Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperate woman

za młoda na smierc, zmeczona by zyc

Polecane posty

Gość ja tak sobie pisze
ale o ziwrze trzeba dbac- wyprowadzac je na spacery, chodzic do weterynarza, robic szczepienia, czesto szukac jak z diomu nawieje np przez balkon (w wypadku kota). Zwierzak to duza odpowiedzialnosc, a odpowiedzialnosc potrafi przerazic

Gość przeprowadzmy wiwisekcje
dlatego polecilam Ci tamten topik do poczytania ja sobie powtarzalam: OK, jak juz TAK daleko zaszlam, to co mi szkodzi postawic jeszcze ... /iles tam/ krokow?.. no i stawialam i nic sie nie dzialo, bo wiedzialam, ze po tych 10 czy 20 krokach zaraz zawroce... az doszlam na drugi koniec miasta ale nie odrazu, malymi kroczkami :D

Gość desperate woman
Ale najgorsze sa te glupie mysli i objawy somatyczne, serce telepie, w glowie sie kreci, mam ochote rzucic sie na ziemie i plakac, a wlasciwie wyc, ostatnio tez tak mialam jak jechalam do psychologa, oczywiscie w towarzystwie mamy, po prostu poplakam sie na srodku przystanku, bo juz nie moglam wytrzymac tych mysli, ze COS mi sie stanie, ten niepokoj w calym ciele, to drzenie :O Dlatego odechciewa sie zyc i wychodzic z domu :(

Gość .kjcfv
Ja zazwyczaj mam ochote wyjsc na srodek miasta i jak kretynka zaczac krzyczec z tego bolu co jest we mnie

Witam desperate woman:) jak czytam twoje wypowiedzi to mam wrażenie że autorka jeszcze do nie dawna mogła być Ja:( u mnie było to spowodowane zaburzeniami hormonalnymi, dokładnie tak samo sie czulam, nic mi sie nie chciało i non stop ryczałam itd, Wiec zedem psycholog mi nie momogł tylko ginekolog ha ha, zaczełam brac hormony i po tygodniu byłam najszczesliwsza kobietka, dostałam takiego powera ze hoj....ale to bylo tak u mnie, u ciebie nie wiem co dokładnie jest przyczyna. Ale musisz to cierpliwie przeczekać i wziasc sie w garsc, wkoncu całe życie przed toba:) kiedyś musisz byc mama, mysle ze jezeli ktos ma dzieci to sie tak szybko nie załamuje bo ma dla kogo zyc:) dasz rade:) wszyscy mamy nie raz dołki:)

Gość desperate woman
Ja mam to samo, isc na srodek miasta i krzyczec, skakac i plakac :) Chyba nienormalna jestem :P

Gość _i ja z wami_
ja tez cierpie na cos takiego jak wy. czasem gdy czuje ze zaczynam sie denerwowac mam wielka ochote dac upust emocjom i zobaczyc co sie wtedy stanie. Po prostu zaczac plakac wyc krzyczec trzasc sie itd. itp. bo mysle, ze moze jesli chociazbym jeden raz wreszcie to wszystko z siebie wyrzucila, to moze potem juz nigdy to by nie wrocilo? Ale jednak ryzyko jest za duze, w koncu nikt nie chce z siebie zrobic wariata;)

despreato women mnie się zdawało że wszyscy sie patrza smieją że jestem największym potworem na tym globie a jednak zmieniło sie moje myslenie .Jest mi wesoło jak innym smakuje to co ugotuje jest mi przyjemnie jak usłysze ladnie wyglądasz a kiedys zaraz myślalam że ktoś kpimozna by tych przykladow przytaczać w kólko. Skoro nie chcesz wychodzić z domu zaproś do siebie ugotuj cos smacznego albo upiecz ciasto albo zrób deser.

Gość _i ja z wami_
dzieci wlasnie jeszcze gorzej zalamuja bo sa ogromna odpowiedzialnoscia na najblizsze 20 lat a w zasadzie to na cale zycie, jesli kiedys cos by sie twojemu dzieciakowi dzialo a ty bys nie mogla sie przemoc zeby mu pomoc i przez to jemu by sie stalo cos naprawde powaznego? I co? Wyrzut do konca zycia. Dopoki taka kobieta nie nauczy sie z takim czyms sobie radzic NIE MOŻE miedz dzieci.

Jak możesz mówić ze dzieci załamuja:) prosze cie dla mnie dziecko to bedzie motorek dożenia do wszystkiego, ale kazda z nas jest inna wiec nie bede sie tu sprzeczac:)

Gość _i ja z wami_
oj to zalezy od tego co komu dolega ale czasem choroba jest wieksza niz milosc i wtedy moze naprawde dojsc do taredii. Oczywiscie to zalezy od tego co jak i jak bardzo nasilone.

Gość _i ja z wami_
tragedii*

Gość desperate woman
No ale u mnie to juz typowa nerwica polaczona z depresja, bo ile mozna przegrywac z pie..... lękiem :/ Albo pokonac mala bitwe, ale z jakim bolem fizycznym. Ja po prostu chce byc zdrowa duchowo, chce sie smiac, bawic, za mloda jestem na wegetacje, a tu od miesiaca jestem zaszyta w domu :( Boje sie czasem sama w nim zostac, boje sie ze cos mi sie stanie :( Wiem mam zle nastawienie, probuje je zwalczyc muzyka, tancze jak glupia, slucham takiego rocku i hip hopu ze sasiedzi zawalu dostaja :P Jak np 5 dwa Debiec- "Wypuszcza ci zwieracze..W ryj ci napluje, a ty nawet nie poczujesz" Wyobrazam sobie, ze spiewam to do mego strachu :) No i jeszcze Sweet Noise, Behemoth, to wycie :)

Gość _i ja z wami_
ale z drugiej strony to dobrze ze ty nie patrzysz na to w taki sposob i lepiej umiesz sie zmobilizowac do poradzenia sobi z problemem niz inni. Zazdroszcze

Gość przeprowadzmy wiwisekcje
no i widzisz, jest wiecej takich, chociaz i nie zupelnie takich, osob :) ale jak jedna z druga opowie o sobie, cos doradzi, to tez bedziesz mogla cos dla siebie wybrac, desperate woman :) bo takie tkwienie w 'martwym punkcie' do niczego Cie nie doprowadzi jesli juz widzisz i rozumiesz, ze z takim stanem rzeczy jest Ci zle, to tez swego rodzaju osiagniecie, a stad tylko pare krokow do dzialania na wlasna korzysc :) JESLI CHCESZ COS ZMIENIC - ZROB TO

Gość desperate woman
Ja sie boje miec dzieci, boje sie ze bedzie jakies uposledzone, bo ja na razie jestem na prochach, a zreszta do dzieci trzeba miec faceta, a do tego daleka droga u mnie :P

Gość desperate woman
Ale marzy mi sie baaardzo, by w jakims gronie krzyczec na srodku miasta i plakac :) Jakbym sama zaczela robic, to by zaraz mnie w kaftan wsadzili :P Ale naprawde jakbym wyrzucila cale to g... z siebie moze by choroba minela! :)

Gość _i ja z wami_
no jest jeszcze taka sprawa ze dzieci nasladuja rodzicow i od nich ucza sie zahowan. Jesli by widzialy wiecznie zdolowana matke ktora nie umie sobie poradzic z problemami to bylaby duza szansa ze same by na takich nieszczesliwych ludzi wyrosly. A to by bylo bardzo smutne

Muzyka no wlasnie...Lubie sluchac glosno muzyki. Staram sie sluchac pozytywnych kawalkow takich ktore chociaz troche mnie rozwesela. Gorzej tylko jak trafie na kawalek typu Pej-kocham:(

Gość desperate woman
Wow patrzcie ja sie usmiecham :) A wstalam dzis ze lzami w oczach :) I plakalam piszac ten topic

i od tego kto jaki jest silny....:) jak miałam 17 lat byłam uzalezniona od......same sie domysliacie:) poradziłam sobie sama z tym, miałam taka depresje ze szłam pod pociag sie rzucić, i w pewnym momecie pomyslałam dla czego daje temu cholerstwu soba ządzic??? przeciez dostałam zycie od rodziców zeby z niego korzystac, pomysłalam co sie stanie jak odejde, nie kosztem swojej rodziny, przeciez gdy bym zrobiła sobie krzywde to wyzadze w 1000 razy wieksza krzywde i ból swojej rodzinie pozostawiajac ich na tym swiecie zupewnie nie swiadomych co sie stało dla czego odeszłam:( i nie poszłam na łatwizne zaczełam walczyc sama, zupewnie sama, wstydziłam sie przyznać komu kolwiek co sie ze mna dzieje, UDALO SIE:) kocham życie i nie dam sie !!!!

Gość desperate woman
Do brak sensu zycia- a ja mam odwrotnie, jak sie czuje zle to slucham zbuntowanej muzyki, gniewnej, puszczam na full, czasem krzycze w poduszke, mam wtedy ochote potluc talerz, doniczke, uderzam z calych sil w poduszke, ale to mnie uspokaja, jak mi powiedziala pani psycholog mam w sobie za duzo agresji stad sie rodzi lęk i musze ta agresje wyladowac, trzepac dywan czy biegac.

mam podobnie choc moze nie az tak krytycznie.. jeszcze... ;( co najgorsze - widze ze jest coraz wiecej takich osób... na nieszczęście nie w moim otoczeniu bo przynajniej byłby ktos do pogadania... Skad to sie bierze?

Gość desperate woman
Ja jestem zbyt strachliwa by popelnic samobojstwo, boje sie bolu, i jestem zbyt wierzaca by sieibe zabic, choc czasem mam ochote krzyknac- Boze czemu mi to robisz!!! CZemu ciagle dajesz mi kopa! Mi i mojej calej rodzinie,ciagle zadajesz mi cios! Czy ty w ogole istniejesz??" Sorry za moj monolog :P