Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brit-ka

Jestem do niczego..brzydka, blada, gruba...nie podniecam go..

Polecane posty

Gość sdfgh
Praktycznie wszystkie rady są naprawde dobre!!!!Zadbaj o siebie!!! Jeśli już zaczniesz to poczujesz sie lepiej!!!Sam fakt że robisz coś tylko dla siebie dużo daje!!! U mnie było podobnie .Zreszta jeszcze troche tak jest Przezywam jakis kryzys po 30 ,ale w końcu zaczełam dbac o siebie.Właśnie chodze na solarium,zmieniłam styl ubierania sie(przestałam ciągle cos ukrywać) i więcej się śmieje!!!!Nawet sama z siebie i musze przyznac ze to naprawde pomaga!!!

Gość do junkena
idac twoim tokiem "myslenia" - nie masz pracy ?- nie szukaj! nie masz dzieci a chcesz? - nie uprawiaj seksu ! :o

Gość gość
Do autorki - ja moge jedynie Ci cos na bladosc poradzic - seria Garniera....jak to moj facet mowi: skora musnieta stolcem ( w orginale: słoncem:)). Ja uzywam i wygladam, jakbym wrocila z Karaibow:)

Gość gość
Pupa napieprza:o 🖐️

Gość gość
skad Ty to wszystko wiesz tak w ogole:o Tylko raz o tym tu napomknelam i temat skasowano:DWazeliny bylo pod dostatkiem, po prostu moja dupa sie zbuntowala, ze ktos naruszyl, jej prywatnosc:D Powiedziala mi w zaufaniu: zeby to bylo ostatni raz, bo inaczej sie tak zbuntuje, ze juz stolca nigdy nie wyda na swiat:o

hehe a wydala po \'tym\' ?? pozdro to tak jak z utrata dziewictwa na poczatku jest ciezko :D

Gość gość
Wydala 2 dni pozniej, czyli pare godzin temu dopiero:oa Ty masz taki bogaty wachlarz doswiadczen zwiazany z tym tematem?:D

Gość gość
Dobra, jedym slowem, nie bylo to nic przyjemnego i weicej tego nie powtorze:o To chyba trzeba byc sado-maso.....

Dziekuje bardzo za rady....ale jak juz pisalam to tylko namiastka...ja kiedys nie bylam gruba...tyje bo jem, jem bo przezywam dlugotrwaly stres...jak bylam z facetem to nie bylam gruba a i tak mu sie nie podobalam chociaz myslalam ze tak....teraz jak juz skonczylismy na zawsze to zobaczylam jego bylą ta z ktora byl po mnie ale przede mna..kurcze ale to wszystko bez sensu...i on wyslal mi niedawno jej zdjecie chyba najgorsze jakie miala bo nie wyszla korzystnie ale na fotka.pl bardzo ladnie wyszla ma ladna twarz tylko jest wlasnie puszysta taka gdzies jak ja teraz..a on mi powiedzial ze ona slabo wyglada...to w takim razie o mnie musial miec super zdanie...a ona ma napisane publicznie ze go kocha...same klamstwa...nic juz nie wiem...nie mam ochoty o siebie zadbac bo nie podobam sie nikomu...tzn bedac szczupla tez widocznie sie nie podobalam...a myslalam ze sie podobam mezczyznom...kiedys...bo teraz wiadomo ze nie...a tu sie okazuje ze NIGDY nikomu sie nie podobalam ... Co do solarium..bylam wiele razy...po mnie nie widac za bardzo jak bylam ostatnim razem to sie spalilam i nie moglam lezec siedziec nic...na sloncu tez tak mam bo mam bardzo jasna karnacje..do tego kiedys mialam naturalny blond wlosow teraz nie dosc ze mi sciemnialy nie wiem od czego to jeszcze wypadaja garsciami. Studiuje wiec maluje sie jak jade na uczelnie.,..wiem jak o siebie zadbac ale problem w tym ze to mi nic nie da...powrot do dawnej figury tez nie skoro jestem juz brzydka i koniec...:( nie moge przestac ryczec...mam ochote sie do niego odezwac i powiedziec ze wlasnie widze jak mu na mnie zalezy nawet sie nie postaral...a jeszcze wczoraj obiecal WSZYSTKO dla mnie zrobic..........

Gość gość
zyjem 🖐️To Hard widzial fotki Czarnej? Chociaz zrewanzowal Ci sie tym samym?:DCzarniejsza--ja nic nie zaciskalam bo pijana w 3 dupy bylam i w sumie nic nie bolalo, dopiero na drugi dzien....Koszmar:o