Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....zrozpaczona..........

czy ktos pomoże mojemu dziecku?

Polecane posty

a siostra jest rozwódką ma blizniaki i ni może pozwolić sobie na brak kompa..

Gość hrabonszcz
jaka jest roznica pomiedzy lekarzem prywatnym a panstwowym??? lepiej jest doksztalcony? Bo ja myslalam ze chodzi tylko o skrocenie czasu oczekiwania na operacje. I popieram zdanie ze nie dowiedzialas sie o operacji dopiero przed piecioma minutami.

Gość no takkk
bo nie będzie miała siostra gdzie czatować. Co z tego, ze ma bliźniaki. Nie tylko ona je ma? DAJ JUŻ SPOKÓJ!

nikt mi w nic nie wierzy!wycofałam prośbę przeprsiłam że wogóle małam śmiałość a wy nadal na mnie!

Gość widać że na kafeterii
Twoja siorka często przesiaduje,

Gość hrabonszcz
To zamiast tu siedziec to idz do dziecka poczytaj mu bajke i zwroc sie o pomoc do fundacji ktore sie ową pomoca zajmują

Gość ciekawe czy oddałabyś kasę
gdyby Ci ktoś coś wpłacił, chyba tego to byś nie wycofała???

moja siostra jest mądrą osobą a nie osoba spędzjącą czsas na czatowaniu...

Gość malina malinowa
słuchajcie moja znajoma niedawno miałą operowaną zaćmę i robiła to na Kaczej w Warszawie, jest to klinika prywatna mająca podpisaną umowe z NFZ. Moja znajoma jak by musiaął stac ją by było na zapłacenie tej kwoty prywatnie, ale uwazała, ze skoro płaci składki ubezpieczeniowe to po to, zeby pożniej korzystac z tego ubezpieczenia. zaden normalny lekarz nie powie, ze prywatnie zoperują to lepiej. Podaj miasto z którego jestes , a ja znajde ci w poblizu dobra klinikę okulistyczną, ktora usuwa zaćmę. Jezeli nie będziesz chciała z tego skorzystac , to znaczyłoby, ze chodzi ci tylko o pieniądze>

Gość jak twoja siostra
taka mądra, to niech ci kasę pożyczy

NIE MACIE SERCA! NIE CHCĘ WASZYCH PIENIĘDZY A GDYBYM PRZYJĘŁA TO ODDAŁABYM! NAWET POCIESZYĆ NE UMIECIE,NAJŁATWIEJ KRYTYKOWAĆ,OCENIAĆ...JUŻ U NIE WRÓCĘ.... ten wątek założyłam w emocjch teraz żałuję...aprawe nic już nie chće i nie dobijajcie mnie!!!!!

zrozpacona; chamstwo sie ignoruje. szkoda nerwow; nie wchodz juz na ten topic i nie odpisuj niedorobom. jak mial sie ktos znalezc to sie znajdzie; napisze na maila; a jak nie to zoperuja w szpitalu; a pewno bedzie dobrze. nie wchodz juz tu; bo tylko bedziesz coraz smutniejsza. olej idiotow; nie przejmuj sie

Na Kaczej operują tylko dorosłych dzisiajsie dowiedziałam,ale nie będę wchodziła już tu na forum bo się dołuję za barzo opiniami prosze o kontakt milabb@orange.pl

Gość smierc topikowi

Gość malina malinowa
nie no bardzo Cię przepraszam, przeciez jest tu pare osób , którę chętnie służą ci pomocą, tylko nie kasą. W ogóle nie zareagowałas na moj post, dlaczego? Mam wsród znajomych sporo osób , które miały operowana zacmę, sama mam duza wade, i tez szukam dobrej kliniki, jestem wwięc w temacie dobrze zorientowana. Ale Ty nie chcesz takiej pomocy, dlaczego?

Gość kobieto jesli istnieesz
nie podalas miasta, choc malinowa chciala ci pomoc. Prawdziwa matka w potrzebie wszytkiego by sie chwytala. Nie nistniejesz.

Gość nie wierzę Ci
zbyt mocno najezdżasz na ludzi

Gość bo ona chce pieniądze i tyle

Gość malina malinowa
a jakie klinki podali Ci przy badaniu ?

Gość hrabonszcz
wydra jakie chamstwo???????????????????????Ja pomogę ale dziecku a nie mamusi ktora potrzebuje na waciki

Gość hrabonszcz
"dołuję za barzo opiniami prosze o kontakt " Nie ma co sie dołować, tylko trzeba zalatwiac sprawe z glową. I jak to nagle nie chcesz pieniedzy??? Juz wyzdrowalo dziecko??

Gość do maliny
przeciez ta kobieta ustosunkowala sie do twojego postu; napisala ze nie chce juz tu wchodzic i poprosila o kontakt mailowy ... po cholere zadajesz dalej pytania; jak naprawde chcesz pomoc a nie sie popisywac przed reszta debili to moze napisz maila jak normlany czlowiek

Gość na pewno tu zagląda
ale głupio jej pisać, bo jedna Pani chciała jej pomóc, ale ona takiej pomocy chyba nie chce

proszę wyslij mi mailem historię choroby dziecka, zsekanuj i wyślij mailem mam brata okulistę poczyta, zaopiniuje i pomoże ci zebrać pieniadze na operację jesli jest konieczna. Juz kiedyś to robił, więc zero problemu. mam wysłać maila brata? napisz?

hrabonszcz - nie musisz od razu tego brac do siebie:) a skad tyle potworow a tym swiece to nie wiem; jak nie wierza i nie chca pomoc to przynajmnie by mordy zamkneli i nie dolowai kobiety; a ci sie w detektywow bawia... najlepiej zmieszac kogos z blotem - potem pewnie im sie lepiej spi

Gość ja dla swojego dziecka
podałabym wszystkie dane, zniosła wszelkie obelgi i nawet zatańczyła !

Gość a ja też bym tak zrobiła

Gość hrabonszcz
ach...wiesz..jak kobieta mowi ze nie zamierza sie nikomu tlumaczyc to trafia mnie cos..

ludzie po kiego wala wy jej pytania na forum zadajecie!? mozg wam juz do konca wyzarlo? podala maila; prosila zeby tam pisac a wy dalej swoje; jak do sciany. detektywi od siedmiu bolesci. jakbyscie naprawde chcieli pomoc to byscie na miala pisali; a te ustawiali zasadzki; ze jak na nie odpowie to na pewno jest oszustka. DNO !

Gość jesli autorka robi sobie jaja
i zbiera na waciki albo prowokuje ( a coraz bardziej na to wyglada)to jest to szczyt cynizmu. W takich sprawach nie nalezy oszukiwac, bo los sie moze zemscic okrutnie. A i ludzie coraz mniej chcetnie beda pomagac, wtedy, kiedy naprawde bedzie to potrzebne. Malinowa poda maila i dopstanie w prezencie 10 wirusow, za swoja dobra wole.