Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzata

kila i jej objawy

Polecane posty

Gość marzata

mam pytanie czy kila to cos podobnego do grzybicy jak nie to jakie sa jej objawy i jak ja leczeyc czy to choroba zakazna jakie sa jej skudki czy prowadzi do bezplodnosci u kobiet i u mezczyzn bardzo prosze o opisanie objawow mam swedzenia pochwy i bardzo jasny gruby sluz czasami serowaty swedzenia pochwy nigdy nie chorowalam na zadne schozenia tego typu 4 miesiace temu bylam u ginekologa mialam robiona cytologie i nic nie wykazala czy to mozliwe ze od tego czasu rozwinela sie np kila czy to choroba ktora rozwija sie wczesniej ardzo prosze o kkontakt biore obecnie globulki dopochwowe czy moge w tym czasie wspolzyc czy nie bardzo prosze o pomoc!!!??????

Gość marzata
mam pytanie czy kila to cos podobnego do grzybicy jak nie to jakie sa jej objawy i jak ja leczeyc czy to choroba zakazna jakie sa jej skudki czy prowadzi do bezplodnosci u kobiet i u mezczyzn bardzo prosze o opisanie objawow mam swedzenia pochwy i bardzo jasny gruby sluz czasami serowaty swedzenia pochwy nigdy nie chorowalam na zadne schozenia tego typu 4 miesiace temu bylam u ginekologa mialam robiona cytologie i nic nie wykazala czy to mozliwe ze od tego czasu rozwinela sie np kila czy to choroba ktora rozwija sie wczesniej ardzo prosze o kkontakt biore obecnie globulki dopochwowe czy moge w tym czasie wspolzyc czy nie bardzo prosze o pomoc!!!??????

Gość bi bi
po objawach to ewidentnie masz jakieś stany zapalne na tle grzybicznym; tego cytologia nie wykarze bo to może dotyczyć tylko pochwy albo warg sromowych; nic ci nie będzie tylko kup sobie jakąś maść na grzybicę i luz, jeżeli ginekolog nie dał ci takiej maści to dobra rada- zmień ginekologa; aha i dopóki sie z tego nie wyleczysz nie można współżyć; pozdro

Gość bi bi
aha. kiła to zupełnie co innego, kiła to dosyć poważna choroba weneryczna, czasami leczą na to w szpitalu nawet antybiotykami- moja znajoma tak miała; grzybice są dosyć powszechne, praktyczne można złapać je wszędzie, w kiblu, na solarium, basen itp