Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kradniesz_moje _sny...

Ile zarabiają wasi mężowie ?

Polecane posty

Gość arystokratka007
we belong--> zgadza sie wiem, ze trudno wam bedzie uwierzyc ale jest modelka jestem wysoka, mam 179cm waze jakies 60kg jestem szczupla, mam rowne biale zeby, ladna skore i wogole cala jest sliczna! sorry !

Gość arystokratka007
gratujecje! tez chcialabym miec dziecko ale na razie zadowalam sie przebywaniem z "cudzymi" dziecmi :) (wiek 0d 6ciu - 13 lat :)

Gość we belong...
co do zębów i figury to to mam i to piękne, gorzej z twarzą, mamm piękne oczy i usta , ale ten nos, ale z5robię sobie operację i też będę piekna:)

ja tez jestem manicurzystka i do tego makijazystka! pracuje w malym,ladnym salonie a,i chodzilam do szkoly muzycznej,jak arystokratka.jednak na Akademie Muzyczna juz nie dotarlam,wczesnie zaczelam zarabiac na siebie. odkad skonczylam 18 lat(a nawet troche wczesniej) nikt mi nie dal nawet bulki za darmo,ani dachu nad glowa. gdy poznalam mojego faceta zarabial 500 zl!teraz jakies 3000 euro,ale zagranica

Gość kracjeszyu
we belong - a jestes wysoka i zaradna jak nasza arystokratka? gdzie twoja klasa i elegancja?!

Gość arystokratka007
I fajnie by bylo, jakby to wszystko co napisalam o mezu i o sobie bylo prawda. Ale jak sobie bede to wmawiac, to kiedys sie to spelni.

Gość nie mam męża
ale zyję w drugim związku ona ma emeryture 1000 złoty a ja mam działalnośc handlowa nie mam więcej z niej na miesiąc liczy sie umiejetnośc zycia razem a nie tylko kasa

Gość arystokratka007
podszywaczko zajmij sie swoim zyciem i przstan zazdoscic innym!

Gość we belong...
ja sobie żartuje:)

Gość a mi jest ciebie zal
arystkokratka - masz full kasy, ale co z tego, skoro oboje jestescie zajeci robieniem "kariery" i nie macie ochoty na dziecko. Co to za zycie, ktore kreci sie wokol pieniadza.

Gość kradniesz_moje _sny...
agais to podobnie jak ja:) od dziecka marzyłam o zawodzie kosmetyczki.... niektórzy mysla ze jak facet wiecej zarabia to oczywiscie kobieta leci na kase... w moim wypadku nie było tak...

Gość ha ha ha ha ha ha
:D

Gość arystokratka007
mamy duzo czasu dla siebie widujemy sie rano, jemy razem sniadanie , w porze lunchu i wieczorem okolo 7-8pm a co do dzieci jak na razie nie sa nam do szczescia potrzebne! ja chce korzystac zycia i sexu ze swoim ukochanym!

ja mam dziecko i korzystam dalej z zycia... z sexu tez....:O majac dzieci nic sie nie zmieniło.. do knajpki bierzemy małego ze sobą....do znajomych tez...akurat wiekszosc naszych znajomych ma dzieci i wiekszosc w tym samym wieku... zamiast wypadów do dyskoteki wolimy wziasc małego i jechac na kolacje

Gość a mi jest ciebie zal
"a co do dzieci jak na razie nie sa nam do szczescia potrzebne!" no wlasnie o tym mowie. Wystarczy wam pogon za pieniadzem :o

Gość a po co jej dziecko
?????????????????? Tez na Twoim miejscu nie pakowalabym sie w takie obowiazki. Ciesz sie dziewczyno zyciem i kasa, uzywaj go i bierz ile mozesz. Dziecko niby w niczym nie przeszkadza ale jest juz inaczej. Masz jeszcze czas i fajowo,ze nie musisz sie martwic o pieniezna przyszlosc.

Gość no no arystokratko
24 lata - skończone studia i akademia muzyczna i na dodatek od czterech lat w stałym związku...:O bujać to my ale nie nas - ale - marzenia się niekiedy spełniają :O

Gość DO kradniesz_moje_sny...
jako pierwszy cel, postaw sobie "zapoznanie sie z ortografią".

Gość sobie tak czytam i czytam
1.300 zł

Gość arystokratka007
no przeciez napisalam w poscie o 13:32, ze to wszytko to marzenia! Ale kiedys sie spelnia :)

Gość no no arystokratko
a po kiego diabła potrzebna jest jej w pracy jaka wykonuje znajomość ortografii? i tak do noiej przychpdzą przeważnie laski którym właśnie paznokć się złamał :O

Gość arystokratko007
...i tak wszystko na hop Ci się od razu udało...:D ;) ze smiechu mozna umrzeć:D

Gość no no arystokratko
móc a nie muc tłuku :O

Gość DO kradniesz_moje_sny...
faktycznie "obęd" :>