Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulanka

smiesza mnie kobitki ktore zakladaja topic w stylu porod wrzesien 2006

Polecane posty

Gość bulanka

a potem kila miesiecy opisuja jak im brzuchy rosna, gdzie kupic ciazowe ubrania. Takie siedzenie i gledzenie o niczym :P

Gość to nie czytaj takich topików
poza tym zyj sobie własnym życiem i POZWÓL ŻYĆ INNYM gnido jedna czepialska.

Gość mnie tez śmieszą
ale staram sie je zrozumieć :-)

Gość malinowe marzenie
dlaczego ciebie to śmieszy?, cieszy ich bycie w ciąży chcą się z tym podzielic z dziewczynami w podobnym stanie, pisza na swoim forum, wszystko jest jak najbardziej w porządku.

ale co Was tak śmieszy? - to, że ktoś chce pogadać o ciąży? co w tym takiego złego i śmiesznego???? - pewnie Wy gadacie tu tylko o poważnych i ambitnych rzeczach???? no.....nie sądzę, nie sądzę, zwłaszcza, że ostatnimi czasy mało tu ambitnych tematów.

Gość bulanka
no nie. To, ze sa wciazy to super sprawa. kazda kobieta tego pragnie kiedys ale takie opisywanie jest zalosne:( dzien po dniu! a co smieszne mam kilka znajomych facetow, ktorzych zony siedza na takich topicach a oni szukaja kogos na boku:P

ale co Ci to tak przeszkadza?????? nie rozumiem.......skoro Cię nie interesuje dany temat po jasną ciasną zaglądasz na takowe??? Nic w tym żałosnego nie widzę........poprostu - mają prawo do tego aby pogadać sobie między sobą o ich stanie i perypetiach z nim związanych. Znasz przysłowie wolnoć tomku w swoim domku? - nie masz nic innego do roboty jak wyśmiewać drugich? no to Ci powiem, że to właśnie Twoje zachowanie jest bardzo żałosne moja droga - a nie tych kobiet, które sobie najnormalniej w świecie gadają o swoich ciążach - widzisz źdźbło w oku innych ale belki w swoim nie dostrzegasz hm? - spójrz na siebie krytycznym okiem , a później krytykuj innych.

Gość no tez mnie trzesie
jak widze kolejne takie topiki :-0 Bylam w ciazy, przeszlam przez to wszystko ale zeby tak sie codzien spowiadac z tego co robilam, jak dzidzius kopnal czy cos to juz przesada :-0

Gość bulanka
ale ja nie czytam tych topicow, raz tylko weszlam:) Mi to nie przeszkadza a tylko smieszy:P

Bulanka - a po co jest Kafeteria według Ciebie???? Po to, zeby kobiety mogły sobie poplotkować o wszystkim i o niczym, popłakać nad sobą, pośmiać się z różnych sytuacji, topików, pytań i odpowiedzi. Dla każdego coś dobrego, Ciebie może coś śmieszyć, zakładasz o tym topik, dostaniesz cięgi za wyśmiewanie i inni mają takie samo prawo Ci dokuczyć z tego powodu. Każdy ma rację, w zależności od punktu widzenia. To jest właśnie FORUM!!!!!!!!!!