Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _przeniesienie_

Czy istnieje coś takiego jak rekonstrukcja sutków??

Polecane posty

Gość _przeniesienie_

Temat: Czy istnieje coś takiego jak rekonstrukcja sutków?? [05.10] 22:54 zmartwiona_____ [05.10] 22:55 głupia prowokacja po co ci to? [05.10] 22:57 zmartwiona_____ potrzebne [05.10] 22:58 zmartwiona_____ Nie znasz się to się nie wypowiadaj [05.10] 22:58 nie wiem czy pomoze nie slyszalam o rekonstrukcji....ale o tatuzau -tak [05.10] 23:00 zmartwiona_____ ale mi chodzi o to odstające [06.10] 00:40 brina skoro nie slyszlas o tym to nie znaczy ze tego nie ma i sie nie wypowiadaj na ten tema glupio...oczywiscie ze mozna zrekonstruowac sutki a raczej brodawki sutkowe z roznych przyczyn ,np. po amputacji w wyniku przebycia raka piersi.takich operacji duzo sie wykonuje [06.10] 12:08 Agata1966 Robi się takie operacje, poważnie, całościowe. Ta, którą widziałam polegała na odtworzeniu brodawki z kawałka wargi sromowej. Wyglądała po operacji jak prawdziwa......nawet kolor obie miały taki sam. Sankowski to robił na Banacha, w klinice. Dziewczyna miała 18 lat i jeden sutek wcale jej się nie wykształcił, brodawki też nie miała. nihil est ab omni parte beatum [06.10] 18:56 zmartwiona_____ czyli jest to możliwe...to wspaniale a nie wiesz może ile kosztuje taki zabieg na obie piersi??

Gość A ja słyszałam
o kobiecie, która miała amputowaną pierś, zrobili jej pierś silikonową, a sutek w ten sposób,że naciągnęli skórę na piersi, uformowali z niej kształt sutka i zeszyli to jakimiś złotymi nićmi. Brodawkę wytatuowali. Podobno prawie nie do odróżnienia z oryginałem.

Gość tez cos polece
Jesli Twoj brak sutkow wynika nie z choroby i amputacji piersi a jest naturalnym brakiem to nie martw sie tak bardzo Masz sutki tylko ze sie wyraze doslownie nie wyszly one na zewnatrz. W takich wypadkach mozna normalnie zyc a nawer mozna karmic piersia przez sprcjalne urzadzonko dostepne w aptekach Mozna tez udac sie do chirurga plastycznego i on je 'wyciagnie'.

Gość zmartwiona_____
"tez cos polece" dzięki za odpowiedź :) pozdrawiam