G i n a 24 Napisano 6 godzin temu Oczywiście margaritko że żartuje i nie piję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Kryształ, speed czy koks? xD Dobrze, że nie Finlandię 0.7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Dzisiaj piłam tylko Finlandię z lodem tak NIE TYLKO JA ZAUWAŻYŁEM, ŻE DZIŚ SIĘ UCHLAŁAŚ JAK ŚWINIA NA OTWARCIE KORYTA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Kryształ, speed czy koks? xD Żartowałam. Nje stać mnie. Klej wciągam w torbie. Tanio i kopie niegorzej niz koks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Oczywiście margaritko że żartuje i nie piję. Klamczuszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, hodidhit433 napisał: NIE TYLKO JA ZAUWAŻYŁEM, ŻE DZIŚ SIĘ UCHLAŁAŚ JAK ŚWINIA NA OTWARCIE KORYTA Pije kulturalnie a nie tak jak ty menelu szpetny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Smerfetek napisał: Czekaj sprawdzę bo już słyszę o tym wiecznie a nie wiem czy to widziałam w koncu ale to tylko film a nie real więc mnie rusza jak odbyt krasnala Tylko ze to był.akurat na.faktach wiec dlatego mnie ruszył, gwåłcili noworodki to.nawet horrory przy tym wymiękają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Pije kulturalnie a nie tak jak ty menelu szpetny JAK POSPOLITA MENELICA BARŁOGOWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Pije kulturalnie a nie tak jak ty menelu szpetny Pijesz i jednocześnie wciągasz kreskę odbytem? Fascynujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Tylko ze to był.akurat na.faktach wiec dlatego mnie ruszył, gwåłcili noworodki to.nawet horrory przy tym wymiękają. A to nie widziałam. Madki nie powinny oglądać takich goregriszow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Dobrze, że nie Finlandię 0.7 A jak by miała odbytem wciagnac 0.7? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Pijesz i jednocześnie wciągasz kreskę odbytem? Fascynujące A co cię to obchodzi. Idz do pampersiary do widzenia nie chce cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: A jak by miała odbytem wciagnac 0.7? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 24 Napisano 6 godzin temu Gorsza od wieczornej jest tu tylko salowa. Serio. A alkoholiczka trzecia na podium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: A to nie widziałam. Madki nie powinny oglądać takich goregriszow Ktoś mi to pokazał i do dziś żałuje że to obejrzałam, tzn w połowie wylaczyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Tylko ze to był.akurat na.faktach wiec dlatego mnie ruszył, gwåłcili noworodki to.nawet horrory przy tym wymiękają. NA FREAK OFFACH U DIDDIEGO ROBILI PODOBNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 6 godzin temu Pije za moje i za cudze a wy knury opasłe jesteście cieniasy i grubasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Ktoś mi to pokazał i do dziś żałuje że to obejrzałam, tzn w połowie wylaczyłam. Zachęciłaś mnie. Ale musiałam to oglądać bo to niemożliwe że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: O kúrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Smerfetek napisał: A co cię to obchodzi. Idz do pampersiary do widzenia nie chce cię Człowiek to ciekawskie stworzenie. W jakim sensie mnie nie chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, hodidhit433 napisał: NA FREAK OFFACH U DIDDIEGO ROBILI PODOBNIE Nie chce tego.sluchac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 6 godzin temu Jestem trzeźwa wieczorny czy tam malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Człowiek to ciekawskie stworzenie. W jakim sensie mnie nie chcesz? W każdym możliwym. Pije odbytem. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Jestem trzeźwa wieczorny czy tam malowany Co innego wiedzę, ale okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodidhit433 0 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Pijesz i jednocześnie wciągasz kreskę odbytem? Fascynujące W JEJ RODZINNYCH STRONACH PEWNIE TO NORMALNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Zachęciłaś mnie. Ale musiałam to oglądać bo to niemożliwe że nie. Ja przez to stracilam nieodwracalnie wiarę w człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Co innego wiedzę, ale okej. Mówisz że do mnie nieudolnie zarywałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Ja przez to stracilam nieodwracalnie wiarę w człowieka. Haha oj elzbieto. XD żyj dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, hodidhit433 napisał: W JEJ RODZINNYCH STRONACH PEWNIE TO NORMALNE Zainspirowałeś się leżakiem i też masz pusie z dżinsów starej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: W każdym możliwym. Pije odbytem. Polecam. Jedynie możesz nie chcieć, żebym cię cytował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach