc czytalam bylam po twej stronie to co niektore wypisywaly toehhhhhhh Ty zaszłas na tabsach nie??

Gość BeYbe
ie brałas tabletek anty??

KarolinaW - nie zwróciłam na to uwagi ;) nawet nie wiedziałam, że można w takiej formie je nadawać w Polsce:) Ja robiłam pierwszy test ciążowy po około 1,5 tygodniu od zapłodnienia, ale wyszedł negatywny - chyba było za wcześnie. Dlatego kolejny zrobiłam później, choć "czułam", że jestem ;)

Gość BeYbe
nie brałas tabletek antykoncepcyjnych? ehh o moze pomylilam ale Ciebie tez czytałam :)

Gość nie wazne
A jak czesto sie tak dzieje ze ktos ma miesiaczke a jest w ciazy? Czy to jest czeste czy u bardzo malej liczby kobiet?

Gość Alicja z Torunia
ja jeszcze przed poczęciem, wiedziałam ze jestem w ciązy- nie brałam tabsow. On rzekl ze chce dziecka, wiedziałam, ze to jedyny sposob by pozbyc sie raz na zawsze zetki. Zranic ja, bo to ona chciała dziecka. Za duzo mi mowił, wiedziałam wszytsko i zrobilam swoja mała gre.