Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Precz z tandetą

Najbardziej tandetny styl ubierania u facetów

Polecane posty

Gość Precz z tandetą

Szerokie skórzane mocno ściśnięte czarne paski obcisłe dżinsy obcisłe koszulki wsadzone w wysoko podciągnięte spodnie obcisłe portki dresy kolorowe "jażeniowe" adidasy krótkie kurtki

szare adonisy z żółtą podeszwą sanday + skarpety marchewy jesli ktos na siłke nie chodzi wogole nie powinien zakładac 50% bluzek bo wyglada jak pajac gacie za 2,90 z biedronki :) i jakies takie skarpety widziałem tez goscia w spdniach czteropaskowych canady + lakierki wogole lakierki, co to jest? przeciez to wyglada tak ze..., do tego jeszcze koszula w krate :) co do pan tez sie znajdzie moje drogie na was duzo!

Gość hehehe................
ja nie znoszę sandał czy to w skarpetkach czy bez..raz wsiadł taki koleś do tramwaju i miał dł paznokcie-myślałam ze sobie haftne-były takie żółte :o i ta przykrótkie spodnie albo obcięte i podszyte ble

Gość Yhh
widzisz moj kumpel niewiadomo dlaczego miał jeden paznokiec tak dlugi jak tips, ciota z niego albo co, gdy sie pytalem po co to to odpowiadał ze nigdy nie wiadomo po co sie przyda,,... taki kolo z niego :) Co do lasek: biale obcisłe spodnie i zwykłe (nie mowie tu o zmyslowych, ładnych, malutkich bo takie tez widzialem i krecily mnie nawet) gacie z grubymi obwodkami czy cos. Mowie wam tylko sie porzygac! Albo buty na koturnie, moze 3 lata temu to jeszcze, ale teraz?? Nie mowiac o jeansach gdy sa za duze i wisza na tylku jak gowno Staniki... naprawde one przeswituja: wiec zadbajcie o to by chociaz byl łądny i subtelny... ja kiedys przyczailem stanik powycierany i sprany, nic tylko doskoczyc do takiej damy i dymac :) Co do facetow: nie ma jak to meski wasik, lekko przyciety wlosy na bok, do tego zarosniete pekaesy: i tyl glowy gdzie robia sie "loczki" gosciu z biala klata i do tego bujnie owlosiona z skarpetami podciagnietymi na maksa :)

Dla mnie najbardziej obciachowe jest to,że inni obgadują w czym ktoś chodzi ubrany.Efekt typowo polski.W danym sezonie modne jest ubranie x i wszyscy chodzą jak chińczycy w ubraniach x.A gówno was obchodzi jak się inni noszą.Majty z Biedronki-proszę bardzo jak ktoś lubi lub nie stać go na inne.Dzwony, klasyczne itd. niech każdy ubiera co chce.

Yhh tez prawda jak widze te gacie u bab to mnie skręca:D

można nie mieć kasy a nosić normalne rzeczy np. paznokcie u nóg do cholery obcięte i czyste gacie i stanik - resztę wyprane itd.

wlasnie ładnie sie ubrac mozna za male pieniadze! Fakt ze duzo roznej tandety w stylu spodni co maja zamki na kolanach...niewiadomo po ch... bo wyglada to w polaczeniu z adonisami koloru szarego conajmniej zacnie :) znam duzo osob co maja małą kase i naprawde wygladaja dobrze! Ludzie by wygladac nie musi sie nie wiadomo gdzie lazic na zakupy!

racja;)

dziewczyny pytanko: dlaczego zakladacie taka zwykla i brzydka bielizne? Pamietajcie ze jak idziecie czy gdzies siedziecie mezczyzna wszystko zobaczy i zawsze choc troszke majteczki widac. Fajna laseczka, buzia ladna, cialko tez igła a tu widac gacie z ruskiego targu za 3,5, a tak to na gwiazde gra taka paniusia a na majty nei ma

Gość a co to....
>>>..... brunke kolniezyki....

a ja nie lubię tych wielgaśnych szerokich spodni z krokiem w kolanach. Nie są już tak modne, ale widok faceta w takich spodniach to tragedia. No i oczywiście bluzy z kapturami.

Gość odpowiedź dla mylo
bo może nie każda liczy na to, że codziennie jej ktoś będzie majtki lustrował???:O Ja nie nosze brzydkiwj bielizny, tylko ładną, ale sportową i bawełnianą, z Triumphowej serii dla młodzieży, z H&M, Intimissimi czy Atlantica. Bo taką lubię. I noszę normalne majtki, stringi tylko czasami, mam dwie pary i więcej mi nie potrzeba. I czasami noszę sobie gatki takie do połowy tyłka (hot oantsy) albo takie spodenkowe. bo tak lubię!!!!!! Nie puszczam się, nie uprawiam seksu, a oglądać mnie w majtkach może tylko mój chłopak. Więc naprawdę gówno mnie obchodzi, co jakiś debil myśli o moich majtkach:o

Gość odpowiedź dla mylo
aha. I nienawidze obcisłych dżinsów, w których kazdy zbok ogląda moją dupę:o I tak jak nosze luźniejsze wszyscy się gapią:o Nienawidzę tego!!!!!😠 Więc kupuję dżinsy, które są dobre, lekko przylegają do ciała, a potem sie trochę rozciągają, tak ze nie widac każdej lini majtek na nich:o Jak widze takie opięte kobiety, co im się spodnie w piczę wbijają, to nie wiem, czy smiać się czy płakać...:o

Gość gość
a ja mam troche gaci z ruskiego targu, sa nawet ladne, dopoty sie nie popruja, czyli przez jakis tydzien:P

Gość hehehe........
a ja tam moje gacie w smerfy i tez dobrze:p

Gość hehehe........
grunt ze nie noszone wcześniej przez innych:D

Gość gość
obok ekskluzywnej bielizny mam cala mase stringow za 5 zl i biustonoszy za 10 zeta, w ktorych chadzam do pracy na przyklad....:P Naprawde niektore modele sa bardzo fajne, tylko sie sypia po praniu. Nie wierze, ze wszystkie laski z kafe chodza w triumphie....

Gość ja tak mam codziennie
no ba!:classic_cool:

Gość hehehe........
jasne że nie...a kto mi o 7 rano w gacie zaglada..chociaz-wróć -bym skłamała:D

Gość gość
O rany, i nie wierze, ze mozna spotkac laske w brudnych gaciach albo staniku:o Moga byc gacie z bazaru, ale czyste do cholery:o

Gość hehehe........
takie gacie z tfu z dracha na rowie a fe:D

Gość hehehe........
w kropki?:D nie hardXxX nosi takie ze słonikiem i trabka..eee ciacho:D

Gość gość
Raz mialam taka łyżwe 😭, ale to byl wypadek okropny:o