Caryca z kawusią 11 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Prawda, a będą jeszcze jakieś konferencje bez całowania gdzie można posiedzieć i się urwać wcześniej do domu Ale żeby nie było żadnego fajnego kolegi do obcałowania i przytulania opłatkowego...smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 49 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Dlatego nie mogę być jego jedyną wybraną Jak tak to nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: taki ktory sie zamyka kiedy delikwentka zaczyna gadac, i otwiera kiedy przychodzi wazny moment Miałeś szepnąć dobre słówko w moim imieniu, a nie o kneblach z nią gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Ale żeby nie było żadnego fajnego kolegi do obcałowania i przytulania opłatkowego...smutne Facetów u nas mało a ci co są to mi się nie podobają Mimo, że spoko sympatyczni goście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 199 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: taki ktory sie zamyka kiedy delikwentka zaczyna gadac, i otwiera kiedy przychodzi wazny moment Nie widziałam takich, wtedy trzeba mieć 2, otwarty i zamknięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Podejrzyj jakiś kurs szybkiego czytania, będziesz ogarniał wzrokiem całe zdanie bez miejsc postoju na wyobraźnię Trzeba coś pomyśleć, bo czytam trzy wyrazy i później resztę sam dopowiadam jak salowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu Niech ktoś przekaże Elżbiecie, żeby opuściła mój temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 199 Napisano 1 godzinę temu Niech ktoś przekaże temu dupkowi że może zapomniec że opuszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 37 Napisano 1 godzinę temu Dobra dzieci dosyc laby, do pracy czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze się rzuca pff warszawiaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 199 Napisano 1 godzinę temu Tak, czarna e(L)ka w kóleczku się mieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 26 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Niech ktoś przekaże Elżbiecie, żeby opuściła mój temat. 5 minut temu, Еlciаа napisał: Niech ktoś przekaże temu dupkowi że może zapomniec że opuszcze. Pomogę - oboje widzicie swoje posty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 551 Napisano 1 godzinę temu Elcia i malowany znowu w akcji będą sobie tak przekazywać wiadomosci aż cykl zatoczy koło i wróci stara, dobra miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Pomogę - oboje widzicie swoje posty Dupku, to chyba nie do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 26 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Dupku, to chyba nie do mnie? Pewnie nie, ty jesteś lejek 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: Elcia i malowany znowu w akcji będą sobie tak przekazywać wiadomosci aż cykl zatoczy koło i wróci stara, dobra miłość Nie ma szans. Obgaduje mnie na priv z Bułgarem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lufcik napisał: Pewnie nie, ty jesteś lejek 🫢 Lejek? Ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 26 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: Elcia i malowany znowu w akcji będą sobie tak przekazywać wiadomosci aż cykl zatoczy koło i wróci stara, dobra miłość Zara ją urobi Ja tylko jednej rzeczy elci nie mogę wybaczyć - jak może lubić widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 26 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie ma szans. Obgaduje mnie na priv z Bułgarem. Bułgar to kleksio? Myslaalm ze on arab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 26 Napisano 1 godzinę temu Ziemniak to arab Dobra bo znów zagadujecie a ja muszę sie wziac za prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 199 Napisano 1 godzinę temu Nikt mnie nie urobi, nie ma szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lufcik napisał: Bułgar to kleksio? Myslaalm ze on arab A to on ja teraz oblega? Popatrz, popatrz hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nikt mnie nie urobi, nie ma szans. Przytrzymaj mi piwo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 26 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A to on ja teraz oblega? Popatrz, popatrz hmm A nie wiedziałeś? Przecież to główna plota od 3 tygodni:p orientuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 26 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Przytrzymaj mi piwo Przytrzymaj mi Mefedron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 26 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lufcik napisał: A nie wiedziałeś? Przecież to główna plota od 3 tygodni:p orientuj sie Jeszcze o pomoc prosisz rywala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 109 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lufcik napisał: A nie wiedziałeś? Przecież to główna plota od 3 tygodni:p orientuj sie Coś słyszałem, ale nie chciało mi się wierzyć, bo dosyć nietypowe kolabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 50 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Nikt mnie nie urobi, nie ma szans. Cześć piękna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 26 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Coś słyszałem, ale nie chciało mi się wierzyć, bo dosyć nietypowe kolabo. A tam nietypowe. Blisko maja ? Blisko. Czego chciec więcej do szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 26 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Maciek0X napisał: Cześć piękna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach