Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wika27

pluje i rzuca pety_obrzydliwy

Polecane posty

od tygodnia mieszka nade mna nowy sasiad oprocz tego ze non stop pluje i rzuca pety to przy pluciu wydaje odglosy... łeeee:( niedobrze mi sie robi jak mu zwrocic uwage zeby sie nie narazic? w niedziele usiadlam sobie na tarasie z kawka i ksiazeczka a tu cala seria chreee.... chrrr.... tfu.... i leci fajka wrocilam do domu:( zaznacze ze to kamerlane osiedle przy lesie, jest cisza i spokoj wiec odglosy sie niosa chryste

Gość Atlantis is calling
gość jest u siebie wiec sie nie wpierdalaj :p

Gość no chyba raczej
mi by było głupio zwracać uwagę ale chętnie bym spojrzała na niego wzrokiem mordercy z niesmaczoną miną :-o

ja tez bym tak chetnie na niego spojrzala ale wole sie nie wychylac i nie patrzec w gore co by czyms nie dostac:( na prawde to jest obrzydliwe!!!!!! niech sobie puszcza glosno muzyke, nie przeszkadza mi to absolutnie ale z tym chrąkaniem to przesadza i to nie jest raz, ale cala seria:(

Gość wiesz...
Wolnosc Tomku w swoim domku,stara dobra zasada,wiec niby gdzie gosc ma sie podziac z tymi fajkami,przeczekaj,nikt nie jest wieczny

Gość wiesz...
jezeli tak okropnie kaszle....to juz z nim jest zle.Moze lada dzien...?

Gość Atlantis is calling
Ja nie lubie jak mi sie sasiedzie wpierdalaja, codziennie rano w lato wale sobie konia na balkonie i spuszczam sie za barierke i kiedys taka jedna baba wystawila swoj pusty leb i polecialo jej to na glowe, narobila szumu jak nie wiem co....to za to codziennie przez miesiac sralem jej na wycieraczke...dobre nie heheheh

Gość MAŁY MISIU
Wika27🌻 ciesz sie dziewczyno ze nie jest Twoim mezem;)tylko od czasu do czasu sluchasz tego..