Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ogole po co

same problemy z tymi facetami

Polecane posty

Gość w ogole po co

wytłumaczcie mi po co faceci biora numery tel.a potem nie dzwonia? wlasnie takiego poznałam w klubie ,w piatek ...raz mnie poprosil o nr to mu powiedzialam ze nie pamietam ,za drugim razem juz mu dalam a on nie dzwoni ? o co chcodzi ile mam tak czekac ?:D a moze powinnam sie pierwsza do niego odezwac :O

Gość zapinacz
Absolutnie nie odzywaj sie pierwsza! Jakis dziwny ten koles.

Gość w ogole po co
nie zrobie tego,jak by to wygladalo

Gość O_N_2_7
Przeciez to tylko 2 dni. Widocznie facet nie chce, zebys pomyslala ze jest jakiś zdesperowany. Poczekaj jeszcze 2-3 dni, jesli sie nie odezwie to znaczy, ze cos mu sie odwidzialo.

Gość w ogole po co
wysle mu swoją chodzona bielizne:-P

Gość w ogole po co
dla mnie to AZ dwa dni , nigdy tak dlugo nieczekałam;) dlatego sie pytam czy juz mam go "przekreslic"? :D

Gość O_N_2_7
No to Ci odpowiadam - nie :) Ja tez tak mam ze gdy wezme od jakiejs dziewczyny nr telefonu, to nigdy nie odzywam sie nastepnego dnia. Poza tym moga byc jeszcze inne powody. Moze zgubil numer? Moze cos waznego mu wypadlo i nie ma czasu. A moze tez tak byc, ze nastepnego dnia zdal sobie sprawe, ze jednak sie wyglupil albo nie jestes w jego typie ;) Roznie moze byc. Dlatego uwazam ze powinnas poczekac max. 5 dni.

Gość w ogole po co
dzieki;) poczekam i zobacze ,moze mu sie odwidzialo ,jak tak to trudno ,ale płakac nie bede ;)

Gość nie mam dziewczyny
ja zawsze tak robie, biore numery telefonów od koleżanej a dzwonie tylko jak jest jakaś sprawa do zalatwienia , o jakiś termin egzaminu na studiach sie zapytac albo coś takiego i czasem dzwonie pierwszy raz po roku od wziącie numeru a czasami nigdy

Gość w ogole po co
ale jest roznica miedzy Toba a nim on na pewno nie brał po to mojego nr zeby sie dowiedziec termin egzaminu.....)

Mam praktycznie idealnego męzczyznę, który jest przy mnie prawie zawsze (Prawie bo jeszcze nie mieszkamy ze sobą). I może nie czyta w moich myślach (bo to jest zwyczajnie nie możliwe), ale zawsze wie co mam na myśli i jakie mam w stosunku do niego oczekiwania Życzę Wam takiego mężczyzny! Bo tylko nieszczęsliwe kobiety mówią, że mężczyźni są źli.... Życze Wam tego z całego serca, by każda z Was spotkała księcia z bajki :)

Gość w ogole po co
ciesze sie ze tak dobrze trafiłas ,ja takiego szczescia nie mam ,przyciagam jakis strasznych facetow ,jak nie "damskich bokserow" to zonatych albo majacych dziewczyne ....:D