Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka1986

Boje się pierwszego razu!

Polecane posty

Gość ehah
oJ..! real facet- ;)

rozbierz sie, rozchyl nogi, i daj sie zbolcowac, to wszystko jak na pierwszy raz:-P

co ból??? nasze zycie skałda sie z cierpienia, wiec jeden ból w tamta lub w ta, co za róznica:-P

Gość juz po was
nie sluchaj tych przyglupow... najlepiej sie do tego nie przygotowywac specjalnie tylko po prostu czekac na to co sie wydarzy a jak juz bedziesz wiedziala ze to ten facet i ta chwila to po prostu rozluznij sie i wierz mi ze wszystko samo bedzie sie dzialo a ty daj sie poniesc chwili :)

Gość juz po was
jesli chodzi o bol to mnie bardzo bolalo... ale tylko pierwszy raz. bardzo krwawilam ale kazdy nastepny byl co raz lepszy mmmmmmm :)

Gość juz po was
anka to normalne. tez sie balam bardzo i myslalam ze nie dam rady i sie wyglupie ale bylo super.. wszystko co nieplanowane jest najlepsze ;) pozdr

a jak oni mają Ci pomóc :O;?? nikt za Ciebie tego nie zrobi; jedne boli, inne nie; jest cała masa takich topików =/ >> możesz poszukać skoro to (seks) wynika z instynktów, całą reszte zapewne także robi się instynktownie; może na początku mniej udolnie :P ale pewnie jako tako będziesz wiedzieć co robić. strach jest fajny :)

Gość opętana a Cię bolało
:P?

Gość juz po was
juken twoja glupota mnie przeraza :/ jesli masz dziewczynie dawac takie rady to lepiej spadaj z tego topicu imbecylu :/ anka jedyna rada to po prostu o tym nie myslec i czekac az sie stanie:) aha.. ja np przed pierwszym razem wypilam jedno piwko i bylam bardziej wyluzowana takze troche lyknac na rozluznienie mozesz ale bez przesady zebys pamietala na drugi dzien co sie dzialo :D

Gość do anki
mój pierwszy raz bolał strasznie, tragicznie, po prostu najgorszy ból życia, krew, tragedia. co najgorsze, tych pierwszych raow było kilkanascie bo on nie mógł po prostu wejść ale uwierz, warto było cierpieć, bo teraz jest cudownie! przecierpisz te kilka minut bólu ipotem bedziesz sie cieszyć na całego

ej, jak będę już po, to dam znać =] rady: załóż gorset, pończochy i szpliki, ale jak ma być spontanicznie - to noś je częściej; obejrzyj przed kilka filmów erotycznych; się zabezpeczcie; zresztą ja się nie znam :O :D powodzenia

Gość juz po was
ja na pierwszym razie wstrzyknełam sobie z brudnej strzykwaki here, a potem oddałam sie do penetracji w 3 dziury kółku rolniczemu z Bacic Koscielnych:-P

Gość opętana a Cię bolało
dobre :D.Pozdro dla Ciebie