Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejo ludziska

NAJ NAJ NAJ NAJGORSZE BADANIE JAKIE PRZEŻYLIŚCIE

Polecane posty

Gość hejo ludziska

niekoniecznie ginekologiczne. Może być też jakiś inne, np. gastroskopia, itp. Opisujcie jak wyglądało i dlaczego było takie okropne.

tak,tak.. gastroskopia wlasnie... ogromna rura w żołądku... nie do przeżycia :o

Gość badanie szyjki macicy
w 9 miesiacu ciąży

Gość hejo ludziska
podany link nie działa - brak tematu.

Gość traumatyczne wspomnienie
jak byłam mała miałam coś z brzuchem i oczywiście lekarze bardzo długo nie mogli dojśc co to, robili mi wiec różne badania... raz kazali mi wypić bardzo szybko chyba dwa litry wody od razu... po tym musiałam się z pełnym pecherzem położyc na stole w wielkiej sali, oczywiście bez majtek (a tam pielegniarka, lekarz i jakiś pan technik obsługujący jakąś maszynę do robienia zdjęć) i robić siku, podczas gdy ja robiłam siku:) mi robiono jakieś zdjęcia (nie wiem czy rentgenowskie, czy jakie) wyjaśniono mi tylko że musze mieć zrobione zdjęcia podczas sikania :/ mialam wtedy 9 lat, a jednak zrobiło to na mnie wrażenie...w dodatku do tej pory nie wiem co to było za badanie i po co...później okazało się, ze mam po prostu lamblie w jelitach...pozdrawiam!

Gość działa wykasuj od do

Gość działa wykasuj od do
nawiasiki na końcu ma zostać 3257639

Gość tak to jest
jak ktoś nie potrafi wklejać linków. Najpierw się naucz a potem wklejaj. A jak nie to wypad stąd.

sonda żołądkowo-dwunastnicza :O :O :O traumatyczne przeżycia-------> o ile dobrze kojarzę, to chyba cytoskopia (ale nie jestem pewna :P )

Gość anulka______
gastroskopia

Gość Moniczka27
SZYCIE IGŁĄ DZIĄSŁA!!!!!!!!!!!!!!!!! BLEEEEEEEEEEEEEEEE dobrze tylko ze chirurg byl zajebisty

Przypomniałam sobie nazwę tego badania: CYSTOURETEROGRAFIA (można język połamać).

Gość kolonkoskopia
:(okropne badanie,człowiek czuje sie jeszcze gorzej skrepowany jak na fotelu ginekologicznym:(:(:(

Gość BRONCHOSKOPIA
okrutne.........

Gość płukanie zatok
to jest dopiero okropne!Lekarz przebija się przez przegrodę nosową grubą igłą następnie przez rurke wlewa płyn a póżniej trzeba to wydmuchać i do drugiej dziurki nosa tak samo-masakra.Krew leje się póżniej jeszcze przez godzine. Wszystko powtarza się aż do wyleczenia zatok czyli około tygodnia.Zalecam wszystkim nosić czapki zimą .żeby uniknąć problemów z zatokami.

Gość płukanie zatok
zapomniałam dodać ,że to na 'żywca"!

Gość de 8
a ile trwa plukanie zatok? Bo ja mam chore i na razie nic z nimi nie robilam ale chyba chce to zmienic...

wiem, że być może to nie ma porównania z tymi gastroskopiami, kłuciem nosa na żywca, ale dla mnie najgorszym bólem było chirurgiczne usuwanie zęba- bardzo dłuuuuga i trudna ekstrakcja. Krew pryskała, twarz dentysty w czerwone kropki, ząb połamał się na drobne kawałki i za nic nie chciał wyjść. Rozwiercanie, dłubanie- makabra!!!!! Cały czas miałam ciemno przed oczami i kilka razy myślałam, że już odpływam do przyszłego życia. No nikomu nie życzę, lepiej dbać o takie rzeczy profilaktycznie.

Gość kaaaaa
A dla mnie najgorsze jak dotad badanie to ginekologiczne ,któe ma byc bezbolesne ,ale ze jestem dziewica a lekarz musiał mi zbadac szyjke macicy,oglądnąc ja ,a było to bolesne jak szlak!!! Krew tez była.

Gość badanie na izbie
przyjec przed samym porodem szlam na cesarke bylam umowiona ze swoim lekarzem i mialam rodzic za dwa dni,jakis sadysta tak mnie zbadal ze zrobil mi takie rozwarcie ze musieli mnie szybko na stol do porodu klasc odrazu .przyzwyczajona bylam do swojego lekarza ktory jest bardzo delikatny dobrze ze na porodowcebyl juz moj lekarz.są sadysci nam tym swiecie .

Gość Taka jak inne
Moje badania były ok. Ale pamietam operację usunięcia prawego jajowodu. Byłam znieczulona w kręgosłup.:( Założyli mi cewnik a wczesniej zrobili lewatywe.

Gość Kleopatra Mamba
Pobieranie krwi z żyły. Zawsze mdleje przy tym lub chwilę po tym.

Gość tytju
moje najgorsze bylo przeswietlenie zeba calego spuchnietego z placzacycmi sie korzeniami:( juz zadne leki nie pomagaly to kazano mi jak najszybciej wyrwac i tak podczas przesiwetlenia wpychana mi jakas tekturke w ten ropien... ryczalam jak szalona aaa jeszcze , to bylo gorsze niz ten zab.Zlamalam reke i zalozono mi gips. Mialam cale ramie polamane z przemieszczeniem kosci. Po 2 dniach spuchla mi reka pod gipsem i lekarz zlecil zmiane gipsu. ( ten byl za ciasno zalozony). Zddzierano ze mnie ten gips zywcem, cieto go mala pila reczna a ja ryczalam bo za kazdym ruchem czulam ogromny bol. To w sumie nie bylo badanie lekarskie ale jednak.... przezylam to strasznie:(

Gość Young-Jin
jak slysze per rectum, to mi sie slabo robi:/

Gość zdecydwoanie
kolonoskopia czyli rura w dupe. myslalam ze skonam. moja sisotra miala sonde do serca przez zyle, ale nie pamietam jak to sie nazywa