Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revlonka

REVLON COLORSTAY jakiego koloru uzywasz/uzywalas?

Polecane posty

Gość revlonka
do-->mikkkssa .... wyproboj numer 04 sand beige...ja tez lasting performance uzywam soft beige a revlona wlasnie 04 i obydwa sa suuuuper

Gość mikkkssa
dzięki revlonka zaryzykuje bp buff jest za jasny - aktualnie kupiłam lasytinga ale brakuj mi revlona - jest zdecydowanie lepszy

Gość a ja używam odcienia
można robić jak Ty, ale ja np. nalewam na gąbeczkę do makeupu i wtedy rozprowadzam podkład po twarzy - najpierw dziabiąc twarz ;)

Gość revlonka
a ja wlasnie jak zuzyje revlon to kupuje lasting performance bo stesknilam sie za tym podkladzikiem troszke a uwielbiam go nawet bardziej niz revlon.Tez nakladam po prostu palcami ale zastanawiam sie nad gabeczka

Gość martycha__
hej prosze was dziewczyny o pomoc:) zalezy mi zeby kolor podkladu byl zblizony do koloru na twarzy tej modelki, ktory z odcieni revlona colorstay najbardziej by odpowidal? z gory dziekuje cieplo. a tu zamieszczam zdjecie o kotre mi chodzi:) http://szczecin.cityinfo.pl/upload/zalacznik_624_fryzury.jpg

Gość martycha__
cholera to zdjecie chyba sie otworzyc nie chce.. no nie dobrze. jesli ktoas z was bedzie mogla mi pomoc:) to wysle to zdjecie na emaila.

Gość Stop.Przemocy
Chętnie Ci pomogę, wyślij zdjęcie na mój adres email. -> stop.przemocy@gmail.com

Gość Stop.Przemocy
A ja dla odróżnienia całkiem inaczej używam Revlona. Mam również wersję bez pompki. A więc na dwa sposoby: -> Albo leję troszeczkę na gąbeczkę. :-) -> Albo po prosto wkładam do buteleczki samą pompkę, z jakiegoś innego podkładu (aktualnie stosuję pompkę od Loreala True Match) Po prostu wkładam do słoiczka, naciskam, podkładam palec i już. :-) -> Albo jeszcze inaczej :-) Zanurzam pompkę w podkładzie i to co dostanie się na rurkę pompki wycieram o kant gąbeczki i smaruję na buzię. :-) Do prawdy nie wiem dlaczego narzekacie że nie ma aplikatora. Trzeba sobie radzić. :-) Tak swoją drogą. Uwielbiam ten podkład. Warto wydać te osiem dych. W Sephorze też go nie widziałam. W Douglasie jest na pewno. Cena (jakieś trzy miesiące temu kupowałam - 72 złote)

Gość Justa.a.a.
Ja też noszę się z zamiarem kupna tego podkładziku. Ale kompletnie nie potrafię dobrać sobie koloru! Zawsze kupuję kilka sztuk i dopiero w praniu testuję, który jest najlepszy:) No ale za tę cenę, to raczej wolałabym kupić jeden ;) Chodzi mi o kolor lekko opalony (teraz na wakacje) - nie jakaś mega czekolada,bo jestem blodnynką, ale taki troszkę ciemniejszy. I zależy mi również na tym, żeby bron Boże nie wpadał w róż ani w pomarańcz. Lubię takie opalone, lekko żółte odcienie jak np. Cashmere perfect Golden Sun lub z firmy AA odcień miód. Który kolorek Revlonu będzie dla mnie odpowiedni? Będę baaardzo wdzięczna za Waszą radę 🌻 🌻 🌻

W taki razie..spróbuj SAND BEIGE...pamiętając, że Revlon ma w sobie to że po czasie lekko ściemnieje! dlatego nawet na opakowaniu piszą odczekać 60sek. aa i jak na lato to SPF 15 :) Pozdrawiam

Hej dziewczynki Ja od jakichś 8 lat używam buff i sand beige, bez pompki. Zwyczajnie przechylam słoiczek o 90 stopni i wkładam palec do szyjki, ale nakładam go sporą warstwą, więc tak jest dla mnie najlepiej. Te w polskich sklepach różnią się trochę od niektórych z allegro kolorem - chodzi o 'intensywność koloru'. Justo, jeśli chcesz kupić w sklepie to wybierz sand beige.

Gość _agOOsia_
Ja na zimę mam SAND BEIGE a na lato idealnie się sprawdza TRUE BEIGE. Podkład jest rewelacyjny. Polecam również LOREAL True Match również rewelacja - dobrze kryje i matuje cerę a kolor idealnie dopasowuje się do twarzy (nie ma efektu maski) :)

Gość zawika
a ktory odcien z serii Revlon Colorstay Softflex bedzie odpowiadal podkładwoi Lirene City Matt o kolorze Natural?? Pmozcie niedlugo mam wesele i chcialabym zamowic podklad na allegro a nie wiem jaki odcien, u mnie w miescie nie ma tych podkladow.

Gość she-elf
Mam jasną cerę, więc używam Ivory:))) Uwielbiam go

Gość maxmarka
polecam natural beige, tj. nr 220

Gość assii
ivory! bardzo trudno znalezc odpowiedni odcien do jasnej cery-niezaleznie od firmy-ivory jest idealne! jesli szukach lekko chłodnego odcienia-ivory wpada troszke w róż, jeśli ciepłego-buff jest lekko żółtawy-wszystko zależy od karnacji!

Gość Sekoti
Polecam, jest rewelacyjny!

Gość efrerer
revlon colorstay with softflex odcień BUFF, jak większość

Gość marzena 25 l
uzywam true beige - tonacja srednia ani za ciemna ani za jasna :)

Gość POMÓŻCIE DOBRAĆ
Witam , dziewczyny czy któraś z was używała vichy aer teint? bardzo chwalę sobie ten podkład.. używalam koloru 15 (opal) czy któraś z was pomoże mi dobrać odpowiednik tego koloru ? w revlonie colour stay ?? będe bardzo wdzięczna, ponieważ chcę zamówić za pół ceny na allegro ten podkład.

Gość ananasik19
Witam. Zakupiłam się dzisiaj w ten podkładzik Revlona (kolor True Beige). Kolor mi odpowiada :) Bardzo dobrze pani w Douglasie doradziła. Ogólnie podkład jest baaardzo fajny. Troszkę ciężko się rozprowadza - najlepiej użyć jakiejś bazy pod podkład :) Ale sam w sobie dobrze kryje i matuje :) Polecam! W Douglasie kosztuje 59zł ;P Promocja :) (ten bez pompki). A na większe niedoskonałości polecam Kamuflaż Artdeco :P

Gość aaanczes_
Zamierzam kupić sobie ten podkład ale niestety z allegro bo u mnie w mieście nawet nie ma mowy o marce "Revlon", a patrząc na opinie naprawdę jest rewelacyjny. :) Jedyny problem to kolor. Nie mam jasnej karnacji, ale nie jestem jak murzyn :P szukałam w kolorystyce ale każde zdjęcie wygląda inaczej... Broń Boże nie może być różowy, ani pomarańczowy. Zastanawiałam się nad warm gold ale nie wiem czy nie będzie ciemny... :) Proszę o pomoc ! :)

Gość ananasik19
Ogólnie ten True Beige który mam jest dość ciemny... ja tez nie mam jasnej skóry...

Gość aaanczes_
A czy nie wpada on w różowy? Bo bardzo zależy mi na tym żeby był w żółtej tonacji.

Gość kas2
Dzis kupilam Revlona true beige nr 320 , myslalam , ze bedzie mi pasowal a tu psikus , po 1 ciezko sie go rozsmarowywalo , po 2 zbyt ciemny kolor a nie mam jakiejs tam bladej cery co mnie bardzo zdziwilo , gdyz to moj juz 3 fluid z tej serii .Mialam juz natural tan- zbyt ciemny , natural beige- zbyt jasny no i ten true beige , a co myslicie o sand beige jest jasniejszy niz natural beige ?

Gość acha
Im nizszy numer podkładu tym podkład jaśniejszy. Sand beige to bardzo ładny ale jasny kolor. A true beige jest żółty jak jasny gwint :P Najbardziej mi pasowało (na zimę) jak zmieszałam pół na pół sand beige i true beige :D

Ja mialam probke ale do cery suchej nr 180 sand beige pomogla mi dobrac odcien sprzedawczyni w daglasie:) dla mnie super, ale teraz na allegro zamowilam ten sam odcien tylko do cery tlustej , dla mnie ten podkład jeest o tyle dobry ze ladnie pokrywa mi przebarwienia po tradziku, jest moze troche ciezki ale na zime mysle w sam raz:) ja na allegro placilam wsumie ok 45 zl. u mnie w daglasie kosztuje 69 zl.

Gość wici
do estee*- zdecydowanie weż ivory: ja sama niebawem go kupię, też mam meeeega jasną cerę-> polecam dolce.pl mają tam tańsze ceny i przede wszystkim- kolory! ostatnio w douglasie widziałam tylko najciemniejsze kolory- jednym słowem- chała!