Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aspiryna

ten temat dedykuję wszystkim żonatym facetom - wejdź i przeczytaj

Polecane posty

Gość ja jak się żeniłem
to nie powiedziałem ślubuję tylko ślunbuje i nikt nie zauwazył :classic_cool: sprytnym trzeba być :D

Gość czy jak na ślubie było
sie po obaleniu litra w trójke to ślubowanie jest ważne? :-0

Gość A co ma rodzina do seksu
przeciez to że się ma żone to nie oznacza że sie ja kocha i że sie z nia sypia. poza tym sa jeszcze śluby cywilne podczas których nie przyżeka sie wiernosci ten teks to mocne naduzycie. Sam ruchnąłem dwie mężatki i cos o tym wiem

I czego oczekujesz Aspirynko? Ten temat był już wielokrotnie maglowany na wszystkie mozliwe sposoby. Zdradzają zarówno mężczyźni jak i kobiety. Powody tych zdrad są bardzo różne. Jedni czują się z tym dobrze inni mają moralnego kaca. Tak było, jest i zawsze będzie. Po co te moralizowanie?

Gość a kobieta to kundel

Witaj :-) Dziwię się tym wszystkim umoralniaczom. Niemają nic innego do roboty? Tacy moralnie poprawni, tacy katoliccy. A tak naprawdę, to kazdy ma djabła za koszulą

Gość niektóre kobiety też...
szkoda Aspiryno, że kasujesz swoje posty... jeszcze niedawno pisałaś, że nie jesteś kobietą, kóra kocha się pod kołdrą i przy zgaszonym świetle i wiesz co to seks w konfiguracji dwie panie i pan albo dwóch panów i Ty...a teraz taka oburzona... hm....

ech...a ja wczoraj zostalam wyzwana ze lece na Ciebie....hihihihi...no coz jak bym tak wsiadla w goleniowie na lotnisku...to do poznania ..tak ? do poznania? niedaleko...

Wszedłem na ten blog i stwierdzam, że jest bardzo krzykliwy, czcionka źle dobrana, męcząca, ech, szkoda literek.

Gość a co ruchamy się
to może w wawie, to mniej więcej posrodku i kazdy będzie miał w miare blisko

Gość jasne jasne facet to świnia
a baby to kurwy

hmmm ...ja dzis pisze zaspokojona po wczorajszym ...wlasciwie dzisiejszym juz seksie...tylko se pomiauczec zbytnio nie moglam ....a tak lubie..

Z Gdańska do Krakowa też można przylecieć. Szukam sensownego , wolnego mężczyzny około 50-siątki a Wy pewnie młodsi jesteście. Ale co tam, spróbuję i w tym temacie. Mój kochanek ( niestety żonaty ) obiecał dać mi referencje dotyczące seksu. Nie odejdzie niestety od żony, a ponieważ chce mojego szczęście to pomoże mi w ten sposób. Pozdrawiam Marianna z Krakowa

Gość huzia na juzia
Fajnie macie że się tak dymacie A może innym też byście dali

Pewnie :-) I znowu będzie korkociąg ;-), bo spodobał się mojej Pani ;-) A wracając do tematu, co to jest moralność? Przecież różne ludy rozumieją ją całkiem inaczej. Nawet w krajach tzw cywilizowanych na te sprawy patrzy całkiem inaczej. Zostawcie te zaściankowe myślenie.