Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Uwaga chorzy na raka

Polecane posty

Jako radiosteta wielokrotnie stwierdzilem ze chorobe powoduja negatywne prady, najczesciej zyly wodne lub ich zkrzyzowanie. Azeby terapie usprawnic, nalezy wahadlem lob rozdzka sprawdzic czy lozko albo tapczan nie stoi na zylach wodnych. Czasami wystarczy tylko przestawienie lozka. Zyly wodne powoduja dlugofalowo jeszcze inne zchorzenia, jak kregoslup, stawy, krazenie, nerki, impotencja. Po prostu ruinuja organizm. Kazdy radiosteta bez trudnosci moze sprawdzic gdzie przebiegaja zyly wodne.

Gość a samemu można to sprawdzić
a jeśli nie to skad wziążć radiostete?

Gość do Hamster
nie naciagaj chorych ludzi. Kolejny szrlatach, który chce naciagnąć kogo na kasę!!!!!!!!!

Gość do Hamster
szarlatan

Gość rakoholiczka
IDŹ SOBIE STĄD. SAM SIĘ POWINENEŚ LECZYĆ, ALE NA GŁOWĘ!

Gość chyba radiesteta pacanie

Gość grgrgrgrgr
to jest prawda przez pol zycia spalam na zyle wodnej. Bylam zmeczona, bolal mnie krzyz, glowa az kiedys znajomy powiedzial ze podawi sie u mnie w pokoju z rozdzka. Tam gdzie stala wersalka byla zyla wodna, przestawialm ja inaprawde widze poprawe swoego zdrowia:)

Gość grgrgrgrgr
pobawi rozdzka:)

Gość grgrgrgrgr
sorki za literówki zmnieniłam dzisiaj klawiature:)

Ludzie badzcie powazni. Ja chcialem pomoc ludziom zrozpacznym, chorujacym na raka. Prosze nie robcie drwin, bo moze kiedys to was osobiscie dotyczyc. Ja stwierdzilem wahadlem juz wiele przypadkow. Ludzie przestawili meble i poczuli sie lepiej. Na Mazurach, po 01.12. moge osobiscie sprwdzic czy sa zyly wodne.

dla wszystkich zlosliwych ludzi zalecam topik \"Duch\" w tym samym rozdziale. Jest tysiace wpisow.

Żyły wodne, rzeczywiście mogą powodować różne choroby. Nie zgodziłabym się tylko z jednym - mianowicie z przestawianiem łóżka, jeśli stoi akurat w miejscu \"zagrożenia\". Istnieją przecież odpromienniki. Czy możesz jakiś polecić ? :)

Gość to ten zboczuch z działu moda
nie wierzcie mu. nawet nie potrafi napisać "radiesteta" bezbłędnie.

mozesz nie wierzyc, to twoja sprawa. A ze jako cudzoziemiec robie bledy w jezyku polskim, to chyba nic dziwnego. Wladam 4 jezykami. Sa rozne odpromienniki na rynku. w Olsztynie koledzy z klubu Parapsychologii oferuja rozne wydania. Mozna tez zastosowac, kasztany, rozgi brzozowe, slome owsiana albo karnister z woda ktory nalezy przedtem postawic na 24 godz. pod silnym debem aby sie naladowal pozytywna energia.

Gość ja władam dwoma
ale w czterech bezbłędnie się przedstawię i napiszę czym się zajmuję.

Jezeli moge komus zycie uratowac, to zrobie jako idealista, bezplatnie, tylko w okolicach Olsztyna po 01.12.. Na innym terenie trzeba szukac radiostete. To zawod rzemieslniczy uznawany w Polsce, egzamin sklada sie w Izbie Rzemieslniczej:

Wszystkie, te naturalne odpromienniki, należy jednak co jakiś czas wymieniać na nowe. Skąd wziąć np. kasztany zimą ? Mnie chodzi raczej o stały odpromiennik, powiedzmy w formie ekranu , który będzie eliminował energię żył wodnych. Jeżeli można, podaj przykłady z wklejeniem konkretnych linków. Z góry dziękuję :)

Gość słyszałam że
tablice korkowe są świetnymi odpromiennikami

Po 01.12. spytam sie moich kolegow z klubu w olsztynie, bo jestem za granica. Ale szukaj w googlu moze cos znajdziesz. To prawda ze np. kasztany po roku juz nie skutkuja. Wahadlem mozna sprawdzic czy odpromienniki jeszcze skutkuja. Jest wiele röznych na rynku. Pozdrawiam.

Gość do hamster
Skoro obracasz sie w srodowisku radiestetow, to pewnie znasz paru z Trojmiasta? chcialabym zapytac Cie o opinie na temat jednego z nich. Czy moglbys odpowiedziec, czy tez nie udzielasz takich informacji?

piramidy sa tez dobrymi odprominnikami. Mozesz sobie sama zrobic kilka piramid z tektury. Kat nachylenia powinnien byc okolo 60 stopni. W Polsce, poza Olsztynem nie znam nikogo. W Gdansku szukaj w ksiazsce branzowej. Z zawodu jestem ekonomista, a radiostezja zajmuje sie tylko amatorsko. Lubie pomagac ludziom! Za kazde podarowane serduszko wraca 10 z powrotem.

Gość Niuska43
Hamster dziękuję za poradę i nie przejmuj się tymi wpisami ,niektórzy jeszcze nie dojrzeli do takich tematów. Wiem że takie żyły mogą człowieka rozłożyć . Ja jeszcze oprócz kasztanów paprotek i innych naturalnych odpromienników mam ustawione łóżko północ-południe i rano wstaje wyspana. Pozdrawiam

Gość do popzedniczki
też mam ustawione łozko na pn.-pd;-)Z ktorej strony trzymasz glowę,na pn czy pl?Tez byc moze bym przesawila lozko ale mam malenki pokoj i nie da ready inaczej ustwic lozka dlatego jhesi nawet spie na zyle wodenj to chetnie zastosuje inne zasay aby te zyly nie byly tak grozne.Z jakiej strony lepiej trzymac glowę,na polnoc czy poludnie?Z gory dzieki za odp:-) Pozdraiam Wszystkich🌻

Gość do poprzedniczki
sorki za literówki:-)

Gość Niuska43
Nogi mam na północ :) pod łóżkiem kasztany ,przy tv paprotkę ,kota legowisko na żyle wodnej ,a psisko śpi przy moim łóżku ... czyli miejsce mam dobre . Czy Hamster mógłbyś to potwierdzić ze zwierzaki wyczuwają takie cieki wodne.

Gość ja władam dwoma
złośliwi filolodzy też chorują na raka naciągaczu

Mysle ze narescie chamow sie pozbylem. To typowo polska choroba, bo na zachodnich dyskusjach idzie bardzo kulturannie. Koty, pszczoly i mrowki chetnie szukaja miejsce z zylami wodnymi. natomiast psy je unikaja. Glowa na polnoc to idealna pozycja spania. Prosze powiedziec wszystkim chorym na raka aby sprawdzili radiostezyjnie miejsce ich spania i przebywania. A chorym zycze szybkiego powrotu do zdrowia.

Gość dzięki Hamster za porady
myślę,że przydadzą się one nie tylko chorym na raka ale i wszystkim ludziom,którzy dbają o zdrowie:-)Ja na pewno z nich skorzystam:-) Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów🌻