Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia78

wlasnie zaczelam poronienie

Polecane posty

gdy po raz drugi zaszlam w ciaze ( pierwsza poronilam) bylismy bardzo szczesliwi. wreszczcie nasza fasolka wrocila. W polsce bylam zrobic usg i lekarz stwierdzil , ze prawdopodobnie jajo plodowe jest puste i nasza fasolka nie rozwija sie ( to byl 8 t.) i dzisiaj zaczelam krwawic . bylismy w szpitalu dwa razy i lekarze stwierdzili , ze zaczelo sie poronienie i odeslali do domu. czujemy z mezem straszny bol i pustke w sercu , ze nasza fasolka odchodzi od nas i stracilismy chyba wszelka nadzieje, ze jeszcze wszystko bedzie dobrze i , ze te krwawienia ustana. a lekarze potraktowali nas jak zlo . za drugim razem stwierdzili po co tutaj wrocilismy. nie wiemy czy oni traktuja nas tak dlatego ,ze jestesmy polakami?

Bardzo mi przykro.. :-( nie sadze zeby to bylo dlatego ze jestescie Polakami. Ja mysle ze tutaj poprostu lekarze sa niekompetentni i mimo super sprzetu jakim dysponuja niestety daleko im do Polskich lekarzy. Tyle sie na nich gada w kraju ale tak naprawde to mozna ich docenic jak sie wyjedzie. Ja bylam w UK 2 razy w szpitalu i mimo komforu lozka na pilota i TV na wysiegniku oraz dostepu do netu czulam sie okropnie. Mowie bardzo dobrze po ang a mialam wrazenie ze nikt mnie nie sluchal. Jestem po bilogii molekularnej i cos niecos wiem o sowim ciele a potraktowano mnie jak debila. Jak im probowalam wyjasnic co mi jest prawdopodobnie (bo mialam identyczne dolegliwosci w Polsce) to mi podali morfine - chyba zebym sie zamknela (?) nikt nawet nie wziol pod uwage moich sugestii nie mowiac juz o objawach jakie opisalam. Podejzewali u mnie wyrostek a ja choruje na PJC. Na wszystko odp byla morfina. Nawet nie zdazylam jeszcze \"wytrzezwiec\" po poprzedniej dawce a juz dostawalam nowa... :-( RTG mialam przez tych idiotow 2 razy w ciagu 6 mcy!!!! a wystarczylo by USG- na ktore mnie skierowali po apelach moich i mojego narzeczonego. Bardzo mi przykro z powodu Waszej straty. Sami nie staramy sie jeszcze o dzidziusia ale mysle ze w przyszlym roku po slubie zaczniemy. Raz mialam tak ze myslalam ze jestem w ciazy i jak sie okazlo ze jednak nie to malo mi serce nie peklo (mimo ze to by wpadka byal). Dlatego nie wyobrazam sobie nawet jak sie czujecie. Trzymajcie sie cieplutko i badzcie dzielni i silni. Malenstwo jeszcze do Was przyjdzie a na obczyznie trzeba byc silnym nie tylko dla siebie ale dla przyszlego dzidziusia. Buziaki i pozdro :-* trzymam kciuki, nastepnym razem napewno sie uda!!!