Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_25

Czy ktos mnie może uświadomić?

Polecane posty

Gość Ola_25

Jak wygląda normalny dzień z życia pary, która mieszka razem? Chodzi mi o chłopaka i dziewczynę, a nie małżeństwo. Pytam, bo od niedawna mieszkam z chłopakiem i jest strasznie nudno i dziwnie. Chyba wolałam sie spotykac kilka razy w tygodniu.

Gość ja jestem singlem i jest git

Gość sexmaniak
rano sex w poludnie sex wieczorem sex w nocy sex

Gość seksmaniaczka
rano seks ,w południe seks,wieczorem seks,w nocy seks

Gość Ola_25
A oprócz seksu?

To zalezy jakie macie obowiazki mam na mysli szkole, prace... Bo chyba calego dnia nie siedzicie w domu. Napisz cos wiecej.

Dodam ze ja ze swoim chlopakiem widzimy sie codziennie po zajeciach, pozniej on idzie na trening i od razu znowu sie spotykamy i tak do samego wieczora. Widzimy sie tyle ile tylo mozemy,oczywiscie czasami zdarzaja nam sie sobne wyjscia ale teraz to juz niezbyt czesto. I tak codziennie. Nie mieszkamy razem ale jestem pewna ze byloby cudownie, napewno bysmy sie nie nudzili. Własciwie to mysle ze by bylo tak jak teraz tyle ze bym codziennie zasypiala obok niego...ehh jak narazie moge pomarzyc... Mam jeszcze pytanko czym wg Ciebie jest nuda, dlaczego uwazasz ze jest nudno?

Gość Ola_25
Obecnie ja chodzę sobie na staż a on niczym się nie zajmuje prócz siedzenia na necie:/ Jest informatykiem nawiasem mówiąc. Jest nudno, bo po prostu nie wiemy co robić:/ Wracam po stażu, on juz coś zjadł, więc jem sama i dalej nie wiadomo co robić? TV, net, książka?

od czasu do czasu wyjdzcie na lody czy do kina, pojdzcie na spacer czy na rowery a moze rolki? Znajdzcie cos co was wspolnie zainteresuje. Wieczorem obejrzyjcie jakis film a moze dwa?popijajcie drinkiem:) wezcie wspolna kapiel,prysznic... Czasami romantyczna kolacja. Wyjdzcie gdzies ze znajomymi. Albo poprostu polezcie przytuleni do siebie, rozmawiajcie, przespijcie sie (mam na mysli sen:) ) mozna robic mnostwo rzeczy. Ale tez nie wiem jaki charakter na Twoj facet, bo jesli widzi tylko swoje legowisko przed tv i gazete to zmien to:)

Gość Ola_25
Coś Ty, on się na spacer na pewno nie ruszy! Cały czas wozi tyłek w aucie.Raczej to dla niego zbyt nudne. Roweru nie ma, rolek też i odpada to ze względów napisanych powyżej:/ Kina też za bardzo nie lubi , bo po co jak mozna ściagnąć film z netu?:/I taniej jest.Sama widzisz, że trochę rozrywek odpada:/ Pić ze mną nic nie chce w ciagu tygodnia, bo uważa, że następnego dnia nie będe sie mogła podnieść, żeby iść na staż, a przecież ja nigdy się nie upijam! Rozmawiać też nie ma za bardzo o czym, bo przecież on nie wychodzi z domu, więc nic się w jego życiu nie dzieje, a moje opowiadania niespecjalnie go interesują (bo to są takie babskie ploteczki). Beznadzieja!

No to rzeczywiscie masz problem :/ A co on an to wszystko, widzi ze jest nudno? Moze porozmawiaj z nim ze chcialabys spedzac znim wiecej czasu, cos razem robic... Rozmowa jest tu chyba jedynym wyjsciem. A ile jestescie razem i jak dlugo razem mieszkacie?

Gość Ola_25
On po prostu ucieka do swojego domu,bo mieszka w tym samym mieście:/Widzi, że jest nudno i dlatego tak robi. Mieszkamy ze soba od tygodnia, a jesteśmy ze sobą od roku.

Gość rzuć go i nie męcz sie

Gość TO CHYBA NIE PASUJECIE
DO SIEBIE JAK CI TAK NUDNO Z NIM I W OGOLE. TO CO ZAMIERZASZ SIE Z NIM TAK NUDZIC PRZEZ RESZTE ZYCIA??? W OGOLE JESTEM ZA WSPOLNYM ZAMIESZKANIEM NAWET NA KROTKI CZAS BO DOPIERO WTEDY WIDAC CZY PARA JEST ZGRANA ZE SOBA CZY NIE

Gość Ola_25
Co inneog jak się mieszka za sobą a co innego jak on tylko przyjeżdża na dzien i noc a potem jedzie do domu,bo ja idę rano na staż:/ Nie ma żadnych sowich rzeczy prócz laptopa, skarpetek na zmianę i szczoteczki do zębów.

spotkania raz w tygodniu? heh,rzadko troche.. z moim chłopakiem spedzamy kazdy dzien,choc nie mieszkamy razem. potrafilismy \"przezyc\" ze soba miesiac nad morzem. nikt nie da ci instrukcji co robic od rana do nocy.. skoro sie nudzicie,to chyba cos jest nie tak...

Gość Ola_25
Nie spotkania raz w tyg. tylko on przyjeżdża po mnie na staż, zostaje potem na noc, a rano odwozi i wraca do swojeog domu, po czym sytuacja się powtarza. Przy takim układzie nie musi mieć żadnych swoich rzeczy na naszej stancji.

Gość KAatja
Tez tak sądze...skoro juz teraz nei macie o czym rozmawiac, i sie z Nim nudzisz to co bedzie pozniej...?? Mysle ze nei pasujecie do siebie pod wzg temperamentów... Ja bym najpierw z Nim pogadala , otwarcie , co mi sie nei podoba w jego zachwaniu itd. Jesli to nie pomoze..to mysle ze najlepszym wyjsciem byloby zakonczyc taki zwiazek..do ktorego facet nic nie wnosi oprocz skarpetek i szczoteczki do zebów..

przykladowa niedziela: wstajemy kolo 11, seks :P, jakies sniadanko szykujemy razem, potem ogladamy filmacz na kompie, potem On szykuje obiad, potem wychodzimy na spacer, do znajomych, na kolacje do knajpy, wracamy, wspolna kapiel, mizianie w lozeczku i lulu:P a w poniedzialek ja na uczelnie a on zajmuje sie domem:P a w piatek odwrotnie;) 3latka mieszkamy razem:)

Gość Ola_25
Amee a jak jest na tygodniu? Bo w weekend jest więcej czasu na rozrywki niż w zwykły dzien i mozna coś zaplanować, ale w taki zwykły dzien kiedy ja np. wracam o 15 do domu?

Gość zmień faceta
bo to strasznie wygląda. Ja myślałam że u mnie jest monotonia, ale my chodzimy na spacery, razem robimy zakupy, jak zarządzę to sprzątamy, czasem gotujemy - albo każde robi coś swojego...

Gość Ola_25
Łatwo powiedzieć "Zmień faceta" !

Gość a jesli
tak samo jest w malzenstwie tez czasami mysle ze moglismy zostac para i odwiedzac sie kilka razy w tygodniu :O

Gość no to skoro nie
chcesz zmieniać, to znaczy, że odpowiada Ci taka nuda. Bo jeśli ja bym miała siedzieć w domu z informatykiem ślepiącym w monitor, który nawet dupy na spacer nie ruszy i uważa, że wystarczy, że jest towim facetem i już masz być szczesliwa...to bym chyba nie wyrobiła za długo. a co w nim jest takiego, że się go trzymasz ?

Gość manana
niewiesz? to kto ma wiedziec? my? :/ kochasz go czy jestes z nim tylko dlatego by z kims byc i tyle? :/

Gość a on pracuje
ma jakąś pracę??

Gość mikiMOUSE
nudna z Was para. Przecież w każdy dzień można coś zorganizować, a znajomych macie?

Gość Ola_25
Wczesniej wydawało mi się, że go kocham, a teraz już nie wiem...:/ On teraz nie pracuje,ale za 2 tyg lecimy do Stanów, gdzie on ma pracę, a ja będę chodziła do szkoły. Jesli tu jest tak nudno i beznadziejnie, to nawet nie chcę myśleć co będzie tam;(