Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allurechanel

ktos testuje ze mna 13-15 pazdziernika???

Polecane posty

Gość allurechanel

ostatni okres mialam 11 wrzesnia. baaaardzo chce byc w ciazy, moje objawy do dzisiaj: bol podbrzusza i klucie lewgo jajnika caly tydzien po owulacji, tempka rano 37, jednorazowy 15 min bol (skurcz) podbrzusza kilka dni temu rano, tak jakby jajniki, nie moglam sie ryszyc, tak mnie bolalo, slinotok (musze przylykac sline co minute (ale moze to normane??:)) poza tym o 21.00 jestem taka spiaca ze musze isc spac (a zwykle chodzilam o 21.00) innych "objawow" na razie nie pamietam aaaa i dzisija bola mnie miesnie ud, ale to chyba nie objaw. niezle sie nakrecam, co??:) ostatni cykl mialam 32 dniowu i czekam na @ 13.10 i bedzie wtedy testowac, ktora z was tez sie ze mna testuje w tych dniach? i jakie macie "objawy"?

Gość allurechanel
zwykle chodzilam spac o 24.00;)

Gość allurechanel
chodzilam spac o 24.00;)

Gość MOnika25
ja chyba będę robić test w następną niedzielę,czyli 15. jeśłi nie dostanę okresu,który panowo powinien być 10-11.10. bo prawdopodobnie miałam owulację 2dni później niż powinna być i kochaliśmy się bez niczego, bo myśleliśmy,że to już jajeczko dawno obumarło. ale jakby była ciąża,to byśmy nie rozpaczali,woje lata mamy,warunki na dziecko też

Gość MOnika25
czasami pobolewa mnie jajnik, jestem zmęczona bardziej niż zawsze, w windzie miewam kilkosekundowe zasłabnięcia jakbym miała zemdleć.dużo robię siusiu i mam wrażliwszy pęcherz ostatnio.

Gość allurechanel
monika, to ja z Toba poczekam do niedzieli, bedzie nam razniej. ja tez jestem bardziej zmeczona i czasami pobolewa mnie jajnik, a jak wieczorem przykladam reke do podbrzusza to czuje takie "babelki" .

Gość MOnika25
wiesz,mi się wydaje,że sporo takich objawów to wysyła nam organizm dlatego,że my same mu je sugerujemy.moja znajoma,jak gdzieś przeczytała,że ponoć kłucie od serca w bok to też objaw ciąży (jak nam oje to raczej symptomy silnego stresu) to potem jak to czuła,to już o dziecku myślała. jednka nie wykluczam,że któraś z nas zobaczy dwie kreski. i nie wiem,jak do końca to przyjmę. bedzie spory szok,ale te na pewno radość, pomieszana z obawami,czy ja i mój kochany podołamy?? jednak sami zdecydowaliśmy się na metody częściowo naturalne (obliczam dni płodne i niepłodne w tylko w płodne stosujemy gumki), wiedząc,że bywają zawodne. więc jednak doś gotowi na dizecko jesteśmy :-D może zrobię test już w sobotę w dzień, 3 dni po terminie @, bo w sobotni wieczór mamy małe przyjęcie w domu i wolałbym wtedy już wiedzieć. chociaż i bez tej wiedy pić nie zamierzam!

Gość MOnika25
oho ho właśnie poczułam taki ból, jak zawsze na okres mnie bierze.... zobaczymy

Gość Nefretete01
No ja tez mam podobnie. Bol jajnikow przez caly tydzien po owulacji...Temperatury nie mierze wiec nie wiem. ALe jestem spiaca i mam jaky goraczke, ale to moze przeziebienie... okaze sie za tydzien.

Gość allurechanel
No to juz jestesmy 3:) mnie dzisiaj kilka razy w ciagu dnia tak jakos dziwnie bolalo (ciagnelo) kolo pepka na minutke, dwie i koniec, hmmmm dziwne uczucie bylo. tempka rano 36.9, teraz 37,4 oby sie udalo!!!! dzisiaj 28 dzien cyklu oby @ nie przylazla:(

Gość MOnika25
dziś rano jak wstałam (a właściwie przed południem,mam wolne i pospałam do 11stej) mdliło mnie z lekka. teraz czuję ból w dole krzyża,drugi raz od tego sobotniego, więc chyba jednak @ nadjedzie. chociaż nie mam innych typowych obajwów @. w sumie,dostanę czy nie, bedzie ok. i tak planujemy zajść ciążę w 2007, więc to nie jest wielka róznica. praktycznie żadna.dam wam znać kobiety,okresu oczekuję napóźniej w środowe popołudnie.trzymajcie się :-D

Gość allurechanel
Ja tez w srode powinnam dostac, nie pamietam jak to bylo przed pigulkami (przestalam bracc 2 mce temu) a bralam prawie 8 lat, ale mam od kilku dni taki bialy sluz, nie jest plynny, i mam wrazenie wilgotnosci, (bardziej w srodku niz na bieliznie) ale nie pamietam czy to normalne przed okresem, bo przy pigulkach bylo sucho przed @. monika, moze ty wiesz cos na temat sluzu przed?

Gość Nefretete01
Mnie te jajniki pobolewaja caly czas. Okres powinnam dostac koloe niedzieli - wiec troche dluzej musze czekac. Tez ma sluz bialy i wilgotno - dokladnie tak jak opisalas. Miewalam tak w drugiej fazie - nieowulacyjny, ale z tego co slyszalam w ciazy tez moze wystepowac. Takze to chyba zadna przeslanka..... Pozdrawiam,

Gość MOnika25
myślę,że taki śluz to sprawa indywidualna. ja zaraz po owulacji mam żółtawy i taki co szybko wysycha na wkładce - wiem,obrzydliwe,ale ludzkie. to chyba zadne przesłanki ze śluzem. coś czuję,że jednak @ dostanę

Gość MOnika25
allurechannel, to długo pigułki brałaś! ja brałam dokładnie 2 lata i 7 mieisęcy i miałam dość,po przygodzie z cerazette rzuciłam to jakoś tak w maju i odtąd natura+prezerwatywy. kobiety,pytanie czysto ciekawskie :-D ile macie lat?

Gość Nefretete01
29 :-)

Gość allurechanel
ja tez 29:)

Gość MOnika25
no a ja jak widać.a czy to byłaby Wasza pierwsza ciąża? z wypowiedzi wnioskuję,że tak. Moja oczywiście pierwsza,uważam,że wszystkie jesteśmy w dobrym wieku na to :-)

Gość allurechanel
macie kupiony test? bo ja nie, jak w srode nie dostane@ to kupie w czwartek i zrobie test w piatek, jak wredniocha nie przyjdzie:(

Gość MOnika25
nie. ja kupię i zrobię w sobotę,jak nie dostanę @. ale jak pisałam, czuję, że ona nadciąga. tak na 70% dostanę @

Gość Accu81
Witajcie, ja też mam zrobić test w piątek trzynastego!!!! Oby to był szcześliwy piatek trzynastego! Czekamy i czekamy z meżem. Troche kłuje mnie z lewej strony podbrzusza, ale nie jajniki. Normalnie tez mialam bolace piersi, już od 20 dc i zawsze przychodziłą ta @, a teraz nic, zcasami coś w piersi pokłuje. Ale sutki nie bolą na razie.

Gość allurechanel
witaj accu! mnie piersi tes nie bola, brzuch tez nie, mam przeczucie ze sie nie udalo:(

Gość MOnika25
witaj równieśniczko! nie dołujmy się tym,że mamy taki a taki objaw @ zobaczymy. za najpóźniej 5 dni wszystkie (chyba) będziemy już wiedziały

Gość Nefretete01
No moja pierwsza ciaza - o ile bedzie. Jeszcze nie kupilam testu. Kupie pod koniec tygodnia, bo tak to mnie bedzie kusic i zrobie za szybko. ;-)

Gość allurechanel
ZACZAL SIE NOWY DZIEN, @ JESZCZE NIE PRZYSZLA, UFFFF, ALE WCZORAJ WIECZOREM BOLAL MNIE BRZUCH TAK JAK W CZASIE OKRESU, BYLAM PEWNA ZE DOSTANE W NOCY, ALE NIE:) DZISIAJ TEZ CO CHWILA LATEM SPRAWDZAC, ALE TO CIAGLE TEN SLUZ, A CO U WAS?

Gość Nefretete01
Mnie wczoraj bolal brzuch i mialam wzdecia, ale moze cos zjadlam nie tak.. natomiast jajniki mnie bolaly i to dosc mocno wczoraj... dzisiaj tez troche o sobie daja znac raz na jakis czas... najgorzej ze musze do konca tygodnia czekac... ehhh...

Gość Accu81
Hmm - wiecie co? Mnie zastanawia dlaczego mnie piersi nie bolą - po Luteinie zawsze mnie bolały, do tego mialam w tym cyklu jeszcze stymulacje Tamoxifenem i zastrzyk podwójny z Pregnylu i estrofem mitte Od ponad pół roku - silnie odczuwałam te leki - a teraz nic! Zwykle mialam wszystkie obajwy ciązy -ale ciązy nie było, więc może teraz jak nie mam objawów - to ciąża będzie ;) taki psikus od losu...Oj chciałabym...... Dziś 26 dc - w piątek test - zobaczymy

Gość allurechanel
JA TEZ CZYTALAM ZE OBJAWEM CIAZY MOZE BYC BRAK OBJAWOW:) JA DZIS MAM 30 DZIEN TYKLU, OSTATNI BYL 32 DNIOWY ALE PO TABLETKACH TO NIEM CZY TERAZ TEZ BEDZIE 32 DNIOWY I PRZEZ TO NIE WIEM KIEDY TESTOWAC:(

Gość MOnika25
cały dzień nie pisałam, tak wyszło... mam coraz wyraźniejsze objawy miesiączki :-( jestem prawie pewna,że nadciągnie w nocy. Boli mnie krzyż, dół brzucha i właśnie nakrzyczałam na moje kochanie,od rana nerwy mnie ponosiły. chyba jasne, że okres się zbliża... trudno. napisze jutro.

Gość allurechanel
I jak monika? dostalas? mam nadzieje ze nie, bo ja tez przedwczoraj bylam pewna ze w nocy dostane, brzuch mnie bolal identycznie jak podczas okresu, ale nie dostalam, chyba ze dzisiaj dostane... wczoraj w nocy jak sie polozylam to czulam takie skurcze, albo ciagniecie w polowie brzucha, nie wiem co to, ale mc temu tego nie mialam i nie chce sie nakrecac, wiec sobie tlumacze ze po odstawieniu tabletek moje "wnetrznosci" zaczynaja pracowac, tez tak mialyscie po odstawieniu?(2 mce temu)