Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANKA288888

JAK ZNALAZŁYŚCIE SIĘ NA KAFETERII- krótka historia!

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No to jesteśmy tu i co teraz z tym fantem zrobić??? Jedno jest pewne wkopałyśmy się na dobre....

Gość Smutna Zośka
....Weszłam na Kafe 6 stycznia 2006 r. Po zdradzie mego męza niemogłam sobie znaleźć miejsca, aby sie wypłakać. Poduszka była już przesiaknięta łzami, swym nieszczęściem nie chciałam obarczać swych najbliższych (matke, dzieci, przyjaciół)...... Postanowiłam poszukać jakiegokolwiek wytłumaczenia mężowskiej zdrady w internecie, a szczególnie na stronach przeznaczonych dla kobiet. I pewnego razu w googlach pojawił sie napis KAFETERIA i tak już jestem ................ przez Kafe nawiązałm mnóstwo przyjaźni i znajmości , wielu ludzi pomogło oswoić mi mój problem i wielu ludziom ja równiez pomogłam. Teraz już nie ma dnia, abym nie zajrzała na stronę Kafe...... Dobrze, że ona istnieje. :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Onego czasu, kiedy to na ludzie nie pojmowali nawet ogromu pojmowania rzeczywistości wirtualnej, młoda, zagoubiona być może kobieta ( zagubiona bo to lepiej wróży portalowi i jej samej bo po cu tu przylazła) wpisała była tajemne znaki www. kafeteria.pl szybko odkryła, że dzieło które jej oczom zostało w tej krótkiej chwili przekazane może być również i jej dziełem. Im bardziej bezsensownie i groteskowo tym lepiej. Im bardziej badziewnie tym śmieszniej. Tak czy owak bla bla bla....

Gość a ja zazwyczaj
pisze pod czarnym, o ile mi sie chce. pod pomarańczowym ostatnio dośc często. trafiłam przpadkowo czytając co pisze na cafe, kiedyś klikłam forum i tak to juz jest.

Gość stara w miłości
o2___@____mi podesłały kafeterie :):( ale zabrać to ani myślą !! i tak już 9 miesiecy tu tkwię ..poród już nie za długo !!! :classic_cool:

mi kuzynka podeslala temat o zboczencach:D hehe ale sie nasmialam:)

ja wpisałam w google \"Rysio z Klanu\" (nuda w pracy, przyznaje sie bez bicia) i wyskoczył mi topic \"Największe wpadki i niedociągnięcia w Polskich serialach\" teraz już nie ma tego topicu, eeech

Gość kafeterinka
a ja nie pamietam dokladnie ale szukalam czegos o morozniku i kosmetykach no i jak wpisalam w google to mi sie wyswietlila miedzy innymi kafe weszlam, poprzegladalam, a pozniej mnei wciągnelo calkiem :) to bylo ponad dwa lata temu