Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....zrozpaczona..........

czy ktos pomoże mojemu dziecku?

Polecane posty

Gość Słuchajcie....
Kto powazny i mądrze myslacy daje takie ogłoszenie powazne na takiej stronce,lekkiej łatwej i przyjemnej gdzie ludzie piszą takie głupoty ze głowa boli.Z takimi sprawami sie zgłasza do instytucji ,rodziny ,lekarzy a nie na net i żebrze się od ludzi.

Gość wydra a czy ty jestes matka
no i to cie, wydro, tlumaczy i twoja sympatyczna bardzo zreszta naiwnosc,- naprawde zobaczysz kiedys sama , co matka jest w stanie zrobic dla dziecka.

Gość w tym co ta pani napisała jest
wiele nieścisłości i raczej to wygląda na to, że ktoś chciał sobie zarobić, a opercję i tak będzie miał za darmo.

Gość czy odpisała komuś na e-maila
????????

no naiwna to ja jestm; fakt:) po prostu chcialabym zeby nie bylo tylu niemilych ludzi; zeby ludzie wiedzieli co to szacunek dla innej jednostki. ideaistka jestem; wiem; ale ciezko mi sie czasem na rozne rzeczy patrzy. a ze dla dziecka matka wszystko zrobi - tak to sobie wyobrazam wlasnie:)

Gość wiecie teraz ludzie często
proszą o pieniądze i mój mąż pomagał wielu dzieciom, ale do czasu, gdy jakaś matka nie oskarżyła go o molestowanie swojej kilkunastoletniej córki, żeby tylko od niego więcej pieniędzy zgarnąć. Ale o tym niedługo będzie w TV. Pozdrawiam i my już nie pomagamy!

Gość skgrbv uerhy
Ilu tu debili, po prostu nie wierze! Kobieta byla w szoku, zdenerwowana, zareagowala emocjonalnie pozniej sie wycofala przeciez z prosby i przeprosila. Moze dacie sobie juz spokoj. Wiem, ze wiekszosc tu to dzieci, ktore zycia nie znaja ale jak wychowali was rodzice? To szok po prostu, te teksty o tym, ze aby miec dziecko trzeba miec 400 zl albo sie nie dupczyc, tekst o tym aby siostra sprzedala kompa, zapewne zrodlo utrzymania rodziny, ludzie powariowaliscie? Czy rzeczywiscie z tego kraju wszyscy normalni wyjechali i zostali tylko debile? To wyglada jak rozmowa zrospaczonej osoby ze schizofrenikami. Nie wszyscy oczywiscie, bylo tu kilka dobrych rad i dobrego slowa, za co dziekuje, bo pomyslalabym, ze zyje w psychiatryku a nie Polsce.

Gość ja też się zawiodłam
pomogłam a nawet dziękuję nie było/

NIE odpisała, brat czeka ponad 15 minut i nic. Prosił o dokumentacje - zeskanowana ale Pani się nie odezwała....mogła chociaz napisać, ze dziękuje za chęć pomocy, brat kazał napisać, że cyt : chyba zarty sobie ktos urządza

Gość no cóż chyba tak
żarty

Gość bo dokumentacji nie ma
poprostu

Gość szkoda słów sprawa się rypła

Gość ja zawsze odsylam proszacych
na ulicy, lub pukajacych do mojego domu do kosciola, w ktorym sie udzielam charytatywnie w takich wlasniue sprawach - nie zdaze nawet skonczyc kwestii, gdziemaja sie zglosic, a juz "potrzebujacy " wieja, przewaznie rzucajac jeszce "K" w moim kierunku. Jak ktos naprawde potrzebuje pomocy to uwazni8e slucha rad .

Gość no a myślałaś że co
ludzie liczą na szybki zysk

i znalazł sie lekarz okoulista chciał pomóc a ona zrezygnowała, bo to podpucha. Wstyd i Hańba.

przeciez pisalla, ze musi isc i bedzie okolo 20 - 21 moze wtedy odpisze na maila. jak jej nie przed kompem to ciezko by bylo odpisywac

topik do kasacji

Gość a może nie moze
zeskanować

Gość no i jakteraz sie autorce
( a moze autorowi) naprawde takie nieszczescie przydarzy - bo róznie w zyciu bywa -nie chcialabym byc miec tak nieczystego sumienia... Bo los bywa okrutny i sprawiedliwy.

ale brat prosił o kontakt, to chyba nalezy potwierdzic, a zeskanowac moze jutro, może przepisać przecież najważniejsze akapity i podać lekarza nazwisko, miasto, dalej brat by sie mógł skontaktować bezposrednio z lekarzem prowadzacym.

Gość pppp
do hrabonszcz. Twoje teksty są wyjątkowo dziecinne i po prostu głupie. Pomijając czy ta pani rzeczywiscie potrzebuje pieniedzy na operacje dla dziecka czy nie, twoje komentarze sa żenujące. Radzę przemyśleć.

Gość aja tak sobie myslę
że nigdzie nie wyszła i sobie siedzi przed kompem i nie wie skad ma wziąć dokumenty. Przecież to ewidentne.

Gość ale na hrabonszczowe wyszlo

DAJCIE SPOKÓJ.....CZEKA NA POMOC I WAZNE MAILE I SOBIE WYCHODZI.....NIE NIE WIERZĘ JEJ ANI TROCHĘ z reguły pomagam ludziom w trudnych sytuacjach ale tu....przykro mi , nie znajduję ziarnka prawdy.

oj ludzie roztrząsacie byc może czyjes sprawy czy to wogóle ma sens. Kobieta matka prosila chcesz daj nie chcesz nie dawaj ale po co tyle gadania osądow etc. ja nie dam bo nie mam ale jesli masz rade po to jest forum poradż i tyle a nie kombinuj jaka jest czego chce nic mnie bardziej nie wkurza u ludzi jak dociekanie zla i zlych intencji u drugich.Wstyd mi za tych co tacy sa choc oni nie maja wyrzutow sumienia za grosz.

Gość no qrw
nie odpisuje bo jej nie ma przy kompie prawda? to jak miala maila sprawdzic a przedtem przeczytac info na kafe? czy juz kompletnie myslenie wam wypralo? banda kaczych debili wyznajacych spiskowa teorie dziejow.

Gość ...zrozpaczona................
jestem ,wspoiminałam wcześniej ze nie mam stałego dostepu do internetu,prosze czytac uważniej a nie mnie oskarżac,podziekowałam wszystkim którzy mi pomogli duchowo,może ktoś wykasował....

Gość pikapika
zrozpaczona, przeczytaj wstecz, turkus_ulubiony oferuje Ci pomoc!!!