Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no namea

Babochłop. co o tym myślicie. Skąd sie biorą takei kobiety?

Polecane posty

Gość no namea

no namea Kurcze, zazwyczaj ludzie mi naparwde nei przeszkadzaja i spoko,...Ale dzisiaj w kolejce do dziekanatu stała ze mną dziewucha, która w ogóle przeczyła wszystkiemu co mozna uznać za "kobiece" No sorry, naprawdę nic nei mam do zadnych stylów, ale to juz było przegięcie...Była ostrzyzona na jezyka, postawionego na zel, spodnie, marynara, adidasy - tego sie absolutnie nei czepaim, ale... Jak sie odewała, to turbalny smiech szedł po korytarzu , niski głos, trochę przekleństw, klepanie znajomych po tyłku , potem poszli na fajkę , a wreszcie pwoeidziała, ze musi coś głębszego i poszli z jakimś chłopakiem zrobić cwiartkę... Jak przyszli to zapytała, czy nei wali ejj z ryja...Przyznam szczerze, stala przede mna i trocę mnie to poraziło - nei weim, moze to lesbijka, albo coś , ale przyznam szczerze, ze czuję lekki niesmak...Co o tym myślicie? Jakś staromodna jestem?

nie powiem zeby mnie pociagały takie kobiety, ale wolność jest, kazdy moze wygladac i zachowywac sie jak chce, o ile nie krzywdzi innych. Ja widzialam facetów bardziej ciotowatych (nie mówię o gejach!, do nich nic nie mam, tacy są i tyle) niz największe lodzie - usta wymalowane, hawajskie koszule pod szyje i nawet śrubokręta w dłoni nie utrzyma. Także nic mnie juz na tym świecie nie zdziwi. Niedługo psy będą miauczeć ;)

Gość aks
Takiego elementu niestety jest coraz wiecej.Nie wiem tomu taka osoba chce zaimponowac

Gość moze jest przed zmiana plci

Gość no namea
Raczej nie, bo wtedy mówiłaby o sobie per on, a mowiła : ona...Nie wiem, ale trochę mnei załamała to dziewczyna, nie da się ukryć

Gość o pardon ich muss was sagen
moim zdaniem to przejdzie jej; studenci są w cielęcym wieku , jeszcze im się roi pod kopułką i wypróbowuja różne techniki - ona akurat tak nadrabia swój brak pewności siebie - że jest taką "cwaniarą" - zresztą to w końcu jej sprawa , jaka jest; osobiscie nie przepadam za takimi niedelikatnymi kobietami , chamskich mężczyzn cwaniaczków też nie lubie , lubię ludzi opanowanych , co nie znaczy nudnych - ale niektórzy właśnie takich nie lubią - i to w tym jest fajne - ze dla każdego jest miejsce w społeczeństwie

Są ludzie, którzy mają problemy ze swoją tożsamością seksulaną. Mnie bardziej rażą kobiety ubrane totalnie bez gustu, kiczowato, nie do figury. I jeszcze przekonane, jakie z nich laski. Gruby głos swiadczy o podwyższonym poziomie męskich hormonów. To są sprawy genetyczne i trudno czynić z tego kumuś zarzut. To tak jakby się wściekać na łysego, że jest łysy.

Gość no namea
Gruby głos, to jescze nei znaczy darcie się na caly korytarz , z e ktoś jest idiotką, prawda? Kwestii ubioru nie komentowałam, warto zwrócić uwage, bo mnie raczej załamało zachowanie tej dziewczyny, zdaje się, ze z IVroku(!), a nei ejj problemy hormonalne czy wygląd...

Gość o pardon ich muss was sagen
miałam taką koleżankę na studiach , że była mocno tęgawa to jedna sprawa , ale tegie dziewczyny też mogą być kobiece albo niekobiece - ona nie była wulgarna , ale widać było , że ma właśnie problemy ze swoją seksualną tożsamością; nosiła workowate tshirty , włosy ostrzyżone na krótko - tak jakos po męsku , poruszała się na boki przy chodzeniu , jak facet , jak coś komuś radziła , chciała pomóc w problemie , to też robiła to jakoś oschle , jakby nie chciała wyjść na zbyt sentymentalną - a widać było , że ją coś ruszyło; i głos też miała niski , a jeszcze go sama niżej modulowała

Gość fanka makro
hej Namea Takie osoby generalnie maja jakies problemy np strach, lek przed ludzmi i wtedy moga na przekor zachowywac sie halasliwie ( jak im mniejszy piesek tym wiecej szczeka ), nadrabiac zachowaniem zwracajacym uwage na siebie zbyt niska samoocene itp itp... Ta dziewczyna sadzac po opisie ma nadmiar energii jang i nie przejawia swojej kobiecosci. Moze nawet jest lesbijka. pozdrawiam

Gość no namea
hmmmw sumei pomyslałam, ze trochę tu skrzywdzialm lesbijki, bo niektóre z nich to całkiem fajne kobiety, a to raczej tylko zachowanie wskazuje na to, ze coś z tą laską nie tak. Ale chyba rzeczywiscie macie rację - moze to metoda oswajania strachow i leków.

Gość saffi
ludziom to mało co się podoba!!!! a to za gruba a to za chuda za lalkowata za chłopowata!!!!!!!! radzę zająć się w łasną d....

Gość zgadzam się z Tobą Saffi
równie dobrze można by się zastanawiać skąd się biora takie kobiety, które obgadują obcych ludzi, bo im się coś w nich nie podoba. w byciu mało kobiecą nie widzę nic złego, ale w byciu małostkową czepialską zołzą...

Gość no namea
Wypadało w ogóel przeczytać o czym jest temat - zdecydowanie pzreszkadza mi w ludziach nie bycie "mało kobieca", ale: - chamstwo - grubiaństwo - brak szacunku do ludzi ( a za coś takeigo uznaję rozmowę z dziekanem po alkoholu) Skoro wam takei zreczy nie pzreszkadzają, to sugeruję oddawać stolec w komunikacji miejskiej - podobny poziom schamienia.

Gość saffi
świetnie! zastanowie się nad tym oddaniem stolca w komunikacji miejskiej .......cudny pomysł naprawdę świetny!!! gratuluję pomysłu! jesteś wprost genialna!!!!!!!!!!!!!

Gość mieszkam w LOS ANGELES
nie no namea! ten temat jest nie o chamstwie i grubiaństwie, ale właśnie o tym, że tobie przeszkadzał przede wszystkim wygląd tej dziewczyny! Moim zdaniem to jest nietolerancja i jak czytam wypowiedzi takich buraków jak ty- i pozostałych, którzy tu różne głupoty wypisywali, to nie wiem czy się śmiać czy płakać! Zapiszcie się do LPR i idźcie do kościoła- księdzu na tace dać, a nie na forum siedzicie!!- dziwne, że komputery w swoich jaskiniach macie! Nic dziwnego,że Polsce daaaaaaaaaaaaaleko jeszcze do zachodu!!! Ja mieszkam w Los Angeles dlatego piszę to wszystko- gdybyście widzieli ile tutaj w Kalifornii ZAKRĘCONYCH, ZUPEłNIE INACZEJ WYGLąDAJACYCH LUDZI CHODZI!! Tu w środku lata możesz wyjść w futrzanych kozakach i nikt się na nikogo jak na kretyna nie patrzy- a u nas w Polsce?????! Polacy maja mentalnośc właśnie taką jak autorka topiku- zobaczy kogoś inaczej wyglądającego i mało się nie posra ze zbulwersowania! Właśnie tak tutaj jest! Moja kumpela kupiła sobie kiedys czerwone kozaki(super, fajne, oryginalne kozaki- po prostu inne) i wiecie co? Normalnie ulicą nie mogła przejść tak się wszystkie kwoki oglądały!!!- że niby czerwone kozaki są kure*skie! Oceniły dziewczynę po butach!! Rozumiecie?? Po butach!!A ona po prostu kupiła sobie coś oryginalnego na karnawałową imprezę! I TAK WŁASNIE WYGLĄDA ŻYCIE TUTAJ! Żal mi was wszystkich, a ciebie no namea w szczególności...

Gość mieszkam w LOS ANGELES
acha! No i popieram Saffi