Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assssia.......

czy taka dziewczyna jest już przez facetow uznawana za grubą?

Polecane posty

Gość do Wroma
znalazał się obrańo ucisnionych i amant otyłych :P. Pewnie sam masz sporo brzucha:D?

Gość Wrom
Szczuplutki nie jestem ale wedłyg mnie ok. 180.5/80. Mi odpowiada.

Gość ewfwerfg43254634234321
wciąz nie rozumiem tego podziału na: 1. szczupłe 2. grube i nic innego. Wyżej ktoś nawet napisał otyłe. Czy naprawdę gdyby postawić obok siebie dziewczyny tego samego wzrostu, jedna 70 kg, a druga 120 kg, to i tak obie byście ochrzcili mianem "otyłe"?

Gość mamma mia
ludzie wam to sprawia przyjemnosc takie dowalanie sobie?? renatko probujesz sie jakos dowartosciowac w ten sposob czy o co chodzi?? przeciez nawet jesli uwazasz ze ktos jest gruby nie musisz go obrazac...

Gość mamma mia
a ja mam 172 i waze 72kg i szczerze mowiac sama zauwazylam ze chyba czas cos z tym zrobic tylko to oczywiscie latwiej powiedziec niz zrobic :) no ale pewne kroki podjelam

Gość malu
Co Wy tak z tymi cyferkami, chyba autorce chodzilo co sie podoba a co nie. Uwazam, ze mozna byc grubym i pieknym i chudym i brzydkim, albo odwrotnie. Waga nie jest najwazniejsza.

Gość RENATAAAAAAAA
nie dowalam ale chyba moge sie brzydzić leniuchami oblepionymi masą? zaraz powiecie że jesteście gigantyczne bo hormony albo przebyta choroba??????wszystkie tak gadacie a potem znów biegniecie jeść lodówkę, jedyne miejsce gdzie kobieta powinna miec tkanke tluszczową to biuścik.no dalej, placzcie, rzucajcie sie na mnie i zjedzcie następną parówkę siedząc samotne przed komputerami

Gość mimimimikoliae
a ja mam 165cm i waze 69 , ubrania to 40, a waze tyle bo sporo cwicze i to waga miesni, nie jestem chudziutka ale na pewno nie uwazam sie za spaslaka, zreszta nikt mi ne wierzy ze tyle waze, musze odowadniac:) assssia- nie liczy sie wydglad tylko serc, zycze udanej randki -trzymam kciiuki

Gość mamma mia
jeszcze w zyciu nie widzialam zeby ktos jadl lodowke :) ale to taki maly szczegolik :)

Gość mamma mia
a wogole to zgadzam sie z renataaaa ze trzeba o siebie dbac i nie dopuscic sie do jakiej strasznej nadwagi ale bez przesady nie kazdy ma figure modelki i nie wiadomo jakby sie odchudzal nie bedzie wygladal jak laski z wybiegu

Gość mamma mia
alez ja zacofana jestem... ;)

Gość assssia.......
Oczywiście wiem że on widząc mnie nie pomyśli "ale idealna figura" :) Taka głupia nie jestem. Zobaczy że mam ciałko tu i ówdzie. ale ja nie umiem obiektywnie pomysleć - jak się ocenia takie osoby? Już jako grubasów?

Gość Wrom
--------->assssia....... Przecież nie umawiasz się na spotkanie z Seanem Connerym o 30 lat młodszym abyś przesadnie martwiła się swoją figurą, zresztą ubiór można jakoś dopasować/zmienić a ciało w krótkim czasie nie. Więc nie ma sensu o tym mysleć.

Nie przejmuj sie Asia, na pewno nie nazwie Cie grubasem. No chyba, że to bedzie meskie wcielenie naszej renatki :D Ale chyba z takim typem nie chcialabys sie spotykac. Ostatnio rozmawialismy z gronie znajomych, mowilam w zartach o sobie, ze jestem gruba i nie chce proponowanego mi przez kolege batona. Na to ten kolega powiedzial, ze co jak co, ale gruba to ja na pewno nie jestem. Przypominam, mam 170/70.

Gość wiejska pani
mój facet by powiedział , że jesteś gruba , bo on ma na punkcie tuszy jakiegoś pierdolca. Sam jest gruby :P A ja bym powiedziała , ze jesteś przy kości - ale nie gruba

Gość wiejska pani
a ja mam 175/69 , w cyckach i biodrach jestem od ciebie trochę cieńsza , za to w pasie szersza ;) e nie , to ty nie jesteś gruba ;) no przynbajmniej ja gruba nie jestem :P

Gość gipsygirl
Ja waże 68 przy wzroście 172 cm i chciaż sama uważam się za pulpecika, to powodzenie mam ogromne :) I jestem happy :)