Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca...

Poradzcie mi....PLEASE

Polecane posty

Gość Pytająca...

Ostatni mój cykl trwał 38 dni.To przez duży stres jaki ostatnio przeszłam....Dodam,że zawsze miałam cykle 28-30.dniowe.Ostatnio kochaliśmy sie w czwarty dniu cyklu,bo uważałam,że małe jest prawdopodobieństo zajścia w ciąże.Oczywiście bez zabezpieczenia metodą stosunku przerywanego...Teraz mam wątpliwości...Mija 16 dzien cyklu...gęsty,lepki taki trochę jakby nie całkiem biały śluz.Powinna być owulacja jak zawsze w tych dniach cyklu,a jej do tej pory nie było...Co to może być?

Gość Pytająca...
...................

Gość anulka05
A jak się czujesz?czy masz napięte piersi i bóle brzucha tak jak tuż przed okresem?

Gość Pytająca...
Nic narazie nie zauważyłam.....

Gość anulka05
To chyba nic z tego nie będzie,jeśli miałas duzo stresów a teraz dodatkowo się martwisz to pewnie to jest powód.A może masz jakieś zapalenie.Najlepiej kup sobie test to będziesz miec pewność.Ale ciąża w tym przypadku wydaje mi się mało prawdopodobna.

Gość Pytająca...
Teraz to ja raczej już sie niczym nie stresuje...tak pytam,bo troche mnie to dziwi...zawsze owulacj była dośc wyczuwalna i dodatkowo ten ciągnący sie i dośc obfity śluz dawał sie we znaki.A teraz nic...Słyszałam,że do owulacji może nawet dojśc podczas okresu,to prawda?

Gość anulka05
tego dokładnie nie wiem ale też słyszłam,że sie zdarza.

Gość Pytająca...
Dzięki za odpowiedzi...Trochę sie obawiam,że mogło jednak dojść do zapłodnienia przez to rozregulowanie cyklu...ehh...juz nie wiem co mam myśleć...

Gość elao
te objawy, ten sluz to wlasnie na owulacje!!!!!!!!!!! oj malo wiesz :(

Gość Pytająca...
Wyraźnie napisałam,że mam gęsty śluz...Wogóle nie przypominający owulacyjnego!Powyżej opisane wskazują na owulację(I to dobrze wiem),ale w poprzednich cyklach!

Gość emnila
no to jestes juz po owulacji.... albo przed, ja tak mam ,zanim nadejdzie ciagnacy sie sluz, mam gesty

Gość Pytająca...
No nie wiem...I tak mi sie wydaje to wszystko dość dziwne!o nic...pożyjemy zobaczymy....