Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allurechanel

ktos testuje ze mna 13-15 pazdziernika???

Polecane posty

Gość Accu81
Hej! Mnie zaczynają chyba piersi boleć, hmm - jedna bardziej od drugiej, aż się boję. I dziwnie mnie dziś szczypały w środku. Czyli wszystko na okres idzie. wszystko okaże się w piątek rano, kurde - jak ja wytrzymam do tej 6 rano, chyba już w nocy wstanę i zrobie test hihihihihi.

Gość MOnika25
hej kobiety! nie dostałam :-) ale nadal mam bóle "okresowe". to takie denerwujące!! do... usłyszenia ?? :-)

Gość Nefretete01
Mnie caly czas pobolewa to jajnik to brzuch... sluz chyba zaniknal... wiec .. no coz... okaze sie za pare dni... ale tez zaczynam miec wrazenie ze nic nie wyszlo tym razem.... ale nadzieje trzeba miec!

Gość MOnika25
mnie piersi wcale nie bolą.zazwyczaj bolą tak na kilka dni przed, a tuż przed @ są bardzo wrażliwe ale w taki przyejmny sposób. teraz są takie jakby obojętne, neutralne.wczoraj wieczorem sutki były czerwone i bardzo stały.i tak samo w niedzielę.hm. nieźle się nakręcamy :-) To wspaniałe uczucie, taka jednośc Z Wami, mimo iż się wcale nie znamy :-D

Gość Nefretete01
Hehe.. no nakrecanie to fajna sprawa. Takie wspieranie porownywaniem objawow ;) Wlasnie sprawdzilam ze sluz jednak mam. A piersi to ja nigdy nie mialam wrazliwych przed okresem, wiec trudno mi cokolwiek powiedziec. Faktem jest ze jak dzisiaj rano badalam biust to sterczace sutki byly troche wrazliwe, ale.. czy ja wiem... trudno mi porownac teraz do wczesniejszych stanow...

Gość a ja mam właśnie okres

Gość Accu81
Czy któraś już kupiła testy? Jeden czy więcej?

Gość Nefretete01
Cos mi sie nie chce zaladowac druga strona.....

Gość allurechanel
SUPER MONIKA ZE NIE DOSTALAS! ZNAM TO UCZUCIE, TEZ BYLAM PEWNA ZE WCZORAJ DOSTANE, BOL BRZUCHA DOKLADNIE OKRESOWY MIALAM, CO DO PIESI TO MNIE NIE BOLA:( MOZE NIE MUSZA?:) JA SIEDZE TERAZ W PRACY, ZJADLAM KANAPKE I NADAL JESTEM GLODNA :) I CIAGLE CZUJE TAK PONIZEJ PEPMKA JKABY COS MNIE TAK CIAGNELO, CALY CZAS TO CZUJE. SLUZ TEZ MAM, ALE W SRODKU GO CZUJE, A NIE WIDZE NA BIELIZNIE. ALE Z NAS NAKRECACZKI!!!:)

Gość MOnika25
ja tez miałam problemy z załadowaniem 2 strony... Ja to ciągle bym jadła i jadła, czasmi potrafię zjeść jak "chłop od kosy" (na szczęscie figurę mam w porządku). Więc wzmożony apetyt nic nie oznacza w moim przypadku. zresztą,to chyba byłoby za wcześnie na ten objaw,nie wiem. Ja od zeszłego tygodnia nadal mam wrażliwy pęcherz, nie jest to raczej zapalenie,bo miewałam to wcześniej nie raz i nie dwa,więc wiem,że naprawdę bym cierpiała. a teraz to po prostu rano mnie wyjątkowo ciśnie,troszeczkę jest obrzmiały dól brzucha jak się budzę i duuużo siusiam cały czas. eh. idę zrobić herbatę.

Gość MOnika25
Accu81 ja test kupię w sobotę rano,jesli nie dostanę @. ale już wczoraj po pracy patrzyłam na testy, tak odruchowo,wiadomo.

Gość MOnika25
nie, ja już nie mogę. teraz boli mnie lewy jajnik. przedtem od kilku dni bolał prawy. i boli mnie tak jak na owulację! przed okresem czasami bolały mnie jajniki,ale to był inny ból....

Gość MOnika25
właśnie przeczytałam,że niektóre z tych objawów to symptomy zapalenia przydatków, teraz to się będę denerwować... chyba za bardzo sobie wkręcam fazy.

Gość allurechanel
MONIKA, JA CZYTALAM W CIAZY TEZ JAJNIKI POBOLEWAJA CZASAMI:)

Gość MOnika25
bgo ja taka nerwuska jestem,od razu sobie coś wmawiam i się denerwuję... dzieki allurechannel :-)

Gość Nefretete01
Mnie lewy jajnik tez boli.. prawy pobolewal trylko troche pare dni temu i od tego czasu spokoj.... Ale lewy to daje o sobie znac caly czas. Dokladnie tak jak na owulacji, albo nawet troche bardziej....

Gość allurechanel
A MNIE JAJNIKI NIE BOLAAAAA:(:(:(:(

Gość MOnika25
moja droga,to jeszcze nic nie oznacza ze nas bolą a Ciebie nie! z tego co wyczytałam,masz teraz 31 dzień cyklu przy poprzednim 32dniowym? to poczekaj do jutra wieczorem,w piątek teścik i zobaczymy :-)

Gość allurechanel
NO TAK, ALE TO BEDZIE MOJ DRUGI "NORMALNY" POTABLETKOWY I MOZE MIEC TEZ 132 DNI:( JAKOS DEPRESJA MNIE ZLAPALA:(

Gość MOnika25
oj chyba nie aż 132 dni ;-) nie dołuj się!! widzę,że Ty rzeczywiście bardzo chcesz dziecka już teraz. Ja z kolei bym sie strasznie ucieszyła,ale jak dostanę @, to tragedii nie będzie,zrobimy dziecko póxniej (jak pisałam w 2007 chcemy zachodzić planowo). mam nadixzjeę,że nie dostaniesz @ i dziecko już się rozwija,czego życzę Wam wszystkim (sobie też ) :-D

Gość Nefretete01
Nie przejmuj sie. To jest tez moj drugi po tabletkowy, wiec mam ten sam problem co Ty. No ale na czyms trzeba sie opierac. Poza tym jak mialas owulacjie to mniej wiecej mozna wywnioskowac kiedy powinien byc ten okres. :) Takze glowa do gory. Niektore kobiety nie wiedza ze sa w ciazy prze dlugi okres czasu, bo nie maja zadnych objawow. Takze te nasz jajniki to zaden wyznacznik :)

Gość MOnika25
Hmmm...Jest nas w tym temacie cztery: dwie po 29 lat, dwie po 25. I powiem wam,że ja jestem najmłodsza z rodzeństwa, mam dwie starsze siostry,28 i 30 lat. 28-letnia właśnie się rozstała z tym draniem (wrrrr) co ją zranił,ona nie chce nigdy mieć diizeci. 30-letnia ma męża od 5 lat i póki co na dzieci czasu nie mają (jak na moje nigdy nie będą mieli bo oboje bardzo pną się po szczeblach kariery i to międzynarodowej). Ja dobrze wiem,że to JA dam rodzicom wnuka jako pierwsza i może jako jedyna córka! nawet jak nie jestem teraz w ciąży,to wiem,jak to bedzie. Mój partner jest akuraty najstarszym dizeckiem w rodiznie. To wszystko to tak na marginesie.

Gość allurechanel
TROCHE MI LEPIEJ, I MAM 2 BRACI I KAZDY Z NIM MA DZIDZIUSIA, TYLKO JA NIE, I JA CHCE JUZ! TERAZ! DZISIAJ!:)

Gość Dagmi77
Dziewczyny !!!!! Ja mam zamiar zrobić test w sobotę, @ spóźnia się już dwa dni.bardzo chciałabym mieć dzidziusia,ale napięcie psychiczne powoli staje się nie do wytrzymania

Gość allurechanel
spoznia ci sie 2 dni? nie kusi cie zrobic test jutro? masz jakies objawy?

Gość Nefretete01
Pamietam jak wiele razy w zyciu stresowalam sie ze bede w ciazy nie planowanej i z utesknieniem czekalam na okres... Zastanawiam sie wlasnie czy wtedy bardziej schizowalam i stresowalam sie czy teraz :-) Hihihi.. ale te zycie pomerdane jest :-D

Gość MOnika25
moja ciąża byłaby przypadkowa,nieplanowana,ale CHCIANA. Póki co, nie mówiłam kochanemu,że okres się spóźnia,bo to dopiero 1 dzień i może przecież się pojawić. A wiadomo,faceci się też przejmują, po co on ma myslec o tym w pracy, wystarczy że ja ciągle myślę. Nawet jak dostanę @, to mu powiem, co się działo w mojej główce :-)

Gość allurechanel
Czesc dziewczyny, ja chyba odpadam, rano zmierzylam temperature - 36,5:( mur beton dostane dzisiaj@ jeszcze sie ludze ze to moze przez to ze poszlam spac o 2.30, ale gdybym byla w ciazy to tempka nawet po 2 godzinach snu bylaby 37.00, no nie? jestem bardzo :(:(:(:(:(:(:(

Gość MOnika25
Witam. Nie martw sie, moze to nic straconego.Ja sie na temperaturach nie znam,wiec nie wiem,jak to wyglada. ale moze jest jeszcze szansa. Okresu nie dostalam,ale wczoraj wieczorem mialam takie bole,ze bylam pewna,ze dostane w nocy.pewnie mam opoznienie spowodowwne stresem, ostatni miesiac byl obfity w rozne wydarzenia,wesole i przykre. zobaczymy. trzymaj sie

Gość allurechanel
tak jak myslalam, wlasnie dostalam @:(:(:(:(:( buuuuuu jedyne pocieszenie ze dostalam dokladnie w 32 dniu czyli po tabletkach cykl mi sie nie rozregulowal i mialam owulacje, no coz trzymam za was kciuki i staram sie dalej:)