Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Striptease

Do facetów...

Polecane posty

Gość Striptease
diablidar ciesze sie ze choc tobie podba sie moj skromny pomysl ;-)

Gość Striptease
ale przynajcie pomysl oryginalny a wy wszyscy zazdorscicie bo nigdy nikt nie zrealizowal dla Was takich pomyslow.

--> Striptease To wszystko byc może. Dużo zależy od tego kto by miał je realizować. W niektórych wypadkach zdecydowanie wybieram piwo. Ale ja to prostak jestem. :o

streptease nie nadymaj się tak ... powaznie mówiąc to prócz płatków róż (może je do kąpieli dodaj lepiej) i tych kremów :-0 (jak już musisz rób mu np. peeling własnymi kosmetykami raz na czas) może perfum jakiś lepiej ? To pomysł jest fajny. Zwłaszcza ze świeczką :D:D:D:D:D Ale napisałaś to tak kretyńsko (rozwaliły mnie te wargunie), że nie dało się inaczej, jak tylko ironią :D

Gość Striptease
dobra mistral...nie czepiaj sie juz i tego jak to napsiałam. Pomysł uważam za fajny ale to miało być tak troche z jajem. Mam nadzieje ze mu sie spodba. Zdaje sobie sprawe z tego ze nie kazdy lubi cos takiego. Ja lubie. ;-)

Gość Striptease
dobra chłopaki....super opinie tylko dlaczego wszystko wam sie do jedzenia i picia sprowadza???? jestescie głodni????

--> Striptease nie uważasz ze to jakis postęp ? Jeszcze do niedawnw się czytało że my tylko o seksie myslimy. :D A tu proszę jedzonko i piwko.

Gość lolitkaaaaaaaaaaaaaaaa
mnie tu niepokoi jedno: uwazaj jak se bedziesz wsadzac ta swieczke pomiedzy wargi, zeby swieczka sie nie przewrocila bo sie mozesz poparzyc...

Gość Striptease
no moze jakis postep ale i tak wam mysli o seksie nie przeszly takak juz wasza natura hehe

Gość Striptease
nie wierze ze wy nigdy dla swoicxh facetow nie zorbiliscie czegos szalonego albo faceci dla swoich kobiet zeby je zaskoczyc.bo jesli nie to....

Gość Striptease
no to widzisz a oplacilo sie???

Dobra chłopaki, ja do domu idę :) zaraz. I chyba faktycznie jakiś żurek z jajem by się przydał ... :-0 Myrevin Ty tak nie szalej, bo skończysz u dentysty :P

Gość Striptease
Juz wy mnie nie pouczajcie czy mam go glskac czy nie przeciez to wyjatkowy dzien i specjalna okazja bo to jego urodziny....przeciez nie robie tak codziennie....

--> Amant Wszech Cieniasów k.pokacowa Żeby cisnąc facetem potrzeba np. takiej Agaty Wróbel a ona zdaje się jest zajęta. :o