Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamii

plamienia........... WEJDZ

Polecane posty

Gość małamii

czy możliwe jest że w 4 miesiącu brania tabletek antykoncepcyjnych występuje plamienie ?? (nie miałąm w 2 i 3 miesiącu) To ważne ... pomóżcie

Gość bbbiiiggg
tak... nie martw się :)

Gość zalamana Ola
ooo, ja tez mam palmienia przy novynette..juz 3 opakowanie, a teraz nawet takie mocna ze wyglada troche jak okres

Gość jak brałam novynette
przy pierwszym opakowaniu plamienia...potem spokojnie a przy 4 dostałam krwawienia....lekarz zmienił mi na regulon bo dodatkowo miałam mdłosci i zawroty głowy....teraz mam przerwe a okresu nie ma:( to sie nazywa spokój bo biore niby tabletki a ja sie stresuje co sie dzieje:(

Gość jak brałam novynette
ale spokojnie to nie ciaza u was ....ja sie boje bo to dzis 3 dzien przerwy a zawsze dostawałam na 2 albo 3 dzien a teraz okresu nie mam ale i tak to pewnie cos znów tabletki ale nie ciaza:)

Mam problem a mianowicie nie biorę żadnych tabletek,nie miałam nigdy problemów z miesiączkowaniem,za 5 dni powinnam dostać okres a wczoraj miałam plamienie-nie była to czysta krew tylko śluzowata i bordowo-brązowata.Jeśli miał ktoś podobny problem to proszę powiedzcie mi czy to coś poważnego?

Edka - prawdopodobnie masz niedomoge lutealną - czyli za niski poziom progesteronu, który objawia sie plamieniem w 2 fazie cyklu. Powinnaś pójśc do lekarza, dostaniesz leki i powinno byc wszystko ok. Przy niedomodze lutealnej jest problem z zagnieżdzeniem się zapłodnionego jajeczka - wtedy ciąża jest małoprawdopodobna. Ja mam niedomoge od kąd pamiętam, teraz cały czas jestem na lekach.

Gość pytanie do Edka1
A powiedz mi, jak się czujesz fizycznie? Tzn. czy masz napięcie przedmiesiączkowe (jeśli je wcześniej miałaś)? Czy czujesz jakieś zmiany? Pytam bo sama mam coś nie tak i już świruję :(

dzięki Ejmi,a możesz mi powiedzieć czy nie można coś kupić w aptece bez recepty na tą niedomogę lutealną?Konieczna jest wizyta u lekarza? A czuję się nawet dobrze,prawde mówiąc trochę się przestraszyłam ale myślałam że to jakoś samo przejdzie.Panicznie boję się wizyty u ginekologa:(