Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggkl

Co może sie stać jeśli podczas ciąży bierze się tabletki anty?

Polecane posty

Gość gggkl

no bo załózmy ż enie wiemy o tej ciąży? czy jets to groźne dla dziecka?

Gość klarsa
nie wiem co za idiotka moglaby nie wiedziec o swojej ciazy chyba ze przez jakies 2 -3 tygodnie ,bo tak to raczej kazda przecietna dziewczyna sie tym interesuje i wspolzycie ani jego skutki nie sa kobieta obojetne!!! a pozatym nie wiem co ca pusta laska brala by tabletki podczas ciazy???!!!!nawet logika wskazuje na to ze jak jestes w ciazy to chyba drugi raz nie jest to mozliwe no nie?!!!!!!! jejku niektore tematy jakie tu poruszacie mnie oslabiaja:/ pozdrawiam..

Gość Ola_25
klarsa Ty chyba nie wiesz o czym czytasz. gggkl pyta czy coś się może stać jesli się zaszło w ciążę mimo brania tabletek i sie o tym nie wie, bo przecież nastepnego dnia czy 3 dni później nie da sie ejszcze zauważyć żadnych objawów.

klarsa chyba nalezy do tych co lubi sobie powyzywac:/ szacuneczek dla tej Pani normlana rzecz ze mozna wpasc biorac tabletki (rzadko; ale podobno sie zdarza; jak sie zapomnialo itd itp) i o tym nie wiedziec. co sie moze stac nie mam pojecia; ale wydaje mi sie; ze nic az takiego strasznego; bo bebnili by o tym na okraglo. no ale jesli masz jakies podejrzenia to zrob szybko test; bo na pewno te tabletki trzeba odstawic

Gość gggkl
dzięki za odpowiedzi!:)