Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

dzisiaj mialam pierwsze wyklady,zajecia,boje sie ze sobie nie poradze

Polecane posty

Gość jak mozesz po tygodniu zajec
mówic takie rzeczy :o no chyba ze twoje średnie wykształcenie opiera się na dostatecznych a matura ściągnięta bądz kupiona na bazarze :o

Gość nie martw sie
bedzie dobrze:)ja tezdopiero zaczelam i przeraza mnie przepasc pomiedzy liceum a studiami:(ale musi byc dobrze:)trzymaj sie cieplo🌼

Gość *** *** ***
nie przejmuj się...ja do dziś (rok temu obronilam prace magisterską) pamiętam swój pierwszy dzień zajęć...było strasznie!! nie rozumiałam nic totalnie na żadnym wykładzie, a w LO jechałam na piateczkach...miałam ochote zwiać gdzie pieprz rośnie, brrr koszmar...ale jak się poźniej okazało nie bylo tak źle...pierwsze miesiące są faktycznie trudne, ale poźniej się oswoisz z trybem nauki i materiałem i bedzie o wiele łatwiej. uszy do góry.

Gość nananan
ja mam takie wrażenie co roku a dzisiaj jestem na 3 :D

ale jet tyle materialu..a 18.11 juz mam test choc dzisiaj zaoisalam ze 30 stron...a to dopiero poczatek...

Gość nananan
spoko będzie dobrze dasz radę:)

Gość elle***
No pociesze cie, ja tez po pierwszym tgodniu zajec na pierwszym roku bylam zalamana i pewna ze wylece po pierwszym semestrze. Ale moze to mnie zmobilizowalo zeby uczyc sie systematycznie i pierwszy rok skonczylam nawet bez zadnych poprawek;) czyli tak sie zawsze wydaje na poczatku ze jest tragicznie.Teraz jestem na drugim roku i tez po pierwszych zajeciach przeszlo mi przez mysl o matko nie da rady sie tego nauczyc... ale juz nie panikuje jak rok temu:) jak tylko nie olejesz nauki to dasz rade!! :)

Gość a jakie to studia
? Mogę Cię pocieszyć, że wszystkim się tak wydaje na początku ;) A potem leci bez problemu :)