Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda123

czy jest jakakolwiek mozliwosc zajscia w ciaze jesli sie bierze tabsy i gumki?

Polecane posty

Gość ruda123

i jesli tabsy regularnie, bez wymiotowi biegunek, a gumka nie peknie.pytam tak sobie:)

Gość ruda123
no bo słyszałam, że facet powinien być jeszcze w kaloszach...

Gość ja wiem na pewno
tak, jest taka możliwość, jak jesz ser żółty (ma enzymy, które rozpuszczają lateks w prezerwatywie), oglądasz 5 razy w ciazu cyklu jakiś film sensacyjny ( pobudza emocje, a przez to tabsy się nie wchłaniają) i czsami jeszcze jak masz czkawkę- wtedy treść zołądkowa wypłukuje tabletkę i gumka nie pomoze.. A wiec, musisz uważać!

Gość sylusiaaa
ja biore tylko tabsy i kocham sie z moim misiem naokraglo bez dodatkowych zabezpieczen, wiec nei martw sie i korzystaj!:)

Gość spokojnie to tylko awaria
"a ja wiem na pewno"że się posikałam ze śmiechu!!!

Gość ja wiem na pewno..
żucie gumy o smaku truskawkowym tez prowadzi do ciązy.. a to z powodu tego smaku...w jamie ustnej wydzielają się enzymy, które powodują, ze powstaje dodatkowa komórka jajowa, która ma zdolnośc do samozapładniania się..

Gość 2000000000000000000
FAJNIE ZE JESTESCIE WSZYTSKIE TAKIE MADRE TYLKO SAKAD POZNIEJ NA FORUM TYLE PYTAN "A CZY JAK ZROBILAM TAK I TAK TO MOGE BYC W CIAZY"???????JA TEZ STOSUJE TABSY I PREZERWATYWY,WIEM ZE MOZE PRZESADZAM ALE SA PRZYPADKI ZAJSCIA W CIAZE PRZY TABLETKACH,POZA TYM PO CO MAM SIE MECZYC I DENERWOWAS,TAKIE ZABEZPIECZENIE DAJE MI KOMFORT PSYCHICZNY I PRZYNAJMNIEJ POTEM NIE BEDE WYPISYWALA BZDETW TYPU:"A JAK MYSLICIE JESTEM W CIAZY CZY NIE"WOLE DMUCHAC NA ZIMNE.POZDRAWIAM WSZYTSKIE DZIEWCZYNY KTORE TEZ TAK ROBIA,SKORO MY BIERZEMY TABSY I SIE TRUJEMY TO NIC SIE NIE STANIE JAKI FACET ZALOZY GUMKE.zRESZTA MOJ WCALE NIE NARZEKA I NIE NALEGA ZEBY TO ZMIENIC,WRECZ PRZECIWNIE.

dora20---> a mam pyt. czy probowałaś kiedykolwiek seksu bez prezerwatywy??? Dla mnie z gumką i bez to różnica ogromna.......Bez gumki jest o wiele lepiej.....a tabletki naprawdę Ci wystarczą

No ok :) Jak kto woli :) Z tym że sama twierdzisz ze wtedy byliście w stresie ;) A teraz jak jesteś na tabletkach...może warto spróbowac bez gumek- i wówczas porównać doznania ;) Pozdrawiam,

Gość 2000000000000000000
JA JESTEM JESZCZE MLODA (21LAT) I UWAZAM ZE MAM JESZCZE CZAS NA SEX BEZ GUMKI.POCZYTAJCIE ILE DZIEWCZYN MA JEDNAK WATPLIWOSCI CZY NIE SA W CIAZY POMIMO BRANIA TABLETEK.POKI MI TO NIE PRZESZKADZA NIE ZMIENIE ZDANIA,OSTROZNOSCI NIGDY NIE ZA WIELE!

Gość okokokokokoko
hmm ja mam 21 i biore tabletki prezerwatyw nie uzywamy bo i po co skoro sama tabletka daje takie zabezpieczenie. a swoja droga prawda jest taka ze skoro macie zajsc w ciaze to co byscie nie robily to w nia zajdziecie. a jesli nie to nioe

No to dziewczyny- moim zdaniem branie tabletek jest bez sensu :) No ale co kto woli :) Faszerujcie się chemią bez potrzeby.... Ja osobiście dodatkowo gumki nie używam i nie mam zamiaru- a wciązy też NIE kjestem Pozdrawiam Pa🖐️

Gość 2000000000000000000
DOBRZE DORA 20 ZE SIE ROZUMIEMY.WSZYSTKO TO PEWNIE KWESTIA PODEJSCIA DO SPRAWY,SA LASKI KTORE ROBIA TO BEZ ZABEZPIECZENIA I LICZA NA SZCZESCIE ZE NIE WPADNA.JA JESTEM REALISTKA,POZA TYM NAJPIERW MUSZE SKONCZYC STUDIA.POTEM EW.WPADKA NIE BEDZIE NICZYM STRASZNYM CHOCIAZ CHCEMY MIEC DZIECI DOPIERO ZA JAKIES 5 LAT.

Gość okokokokokoko
pierwsza rzecz zacial ci sie caps lock. a swoja droga ja nie licze na szczescie liczylabym jakbym robila to bez zadnego zabezpieczenia. prawda jest taka ze nawet z prezerwatywa nadal nie masz 100 procent wiec co za roznica?

Gość 2000000000000000000
Z PODWOJNYM ZABEZPIECZENIEM ZAWSZE WIEKSZA PEWNOSC.TABLETKA ZAWSZE MOZE SIE NIE WCHLONAC ALBO NIE ZADZIALAC,A SAMA GUMKA ZAWSZE MOZE PEKNAC...A TAK ALBO JEDNO ALBO DRUGIE ZABEZPIECZANIE DZIALA.NIE MAM ZAMIARU BRAC POSTINORU POTEM ALBO ZAMARTWIAC SIE CALY MIESIAC JAK DZIEWCZYNY KTORE UPRAWIALY SEX A POTEM TEGO SAMEGO DNIA MIALY BIEGUNKE CZY WYMIOTY,DAJE MI TO KOMFORT PSYCHICZNY I KONIEC.KAZDY MA SWOJ SPOSO,JA MAM TAKI ...

Gość 2000000000000000000
sluszna uwaga,taki paradox :)dobrze mowisz moja droga:)jeszcze kilka razy nas wysmieja albo nawet wyzwa:)ale nie ma sie czym przejmowac:)

Czy ja was wysmiałam?? :O Czy wyzwałam?? :O Po prostu stwierdziłam że moim zdaniem to bez sensu...Ale każdy robi tak jak mu jest wygodnie...

Gość okokokokokokoko
ja nie mowie ze glupota prawda jest taka a nie inna. moze dlatego ze ja inaczej podchodze do tego wszystkiego. mi ciaza by nie rpzeszkadzala. kazdy ma inne podejscie. ja mam takie wy takie. ale tak jak mowie nigdy nie ma 100 procent ale tez ze sama tabletka daje wiele. ale moze macie racje jesli zadna z was nie chce dzieci to jedno zabezpieczenie gdyby drugie nie zadzialalo. a tak swoja droga ja nie naleze do tych placzaqcych ze nie wiem co z ta tabletka. i powtarzam po raz drugi nie nazywam ttego co wy robicie glupota moze to rozsadek moze strach przed moze zapobiegliwosc. glupota nazwalabym stosunki przerywane i metody kalendarzykowe.

Gość 2000000000000000000
Bernadetka akurat o Tobie nie mowie,ale sa takie dziewczyny ktore sie strasznie wysmiewaja .I zachowuja sie jakby zjadly wszytskie rozumy.no nie gniewaj sie:)

Ale ja sie nie gniewam przecież ;> :P i tak jak mówię: każdy swój rozum ma. wie na co sobie może pozwolić....Ja akurat biorę tabletki , w ciąży nie jestem .....ale szczerze mówiąć nie miałabym nic przeciw gdyby zdarzylo się tak żeby moje tabletki zawiodły :D bo to by mi wiele ułatwiło :D No ale skoro U Was to nie wchodzi w grę: to róbcie tak jak uważacie ....i nie ma co was wyśmiewac itp :P

Gość 2000000000000000000
tez sama nie wiem jak to nazwac czy to zapobiegliwosc czy moze strach,albo rozsadek-a moze wszytsko razem wziete.Pewnie ze chcialabym miec wiekszy luz i dystans ale jakos nie moge sie przekonac.

Gość okokokokokokoko
no widzisz i to jest ta roznica bernadetka powiedziala ze jej by to wiele ulatwilo mi rowniez gdyby zawiodly:D pozdrawiam:*

No dokladnie.....Mi by \"wpadka\" wiele ułatwiła i marzy mi się już bobas ;)....a świadomie zajść w ciążę nie mogę :D :P:P PS: mam 23 lata, jestem po studiach, pracuję ( tylko zarobki za niskie na to żeby świadomie zajść w ciążę) ;)

Gość okokokokokokoko
ja 21 lat ciaza mi sie marzy a raczej stala sie obsesja ale gdzies wygrywa rozsadek. ale juz niedlugo bo sytuacja materialna sie stabilizuje.

Gość okokokokokokoko
hehehe dora no to w sumie dobrze ze sie tak zabezpieczasz:D masz pewnosc duzzzaaaa:D ale instynkt kiedys przyjdzie:D moj juz jest dlugo dlugo

Gość okokokokokokoko
hehehe no i dobrz:D

Gość 2000000000000000000
no i fajnie ze wszytsko sie wyjasnilo,te dziewczyny ktore absolutnie nie chca narazie dziecka dmuchaja na zimne a te ktore juz powoli mysla o byciu mamusia maja luz i spokoj bo nawet jak beda w ciazy to nic sie nie stanie zlego a wrecz sie uciesza.Ja was rozumiem i dziekuje za zrozumienie:)

ja tez stosuje tabsy i gumki. jak jeden raz kochalismy sie bez to zadnej przyjemnosci z tego nie mialam bo caly czas myslalam \" a co jesli tebletka sie nie wchlonela ...\" . a jakis miesiac potem mialam potworne mdlosci, zle sie czulam i podobne. mylslaam ze zwariuje od myslenia czy jestem w ciazy. poszlam do ginekologa ... ciazy nie stwierdzil. zrobilam 5 testow ... na wszlkie wypadek. bo moze ktorys byl wybrakowany. to byl jeden i ostatni raz bez gumki. nie mam zamiaru umierac z nerwow co miesiac. i popieram. ciaza to moze nie tragedia zyciowa ale jak w nieodpowiednim czasie sie zdarzy to tez nie dobrze.