Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaki21

tez was tak mdliło po cilescie???

Polecane posty

biore juz moze 5 opakowanie,przy pierwszym mdłosci mogły sie pojawic,jak zreszta przy kazdych innych tabl.ale przy drugim powinny ustapic i tak w sumie tez sie stało,moze sporadycznie sie pojawiłay ale od 2 ostatnim opakowan jest tragicznie.Na poczatku myslalam,ze to reakcja stresowa,ale chybajednak nie:/ czeka mnie pewnie zmiana tabsow,ale mam pytanie,czy przerywac opakowanie w polowie brania,bo chyba sie wszytsko wtedy rozleguluje co?musze sie do gna wybrac,ale bede miec czas dopiero w przyszły piatek:/co wiec zrobic????

Gość mnie nie mdlilo
ale strasznie bolal mnie zoladek. Straszliwie. I to tak dziwnie jakos. Nie tak, jak cie boli,gdy sie czyms zatrujesz,tylko zuplenie inaczej, nawet nie wiem jak mam ci to opisac. Tak jakby ktos wzial moj zoladek w garsc i scisnal. Meczylam sie tak pare miesiecy, az zmienilam tabletki na inne. Po tych innych nie bolal mnie zoladek,ale za to spadlo mi libido do zera. Mowi ci, jakbys sie nie obrocila, zawsze dupa z tylu.

A ja przytyłam 3 kg od 2 tygodni brania cilest...byłam załamana, choć zadnych innych objawów nie miałam..nie bolał mnie zoładek, nie miałam zawrotów głowy zupełnie nic, jednak przerazona gwałtownie rosnącą wagą skończyłam opakowanie i poprzestałam..dziś mija tydzień jak nie biorę i od tego czasu bardzo źle się czuję...boli mnie zoładek, watroba i taj jakby jajniki...dziwi mnie to zachowanie mojego organizmu, ale nic nie jestem w stanie zrobić...jak dla mnie cilest to niedobrany lek

dziekuje za opinie i prosze o dalsze...Ja chyba sie przemecze jakos do konca tego opakowania i zmienie na cos innego....Jak to mowia do 3 razy sztuka:)pozdrawiam

Gość mamkaaaaaaaaaaa
ja brałam cilest przez 3 lata,nic mi nie było,nie tyłam , Ja bym go nawet polecała bo byłam strasznie zadowolona,ale jak widze nie każdemy służy

Gość dziubiczka
hej ja bralam 4 opakowania novynette i czulam sie masakrycznie zmienilam na Cilest i przy kilku pierwszych tab mnie mdlilo a potem juz ok ani plamien nie dostalam przy 1 opakowqaniu ani nic