Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasika115

Czy jeżdzicie na gapę???

Polecane posty

Bo ja szczerze mówiąc, zawsze jeżdżę na gapę, szkoda mi kasy na bilety. I myślę że jak już by mnie złapali to i tak kara wyniesie mnie mniej niż to cile miałabym wydać na bilety do tego czasu

nigdy nie jeździłam i nawet jezeli jeszcze (nie daj bóg) bede musiala jechać komunikacją miejską, to też NIE na gapę. Ja niestety uczciwy człowiek jestem i dlatego to państwo mnie okrada. Ale niestety nie potrafie inaczej :/

rob tak dalej. dlaczego nie. ja tak zawsze robilam i nigdy mnie nie zlapali w zyciu:P najgorsze ze masz stresa za kaazsym razem kiedy jezdzisz:P:P:P

Gość stary zbokol
Jola --> urzekła mnie Twoja historia :classic_cool:

Gość mam pytanko___________________
jesli ktos wie: Czy studenci moga korzystac ze znizek do okreslonego wieku? Jeli tak to do jakiego? z góry dzięki :)

Gość Wivi
Ja kupuję bilet miesięczny i sama nie wiem po co - bo jeżdźe tramwajką a ta psuje się co dziennie - zdarza się nawet ze wogóle nie jadą a do pracy iść trzeba - a zima przede mną sama nie wiem jak to moje szefostwo wytrzyma

Gość o pardon ich muss was sagen
do ukończenia 26 roku życia , potem mogą sobie legitymację wsadzic w tyłek mnie się czasem zdarza jeździc bez biletu , ale bardzo rzadko , bo mam stresa z tego powodu; w czasie studiów NIGDY sobie na to nie pozwalałam , we wrocławiu za często są kontrole :P

mnie co prawda złapali 2 razy, jestem z wroclawia,dostalam juz raz wezwanie do zaplaty ale nawet nie mysle zaplacic. Kiedys to na gape bym sie nie odwarzyla ale moj facet mnie tak nauczyl, sam jezdzil i jezdzi na gape, dostawal wezwania do zaplaty, nie placil wiec kolejne, potem jakis przd sadowe az w koncu sie przedawniły. I tak mu sie upieklo nie raz. wiec i ja to olewam. Nie stac mnie zebym za pare przestankow dawala 2 zl

Gość antyK
Kleptomanki czy potrzeba adrenalinki??? Kazdy lupi emocje (adrenaline) jednemu wystarczy pasjonowalnie sie Rysiem z KLANU a innego cos wiecej ale jezdzenie na gapa jest slabe i bez sensu bo to kleptomania, Po co krsc 2 zl ??