Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała magia

KLĄTWA????????????????

Polecane posty

Gość biała magia

Może to głupie, co powiem, nie wierzyłam nigdy w takie rzeczy, ale jak człowiek nie potrafi sobie wytłumaczyć pewnych rzeczy żadnym sposobem to już i po takie myśli sięga... Nie miałam co prawda łatwego życia, ale jeśli sobie coś zaplanowałam to własnym ciężkim wysiłkiem to zdobywałam, czy to było stypendium naukowe, czy ciekawa praca, czy też wspaniały związek z moim ukochanym. Teraz nadszedł dla mnie najlepszy czas (przynajmniej tak mi się wydawało), po prostu nie możliwe było, żeby nie wyszło..I nagle, w ciągu JEDNEGO TYGODNIA!!! wszystko prawie się zawaliło, tzn spotkało mnie wiele nieszczęść...zupełnie nagle i z abstrakcyjnych powodów zwolniono mnie z pracy (liczyłam raczej na awans, bardzo ciężko na niego pracowałam), tego samego dnia trafiłam nagle na stół operacyjny, możliwe, ze nie będę mieć dzieci w przyszłości:( ledwo wróciłam do domu, dowiedziałam się, że mój ukochany piesek umarł, gdy byłam w szpitalu. Moja babcia była chora i nagle trafiła do hospicjum, bo nie ma dla niej żadnego ratunku...A dzisiejsza wiadomość mnie całkiem zdołowała: u mojego Taty wykryto nowotwór:(

Gość biała magia
cd Pomine już pomniejsze rzeczy i chyba nie musze mówić, jak się czuję na ciele i duszy. Wiem, że mogło być gorzej i boję się tego, po prostu to wszystko tak nagle nastapiło! Ja nigdy nikomu nie życzyłam źle, nigdy nikogo nie nienawidziłam więc to nie jest tak, że to moje złe intencje powróciły. Natomiast miesiąc temu moja przyjaciółka, która jak się okazało zazdrościła mi i próbowała bezskutecznie odbić faceta powiedziała jakoś tak strasznie, że moje życie legnie w gruzach. Ja wiem, że to brzmi głupio, ale juz nie wiem co myśleć o tym... Czy w dzisiejszym świecie istnieją czary i klątwy?

Gość no raczej...
nie mam pojecia czy klatwy istnieja ale bardzo ci wspolczuje ze tyle zlych rzeczy cie na raz spotkalo :(

Gość Jezeli istnieja
To teraz Ty musisz ja przeklac.

Gość spokojnie to tylko awaria
Ja wiezrzę,że można kogoś przekląć.Głupie?Sama zaczęłam tego doświadczać,ale zacięłam się...ni huk!żeby mnie ktoś zniszczył.A wiedziałam kto mnie tak "wielbi"...:((( Podłość ludzka nie zna granic.

Gość biała magia
z jeśli to rzeczywiście to, to co robić???

Gość jerzy wityk
To nie biała magia. Biała magia z założenia służy rzeczom dobrym. Od klątw itp. jest czarna magia. Takie rzeczy są możliwe, choć mało prawdopodobne.

Iść, powiedzieć tej koleżance, że jej nie wierzysz, że to co chciała, by ci się stało do niej wróci, BO ZAWSZE WRACA! No i przestać wierzyć w jej klątwę - bo to, że uwierzyłaś w to, było najgorsze. Chill out, be cool - będzie lepiej!

Gość mMasumi
Zle słowa, to zła siła, która zawsze wraca do tego , kto je wypowiedział.

Gość biała magia
Ja nie chce zeby do niej wracało, nie chce dla niej źle. I sama tez wiele przetrzymam, ale jak sprawić, by moi bliscy byli zdrowi, jak to odwrócić??

Gość Pytajaca007
sluchaj , teraz nie moge ale pozniej mozemy porozmawiac na gg ? za poltora godziny albo 2 ?

Gość Pytajaca007
moj nr 544 17 49

mi tez sie w krotkim czasie pare rzeczy zawalilo,coz nieszczescia chodza parami,nie sadze ze to klatwa,tak bywa czasem.staram sie o tym nie myslec,choc wiekszosc rzeczy mi sie ostatnio zawalilo,sama mam nowotwor,reszta nie lepiej

Gość jesteś znana na kafe prowokato
spadaj dziunia a wy kobitki nie odpisujcie po to fantastka