Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam dziewczyny

Dziewczyny! Po co wam facet? PRzecież faceci są beznadzijni

Polecane posty

Gość nie mam dziewczyny

Tyle piszecie, że faceci są beznadziejni, że są: dziecinni nieodpowiedzialni zależy im tylko na seksie egoistyczni no to po co się z nimi zadajecie? nie rozumiem naprawde no!!!!??????

do zdychaj w samotnisci albo zostan lesba:-P jak ci sie niepodobamy , bo ty oczywiscie jestes ideałem??? prawda??

Gość kik*
Mój nie jest beznadziejny, więc się odstosunkuj.:P

Gość nie mam dziewczyny
nie zauwazyles juken idioto, ze jestem chlopakiem?

Faceci sa beznadziejni..czasem :P duże dzieci :) ale jak to sie mowi..nie kocha się za cos..ale pomimo wszystko :) tylko mezczyzni kochają za cos..my kochamy was pomimo waszych wad :) pozdrawiam !

Gość pralinkalinka
nie wszyscy są tacy, autorze. ale masz rację, większość, nie zasługuje na szacunek.

chyba nie jestes konski zwisie:-O żaden facet by tak nie napisał, wielki obbycie:-P

Gość nie mam dziewczyny
no coz kobiety tez maja wady

Gość nie mam dziewczyny
a jednak napisalem no a co do kobiet to mimo to mnie kręcą, mimo tych wad

pewnie ze mamy wady :) a kto ich nie ma :) ale wam jest trudno je zaakceptowac :) nam przychodzi to z wieksza latwoscia :P takie przynajmniej jest moje zdanie :P

transwestyta jebany w dupe:-P nie masz co robic??? nikt nie che cie bolcowac w dupala???

Gość nie mam dziewczyny
ale z ciebie prostak juken teraz nie dziwie sie ze podobasz sie kobietom, zawsze kobietom podobają sie prostacy

Mam praktycznie idealnego męzczyznę, który jest przy mnie prawie zawsze (Prawie bo jeszcze nie mieszkamy ze sobą). I może nie czyta w moich myślach (bo to jest zwyczajnie nie możliwe), ale zawsze wie co mam na myśli i jakie mam w stosunku do niego oczekiwania Życzę Wam takiego mężczyzny!

Bo my - kobiety - umiemy mówic otwarcie o tym, co nam nie odpowiada w facetach, ale i tak ich kochamy. A meżczyźni mają w domu jedzowatą zołzę, a otwarcie powiedzą, ze jego kobieta to skończony aniołek z charakteru ;-) ;-) ;-) Ale co fakt, to fakt - coraz wiecej mężczyzn nie umie radzić sobie w życiu i coraz więcej kobiet, które chciałyby być kobietami w zwiazku, a nie kobietami i głowami rodziny :-)

I napewno nie jest beznadziejny. To po prostu prawdziwy męzczyzna, posiadający wiadomo: zarówno zalety jak i wady. Ale jest przecudowny :) Własnie taki jakiego sobie wymarzyłam. Mój ideał :) Więc kto powiedział, że faceci są beznadziejni?.... Tylko nieszczęsliwe kobiety tak uważają....