Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kradniesz_moje _sny...

Ile zarabiają wasi mężowie ?

Polecane posty

możliwe.... ale kiedys byłam z moją przyjaciółką na poczcie po emeryt. swojej mamy byłej policjantki i ona wzięła 2700 z groszami....a ile zarabiała bedac policjantką-nie wiem..kiedys z ciekawosci zapytam

oczyma duszy nie miliony a tysiace.... nie róbcie z głupiej literówki takiego rozgłosu:O:O:O

Gość do kradniesz_______
bo to jest tak, że rozliczają mundurówkę i inne datki na dwanaście i w efekcie może wyjść większa kwota od zarobków, ale czy dostał to jednorazowo czy w dwunastomiesięcznych ratach, czyż nie wychodzi to na jedno?

\"4000 tys Chyba każdy mądry wie, że 4000 tys = 4 miliony\" ONa uważa, że 4 miliony więc jej chyba coś w głowce się pomieszało...

oczyma duszy czepiasz sie "jej" czy mnie?:O

nie wiem jak to jest z tymi policjantami... fajnie jest im ze w młodym wieku moga przejsc na emeryture i gdzies jeszcze dorobic do tej i tak nie skromnej emerytury.:))))

Gość arystokratka007
150 000zl miesiecznie jest jednym z glownych dilerow porsche jestesmy razem od 4 lat :) pomimo tego ze moj maz duzo zarabia ja tez mam prace bardzo dobrze platna :)

oczyma duszy zwracam honor:P

arystokratka super mozna sobie na wszystko pozwolic... a macie dzieci?

Gość hakulina
sratu tatu pierdatu ja jak bym miała taką kasę jak się chwalicie to na majorce siedze a nie na kafe :P bo wyobraźnia jest od tego........................

Gość arystokratka007
nie mamy dzieci jesczcze :) ja mam dopiero 24 lata :) hukulina--> tak jezdzimy na wakacje, 6-7 razy w roku w tym roku bylismy razem w Atenach, na Teneryfie, w Mediolanie, na Ibizie za tydzien jedziemy do Rzymu (drugi raz, tym razem tylko na zakupy) planujemy jeszcze Zakopane i Indie!

Gość winorrrrrrrrrr
a jak go złowiłas???polecialas na kase starego milionera??

arystokratka korzystajcie teraz z wakacji bo jak sie dzieciaczki posypią to trzeba bedzie troszke zwolnic tempo:) a ty czym sie zajmujesz?

winorrrrrr a skad wiesz czy jest stary czy młody??? nie ty jestes z nim wiec zal d**** sciska?

Gość Poziom tego topiku
:D

Gość dfdfdfdf
arystokratka polecaila na kase ..ot co..pewno nawet studiów niema...znam takie puste laski co są dla kasy z facetami ..

Gość crash test dummies
a czego sie tu spodziewac jaki temat takie odpowiedzi glupie baby przez pol topiku sie zastanaiaja ile to jest 4000 zlotych :) jzu wiem na jaka czesc ciala zlowily mezow :)

Gość arystokratka007
nie slonko :) kiedy sie poznalismy nie powiedzial mi ze jest bogaty wiesz co to milosc ? czy zazdrosc zasnania ci umysl ??? i na wasze nieszczescie mam skonczone studia pedagogike i akademie muzczna :) jestesmy razem od 4 lat mieszkamy ze soba tez od 4 ;) chcialabym miec dzieci, ale na razie nie mamy czasu :) do autorki--> daje prywatne lekcje gry na pianinie ucze dzieci po prostu :) mam swoj wlasny butiq z ciuszkami w Wloch i Hiszpanii jest bosko :) niczego wiecej mi nie trzeba :)

oczywiscie poleciala na kase i jest glupia jak but nie ma innej mozliwosci dfdfdfffd czy to nie ty nie mogles uwierzyc,ze kogos stac na wybielanie zebow?:-D

Gość arystokratka007
by the way moj maz ma 30 lat a nie 50

kiedy ja poznałam mojego męza zarabiał 800-900 zł.

Gość arystokratka007
a prosze a teraz ma 4000 polecialas na kase ;) na tej kafe siedzi baardzo wiele zazdrosnch i zawistnych osob whatever! who cares!!

Gość arystokratka007
agais --> that's fine! ----------------------------------------------------- zycie jest piekne ** marzenia sie spleniaja!

Gość we belong...
arystkoratko musisz być zatem piękna, mieć regularne rysy twrzy , z urodą i inteligencją można osiągnąć wieli, szkoda,że Bóg mi poskąpił teo pierwszego

Gość arystokratka007
agais gratuluje ! sliczny bobasek!

zazdrosnice sie odzywają....ehhhmm....:O:O:O to przykre ze na kazdym topiku to sie powtarza.... arystokratka masz fajne ..bardzo fajne zajęcie tez chciałam miec swój własny sklep z ciuszkami lepszej marki... a tak...studiowałam kosmetelogię....na 3 roku urodziłam synka który obecnie ma 18 m-cy a ja zajmuje sie maniciurem..... moim celem jest : elegancki gabinet kosmetyczny :)