Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odi

nie potrafie zrocumiec dlaczego tak mało seksu w zyciu miałam...

Polecane posty

Gość odi

????????... nie wiem....

Gość a my co mamy ci odpowiedziec

Gość odi
czy ktos tez miał mało i nie wie czemu...?

Gość onka222
nio ja też NIC z tych rzeczy :(

Gość onka222
nio ja też NIC z tych rzeczy :( nie mam pojecia dlaczego ;)

Gość JEST NOC
Stoisz nad grobem?:O

Gość odi
a moge prosic o jakis powazny komentarz..? co mam o tym wszystkim myslec..? w dobie seksu ja jedna uprawiam raz na sto lat, i do tego z miłosci.. to chyba nienormalne...

Gość a my co mamy ci odpowiedziec
ale o co ci chodzi?

Gość odi
chodzi mi o to że mam 31 lat, a w historii tylko 2 partnerów, troche sie zastanawiam czy faktycznie nie przegrałam życia, moje refleksje sa podyktowane zmeczeniem, ale sa jak najbardziej powazne, i nurtuja mnie.. mam sie czym martwic..?

odi, daj spokój. wolałabyś być 20 latką już z pięcioma na koncie?? no chyba nie? młoda jeszcze jesteś, a to,że kochasz się z miłości , a nie pie*** z byle kim,to wspaniałe!!

Gość _Geronimo_
To co Ty na to? Facet, 27 lat, tylko 2 poważne związki, z czego ostatni prawie 3 letni w ogóle bez "pełnego" seksu. Ogólnie kochałem się w życiu nie więcej niż 15 razy. I też robię to wyłącznie z miłości, bo nie interesują mnie przelotne znajomości.

Gość odi
młoda, młoda, wcale juz nie taka młoda, nie pocieszajcie.. wiadomo ze kobieta w wieku 40 lat juz ma dużo mniejsze szanse.. a mi juz tak niewiele brakuje...

odi, ja Cię nie pocieszam. sama mam 25 lat i 3 partnerów seksualnych na koncie, w tym dwóch kochałam, z wzajemnością.z jednym z nich jestem nadal,w trwałym szczęśliwym związku

Gość odi
no to Róza, bez porównania.. nie wiem, moze ja sie do tego nie nadaje.. jakiegos genu mi brak, czy co...

odi, jak będziesz tak doły łapać,to nic się nie zmieni. na pewno nie warto się odawać byle komu,by tylko \"narobić normę\" kobieca kobietko,z tyloma z miłości??? to masz bardzo zmienne serce.........................................

Gość odi
ja nie łapie dołów Różyczko, tylko staram sie popatrzeć na to oboektywnie i na trzexwo.. przyszła kobietka i powiedziała ze miala kilkunastu.. zazdroscic..?

Jak byłam w Waszym wieku miałam JEDNEGO partnera na koncie i był to mój mąż. Z sekesem raz na 2-3 miesiące. Teraz strasznie tego żałuję. Na szczęście udaje mi się nadrabiać zaległości.

Gość odi
a ile masz lat, takatamsobie...? czy naprawde jeszcze dla mnie nic straconego..?

Gość sssss......
zostań dziwką one mają średnio 8 gości dziennie

Gość odi
czy seks po 40 stce jest fajny...?

Wiesz, ja dopiero teraz wiem, co to jest ten seks. Tylko też mam go za mało, bo wciaż tkwię w tym cholernym związku!! Ale się rozwiodę, obiecałam to sobie.

Gość odi
a ile lat ma partner z którym sie kochasz..?

Gość seks raz na 2-3 miesiące
w małżeństwie, związku,gdy ludzie ze soba mieszkają??? to już wtedy powinnaś była się rozwieść,bo to nie było normalne małżeństwo. nie jestem złośliwa.

Wiem, że nie jesteś złośliwa. Ja się zrobiłam złośliwa po tym całym związku. W życiu różnie bywa. Dla tych, którzy nie rozumieją - gdybym chciała żyć w celibacie, zostałabym zakonnicą!!!! Od małżeństwa oczekiwałam czegoś innego. No, koniec na tym moich zwierzeń. Za dużo i tak napisałam. I tylko apel do młodszych - jak się Wam w związku p...i to albo próbowac naprawiać od razu albo zwiewać. W przypadku prób naprawiania patrzeć uważnie, czy partner TEŻ chce naprawiać, czy uważa że wszystko jest OK jak jest. Wtedy ZWIEWAĆ!!!!:O

Gość ja w ogóle nie zaznałam
a mam 21 lat. I jakoś mnie to nie martwi. Wcale nie chcę zaznawać:)

Gość ja w ogóle nie zaznałam
i właśnie interesuje mnie TYLKO i wyłącznie robienie tego z jedną osobą przez całe życie, z miłości.