Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustak

jestem pustakiem bez perspektyw

Polecane posty

Gość pustak

i juz koncze studia ale idzie jak krew z nosa. Jestem pustakiem bez dziewczyny bo nie potrafie sie porządnie do tego zabrać i swoj czas spedzam na kafeterii by zachowac na rozsadnym poziomie swoje zdrowie psychiczne , ktore by zlecialo drastycznie i doprowadzilo do obledu gdyby nie internet i bym byl skazany na siebie tylko w czterech scianach jako ze do ludzi obawiuam sie wyjsc. Dodam tez ze jestem podszywaczem na tym forum i lubie wyladowywac swe frustracje w podszywach pod w najprzerozniejszych tematach. Mozna tez nazwac mnie mlodym onanistą... Doslownie przegralem zycie,.

Gość bolący ząb
boli mnie cholernie ząb bo dentystka mi go zatruła (bo wczesniejszy stomatolog speprzył leczenie) ale napisze ci ze nie powinienes tak myslec o sobie, ja tez jestem sama popimo ze skoczylam studia nie najgorzej ale po 5 latach rozstalam sie z chlopakiem, mam prace , jestem przecuetnej urody ale wierze ze kiedys kogos spotkam, zaryzykuj poprostu usmiechaj sie wiecej, postaw wszysatko na jedna karte...

Gość fille de noel
studia mogą iść jak krew z nosa jak jest się zakochanym:) wiadomo nawet nastolatki mają nauke dzies tylko On i on itp;) serce nie sługa do nauki się nie zmusi:) a przegrany to ten, co pozwolił odejśc ukochanej osobie lub zdeptał swoją Miłość:):P

Gość ale w takim
kimś się żadna dziewczyna nia zakocha. A jak już to w wyglądzie i jakich swoich wkręconych "filmach" o charakterze które przy bliższym poznaniu okazują się nieprawdziwe. A wtedy to tylko boom i koniec zainteresowania :)

Gość ale w takim
sory nie zakocha a zauroczy, skrót myślowy :P

Gość fille de noel
A jak już to w wyglądzie i jakich swoich wkręconych "filmach" o charakterze które przy bliższym poznaniu okazują się nieprawdziwe. A wtedy to tylko boom i koniec zainteresowania -- cynizm to twoja obroba przed kryzkiem - chce kochac i byc kochanym:) no własnie wyrzuc ten cynizm bo cie zje, juz cie wyjadł od siodka, meczysz sie z tym. Obejrzyj tamsy 02 szczegolnie i badz sobą:) oliwia ten odcinek obejrzyjk caluskiii:) i uwierz w siebie. Nie tylko w urodę ale i charakter:)

Gość od 5 pazdziernika robiłeś
sobie dobrze do 25 grudnia????

Gość ale w takim
a to co piszę to nie prawda? Sam mam podobne cechy do autora tergo rematu (jak dla mnie prowokacji :)), ale co tam dam się zprowokować :) Dziewczyną bardzo zależy na znalezieniu sobie: aspołecznego chłopaka, bez doświadczeń (bo skąd je mieć w domu), bez ciekawych zainteresowań. Nie ma co falej tego wymieniać :) Tylko nie pisz że "miłość" wszystko ... :) bo to się tylko w filmach zdarza, klasy C. Przecież jeżeli ktoś poznaje kogoś innego i w pewnym momencie trafi na coś takiego jak wyzej to raczej o dalszym zainteresowaniu "związkowym" można zapomnieć.

Gość fille de noel
miłość wybacza ale mój drogi trzeba umieć powiedzieć przepraszam:) Ponadto tu nie chodzi oto, że kobiety chcą facetów bez doswiadczen zyciowych. Chcą facetów mnadrych którymi nie rzadzą baby (i to jakie takie głupie, bo koza jets głupia) Ponadto jak kochasz jedną, poznałeś ją, piszesz do niej to okazuj jej uczucia a nie na rowni z nia słuchasz co mowi panienia na noc, wysyalasz jej zyczenia, prezenty(?) matko bog wie co jeszcze kto chciałby aby ktos porcz niego latał i przepraszał inną? nikt a wiec to oto chodzi ze przeszłosc ciagle jest w terazniejszosci zyjemy problemia wyachowanej - juz ci napisałam w 02 mogla isc do pracy nie chciała, czepila sie ciebie i twoich znajomosci:) I co? potem jakbys jej nie wykopal do pracy do londynu nie poechałaby. I ona potem ci dziekuje? za prace za wsparcie... a w tym samym czasie gdzies z daleka był ktos inny kto tez czekał na normalna rozmowe, wspierał ciebie (nie doceniałes tego, dla ciebie były to podsmiechujki. Dziwie sie ze sie tak spłaszczyłes przed zieloną wiśnia, aby na jachy z nim jechac)...

Gość ale bełkot
co pijesz lub palisz. Ja też chcę :classic_cool:

Gość glowa do gory
Pustak nie jestes wyjatkiem. Na kafe siedzi 99% facetow i 60% kobiet takich jak Ty. Smiesza mnie teksty o przegraniu zycia. Niedlugo 5 latkom beda wpajac ze przegraly zycie:)

Gość a teraz wszyscy razem
odśpiewamy: "Przegraliśmy życie, a śmierdzi ono nietoperzem" do muzyki "we are the champions"