Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co to komu

zdjecia brzuchow i zdjecia dzieci -Po co?

Polecane posty

Gość po co to komu

Czemu ma to słuzyc ? Po co wstawiacie linki ze zdjeciami w stopkach?

Gość prosty sposób - nie oglądaj
jak Ci się to nie podoba

Gość cholerka___
na pamiatke

Gość bo kazda matka
jest dumna ze swojego dziecka i chce pokazać tę słodycz caaaałeeeemu światu:)

mysle ze jest to swoisty sposob dzielenia sie i pokazywania swojego szczesciem nie pochwalam tego ale i nie potepiam najlepiej niech kazdy robi co chce

Gość cholerka___
a ja lubie ogladac cudze dzieci, jednak swojego bym nie pokazala w necie - tez ma prawo do ochrony swojej prywatnosci :) bylabym zla na swoja mame, gdyby pokazywala mnie tylu ludziom kompromitujacych sytuacjach - np w pieluchach ;)))

Gość cholerka___
ej no - dla mnie to kompromitacja, jak moja mama wyciaga przed ciotkami moje zdjecia z dziecvinstwa :P albo przed chlopakiem :D no po prostu nie chcialabym byc pokazywana w necie kazdemu :)

Masz fajnie że masz takie zdjęcia.Ja bym chciała siebie pooglądac jak byłam mała.Z ochotą bym się rodzinie chwaliła\"patrzcie to Ja,praeda że byłam kochanym bobaskiem\" Mój synek ma za to duzo zdjęć i drugiemu też napstrykam.

Gość bo kazda matka
Chłopakiem??? Cholerka... Przeciez ty masz męża i jesteś w ciąży... W 3 miesicu:o Hmmmm... A to ciekawe..... masz męża i chłopaka tak?? hmmmm i jescze jesteś w ciąży??? Z chłopakiem?? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3326373

Gość cholerka___
hehe :) a ja zapraszam na ten topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3326937 kurcze - zanim byl moim mezem - byl chlopakiem :) czy ja nie moge juz nic napisac od siebie? jestem skreslona na kafeterii? przeciez nikogo nie urazilam, tylko mowie, ze mi sie to nie podoba... NIKOGO nie skrytykowalam... skad to czepialstwo? :(

Gość cholerka___
po prostu rece mi opadaja, jak czytam takie komentarze jak od kogos o nicku: bo kazda matka...

Gość bo kazda matka
A kto sie czepia?? kobieto... ja tylko pytam, bo to intrygujące:o(prowokacja??) A ty użalasz sie nad sobą. I nie dziw sie komentarzom, bo podobno nosisz w sobie życie, a najbardziej ubolewasz nad brakiem imprez:o Nie zachowuj sie jak 16-ka, tylko dorosła kobieta:o Bądź odpowiedzialna za to co robisz, bo przecież wiesz ze ciązy mozna uniknąć (antykoncepcja). Stało sie i koniec! Dbaj tera o to życie...dbaj o siebie. Tu są matki i kobiety bardzo pragnące nimi być, więc sie nie dziw.

Gość cholerka___
ale ja tylko napisalam, ze nie lubie, gdy rodzice pokazuja moje zdjecia, gdy bylam mala :DDD nie uzalam sie! w tamtym topiku napisalam juz, ze sie z malym na pewno zaprzyjaznimy i bedzie nam dobrze! o imprezach napisalam tyko raz! nie jestem typem imprezowiczki... :) dajcie mi zyc kobietki :P

Gość cholerka___
a czepiasz sie, bo wynajdujesz jakies intrygi, ze mam meza i chlopaka... :/

Gość april211
Tu są matki i kobiety bardzo pragnące nimi być, więc sie nie dziw. w zupełności zgadzam się z tym zdaniem ....powyzej. ja sama bardzo chce być mama i miło jest popatrzec na inne maluszki...i to daje nadzieje ze jednak cuda się zdażają...

Gość april211
Tu są matki i kobiety bardzo pragnące nimi być, więc sie nie dziw. w zupełności zgadzam się z tym zdaniem ....powyzej. ja sama bardzo chce być mama i miło jest popatrzec na inne maluszki...i to daje nadzieje ze jednak cuda się zdażają...

Gość cholerka___
ale fakt ze tu sa matki i kobiety pragnace nimi byc nie powstrzymuje mnie przed tym, ze dziwie sie, ze wymyslacie enistworzone na moj temat historie... ze nei chcialam dziecka, bo wole poimprezowac, ze mam meza i chlopaka... kobiety, wrzuccie na luz!

Gość
Robcie zdjecia !!!!!Popieram !! Ale po co pokazywac je całemu swiatu ? Umiesczanie linków na forum to to samo jak wyłozyc album rodzinny do wgladu w markecie obok kasy.Idiotyzm

Gość cholerka___
hehe - popieram net-ar ten jedyny raz ;)

Gość może po prostu ktoś chce
nie być anonimowy....

Gość mmamma
a moze dzieck ochce byc jednak anonimowe? tylko jesczeo tym nie wie

Gość
Ja sie dobrze bawie jak czytam opisy przy tych fotkach (chyba nie tylko ja) pamietam jeden bo był wyjatkowy \"\"Własnie mnie wykąpali i zaraz dadzą mi gorace mleczko\"\" Ludzie!! Jak mozna dziecku dac GORACEGO mleka ??? hihihi

Brzucha bym przenigdy nie pokazała na forum, ani też nie chodziłam w ciąży w przykrótkich bluzeczkach... Może jestem zakompleksiona ;) Zdjęcia dziecka, hmmm... Założyłam sobie wprawdzie kiedyś na portalu bobasy.pl albumik, ale adres do \"mojej\" stronki wysyłam nielicznym, o których wiem, że ich to zainteresuje i nie będą się śmiać z podpisów ;) Albo też używam tego, jak chcę komuś pokazać zdjęcia małej, a nie mam przy sobie usb. A na linki ze zdjęciami użytkowniczek Kafeterii po prostu nie wchodzę :) (wyjątek - zaprzyjaźnione forumowiczki z \"naszego topiku, ale z nimi raczej wymieniamy się emailami) Może zabrzmi to brutalnie, ale nie interesują mnie cudze dzieci ;)

Gość kluklik
blogi sa zajefajne Pisza tam takie bzduryze HEJ

Gość na zdjeciach
uuuuuufff ale te mamuski sa nieapetyczne

Gość ale problemy tworzycie

Gość azxca
to samo ma sie do "nasza-klasa" tez wszyscy sie pokazuja innym... tylko po co to???? pochwalic sie czy moze co innego...?? :/

Taaaaaaaaa chwalimy się gdzie sie daaaaa !! i na kafe ...i na bloogu i na naszej klasie :d ukryje ze mam dziecko przed całym swiatem ... :d głupota