Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperate woman

za młoda na smierc, zmeczona by zyc

Polecane posty

Gość desperate woman
Wow! Jednak poszlas:) Widzisz nie jest tak zle z toba:) Ja bym nie byla w stanie isc. A pozytywka dziala ciezko, jestem na skraju zalamania nerwowego, jakbym nie pisala dlugo to znaczy ze zamkneli mnie w szpitalu :O

Gość desperate woman
A co sie stalo?? Ja dzis jestem w cudownym nastroju. Zaczelam pracowac od wczoraj nad swoja podswiadomoscia, mowilam sobie, z ejestem silna, jestem najlepszym dzieckiem wszechswiata :D I wyobrazilam sobie,ze otulaja mnie skrzydla aniola stroza, gdziekolwiek ide, wiem , ze on mi pomoze :) A wlasciwie wierze w to :) Przeczytaj sobie pozytywki, i pracuj nad twoim umyslem, bo nasza choroba stamtad sie bierze!!!!!!!

Gość desperate woman
No widzisz tak trzymaj :) Ja przed snem slucham Beatelsow- Rock'N'Roll Music i inne wesole piosenki, rano tez, bo musialam jechac do lekarza po lek (oczywiscie w towarzystwie mamy) Balam sie cholernie,ale mowilam sobie jestem boska :D Jestem silna :D Nie pokonasz mnie piep.. lęku,bo tu mnie skrzydla otaczaja, i pomoglo :) Jechalam z dusza na ramieniu, ale przynajmniej nie plakalam na przystanku :)Zobaczysz damy rade, to wszystko w naszej glupiej psychice!!! Jak bedziemy mowily codzieniie ze jestesmy cudowne, zdrowe, to to sie spelni!!!!!!

Po co ja jeszcze zyje...zaraz nie wytrzymam i zaczne krzyczec jak bardzo nienawidze zycia i tych ktorzy mnie do tego stanu dopowadzili!!!!!!!!!zabijcie mnie Boze dzieki Ci za takie zycie!!!!!!!

Gość desperate woman
Alez czemu sie tak smucisz?? Pamietaj to od nas samych zalezy, jak nasze zycie wyglada, im bardziej myslisz o bolu, tym bardziej bedziesz zdolowana :( Glowa do gory!!

Gość desperate woman
Ja wegetuje w domu, nie jestem gotowa na spotkania ze znajomymi,ale staram sie pozytywnie myslec :) A jak ty sie czujesz?

Gość desperate woman
Podaj maila albo gg to pogadamy

Gość desperate woman
sprawdz maila

Gość zdolowany
wiecie co??ja chyba skoncze z zyciem bo nie widze mniejsca dla siebie na tym swiecie!!!!boze czemu wlasnie ja!!!jak bardzo zazdroszcze normalnym ludziom!!!!!